Vti bilmem ne alemde en son itr egzantrik fln vardi.
farketmez videodaki aracında okeye döndugu kesin,su yukardaki bmw denemesi de efsane basıyo kesici sonra bi bayılma bi vites değiştir sonra fren sonra inancsu yukardaki 60 boy farklık 106 vtec videosunda bile inanc var peki o zaman
![]()
o kadar vtec'ci konuyu okuyor, bmw videosunda kaçıncı viteste rolling yapıyorlar???????
anlayanlar el kaldırsın![]()
Seyyar Tayyar
ee 330 videosunda ne oluyormuş ben bi *** anlamadım da ?![]()
bu arada aracı karıştırmış olabilir sordum sadece .
he bendede var 106 yı ayıra ayıra geçtiğim video ama buraya kymaya gerek yok gerçekleri biliyoruz. ama sen vtece direk sokabilcegine inanmışın stock 106 ınla
siz benım dedigimi anlamadınız galiba orda ne güzel birsey yazdım.
sen kalkmışsın bir tane vtece 10 boy atmışsın bilmem ne zamanda getir o vteci şimdi VB ile denesin yada getir arabanı VB ile denesin. lütfen su bakış açınızı değiştirin.
Ben civic Sİ ilede vtec te geçtim 106 gtı da ama bunların saglıgı sorgulanır cigeri sorgulanır işte .
siz bir tane vtec geçmişsiniz tüm vtecleri geçtiginizi zannediyorsunuz 106 cıların tamamında var bu.
öyle oldugunu düşünüyorsanızda getirin 106 nızı VB ile deneyin bakalım gecebilecekmısın. dürüstce ama aracınıza stock deyip conta kısa vs cıkmasın sonra kalkıp bu araba stock diyip gezmeyin piyasada ...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Maşallah iki aracada
jap10 vti vs 3.30 ci roll 2 - YouTube
buyur abi
vb'nin 3.vites devirlenmesini dinle, birde videodaki vtecin 2.vitesini![]()
Seyyar Tayyar
Ya beyler burda tahmin yürütmüyoruz. Kıyas almiyoruz sagliksiz dersiniz die bmw videosu koydum simdide farkli baheneler üretmeyin.
Getirin dedigin yer 350km cok iddaliysaniz ortak bi noktada bulusurz deneriz...
Ben tek gectigim vtec bu deil
yj 0425 & vl 8295 by uGuR9787 - Car Videos on StreetFire
Daha cok video var koyarim isterseniz
https://www.facebook.com/video/video...42154469167737
videonun 1,10 alın izleyin... saxo odabaşların orada egz hariç yuklu vıdeoyu ceken bnm 106 kısa yazılım war vtı da fehli buyrun...
bende diyorum ki güzelce biz gebzede çok iyi giden TE 106 f e yazılım VB vtec denedi 230 km hızlara kadar kafa burun gittiler.
Gecenlerde Y 106 olması denemeleri cıktı piyasaya pistonlu vtecleri geçti kısalı contaları 106ları geçti süper ötesi dendi TE 106 nın arkasında kaldı.
bak yukarıda yazılana kelimelere bak F H E vtec anca filtresiz egsozsuz 106 ile yürür evet haklısınız motorunda kompresör kalmamış sadece vtec açtıgında ses veren bir makinayı 106 çok çok rahat boy boy gecer.
arkadaşlar biz su konuşmayı yapmıyoruz sizlerle arkadaşlar kaç tane vtec geçtiniz diye sormuyoruz.
Diyoruz ki evet vtec gecebilirsınız 106larınızla bu çok normal birsey vteclerin ciger saglık durumu pek bilinmiyor.
VB vtec i stock 106 ( F H E ) gecemez diyoruz başka vtecler bizi ilgilendirmiyor çünkü VB ilede bir çok vteclere tır sokuldu araya.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)