Vteclerde VB ile denemek en çok istediğim araba :)
MaşAllah araçlara. VB ve 306 cidden çok sağlıklı yürüyor.
Printable View
Vteclerde VB ile denemek en çok istediğim araba :)
MaşAllah araçlara. VB ve 306 cidden çok sağlıklı yürüyor.
Gökan bizde kendi aracımızdan kıstas alarak yazıyoruz zatn tamam arkadaş video eklemiş falanda bu işin için de olanlar için harbiden onlar bişiy ifade etmiyor .
Ben tek marka fanatiği olarak yazmak istemiyorum 106 nın dolusuna da bindik boşunada hatta tr de kafaya oynıcak temizlikte 106 mız hala var.
Her şekilde deniyoruz burda benim kendi vtec'im de gitmesi gerektiği gibi gidiyor bana göre fe 'lu 106 yı 4 te geçiyorum bana görede olması gereken de budur.
adam ne dio araç sahipleri forum uyesi hatta konuları bile var die... ararsın konularını bulursun okursun.... ben uzun zmandır bu forum u takıp edıyorum... gecen adamın aracı her zman tam ayarlı oluyor geçileninki ise bir kaç eksiği oluyor.... aracının eksiği gediği varsa denemeyeceksın örnekte teşkil etmeyeceksin kardesım...
geçersin tabi araçtan araca fark ediyor... bn aynı specta baska bir araca 2-3 boy atıyorum... şimdi sen geçtin die bn feh lı vtec gecemezmıyım... dıorumya herkez gecerken arabası tam ayarında oluyor ama gecılınce eksıklerı oluyor.... o yuzden sonunu bulmak zor.......
KG 306 ve VB vtec e tebrikler adamlarını konusunu farklı yerlere cekmenın manası yok :D :D
beni ilgilendirmez beni zaten gecemezler :) ben zaten burda eskisehirde gecilen arabayı savunmuyorum,genelleme olarak iki stock arasında bu kadar fark olamaz diyorum 2 saglıklı araba yarım boy oynar,1-2 boy oynar ince ayarlara gore yolun sartlarına gore yakıta gore herseye göre gecen gecilen değişir yakın arabalar cnku,sen inanıyon mu yukardaki videolara 2 side dgru duzgun araba olunca inanmıyosun,var mı problem yok o zaman sorun yok :)
Bu arada ben tek bitanesi ile deneyip sonucu buraya yazmadım çeşit çeşit denedik :)
Herneyse;
Yine aynı yere geliyoruz ben sen geçemezsin demiyorum zaten. Ben videoya bakarak yorum yapıyorum ha tamam gecmiş gitmiş video da 106 ama 2 sağlıklı arabanın arasında bu kadar fark olmıyacağını sende biliyosun bende biliyorum anlatmak istediğim bu .
plotaj ı es gecme bence... araban ne kadar ıyı olursa olsun yurutemedıkten sonra bır onemı yok... gene soyluyorum ben kendı aracımı bılırım yakından takıp ettıgım aracı bılırım yj yide az cok biliorum ondada suat abının parmagı war cunku... bu sekılde uzayıp gider.. eş değer aracına güvenen ıkı arkadas cıkar dener bizde izleriz goruruz sonucu...
aynen,bizde izmirde oturmamıza ragmen 106 larımızı suat abiye goturuyoruz,aramız cok iyidir parmaklarını da biliyoruz,bak sende aynı seyi soyledin suat abinin parmagı var o zaman gecer diyosun,demek ki stock değil stock olsaydı o parmak olmasaydı böyle bişey olamazdı falan filan aynı noktadayız suan cumletten :)
306 nın 6.vitesimi iyi döner vtecin 5 imi.
Yani yol açık olsa sonuç ne olurdu
TU5J4 puf noktası ucuz yollu kapağı taşla contayı koy ver timingi cıldırsın stock olarak sağlıklıysa :)
B16 en ucuzu hafıflemek yukardakı seyler cok farketmıyor B16da:)