User Tag List

Sayfa 8/16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
296 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: KG 306 & VB Vtec

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vteclerde VB ile denemek en çok istediğim araba
    MaşAllah araçlara. VB ve 306 cidden çok sağlıklı yürüyor.
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın bilecegin birseydir bu ama geçmekte var geçilmekte var söylıyeyımde boşa masraf yapmış olmayasın.
    valla suat abinin dokundugu araba hiçbir zaman mahcup etmedi etmezde

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla suat abinin dokundugu araba hiçbir zaman mahcup etmedi etmezde
    tabi ince işler ztn arabayı yürüten püf noktalardır.
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşların dedıklerı gibi benı baska 106 ılgılendırmez.. bnm aracımın her zman ayarı tam... ben kendı aracımı bılırım arkadsların dedıklerı gıbı... denerız goruruz kım daha ıyıymıs ona görede tebrık ederız...
    Gökan bizde kendi aracımızdan kıstas alarak yazıyoruz zatn tamam arkadaş video eklemiş falanda bu işin için de olanlar için harbiden onlar bişiy ifade etmiyor .
    Ben tek marka fanatiği olarak yazmak istemiyorum 106 nın dolusuna da bindik boşunada hatta tr de kafaya oynıcak temizlikte 106 mız hala var.
    Her şekilde deniyoruz burda benim kendi vtec'im de gitmesi gerektiği gibi gidiyor bana göre fe 'lu 106 yı 4 te geçiyorum bana görede olması gereken de budur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende sana yazmadım zaten,yukarıya 2 tane video koyuldu vtec vs 106 denemesi diye 2 sinde de 106 tek basına yuruyo,böyle bi sonuc olabilir mi? ha 106 yapılmıştır guzelce,vtec kendi kendine orjinale yakın dolasan bi arabadır o zaman eyvallah,ama burda 2 side filltreli egsozlu 106 ve vtec arasında videolardaki kadar fark oluyo denilirse yavas derler adama ondan bahsediyorum kardesim..
    adam ne dio araç sahipleri forum uyesi hatta konuları bile var die... ararsın konularını bulursun okursun.... ben uzun zmandır bu forum u takıp edıyorum... gecen adamın aracı her zman tam ayarlı oluyor geçileninki ise bir kaç eksiği oluyor.... aracının eksiği gediği varsa denemeyeceksın örnekte teşkil etmeyeceksin kardesım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökan bizde kendi aracımızdan kıstas alarak yazıyoruz zatn tamam arkadaş video eklemiş falanda bu işin için de olanlar için harbiden onlar bişiy ifade etmiyor .
    Ben tek marka fanatiği olarak yazmak istemiyorum 106 nın dolusuna da bindik boşunada hatta tr de kafaya oynıcak temizlikte 106 mız hala var.
    Her şekilde deniyoruz burda benim kendi vtec'im de gitmesi gerektiği gibi gidiyor bana göre fe 'lu 106 yı 4 te geçiyorum bana görede olması gereken de budur.
    geçersin tabi araçtan araca fark ediyor... bn aynı specta baska bir araca 2-3 boy atıyorum... şimdi sen geçtin die bn feh lı vtec gecemezmıyım... dıorumya herkez gecerken arabası tam ayarında oluyor ama gecılınce eksıklerı oluyor.... o yuzden sonunu bulmak zor.......

KG 306 ve VB vtec e tebrikler adamlarını konusunu farklı yerlere cekmenın manası yok

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam ne dio araç sahipleri forum uyesi hatta konuları bile var die... ararsın konularını bulursun okursun.... ben uzun zmandır bu forum u takıp edıyorum... gecen adamın aracı her zman tam ayarlı oluyor geçileninki ise bir kaç eksiği oluyor.... aracının eksiği gediği varsa denemeyeceksın örnekte teşkil etmeyeceksin kardesım...
    Bu çok güzel bir ayrıntıdır bir araba yapıcaksan herseyını yapıp öyle denıyeceksın iddalı olucaksın sonra oram kaçırıyor buram kaçırıyor demıyeceksın. he denerken bir mekanik sorun cıkabilir oda işin cilvesidir.
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu çok güzel bir ayrıntıdır bir araba yapıcaksan herseyını yapıp öyle denıyeceksın iddalı olucaksın sonra oram kaçırıyor buram kaçırıyor demıyeceksın. he denerken bir mekanik sorun cıkabilir oda işin cilvesidir.
    aynn oyle kardesım.... ben arabamın tam oldugunu iddaa ediyorum sende aynı sekılde ıddaa edersın cıkar denerız... gecılen geceni tebrık eder olay budur....

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beni ilgilendirmez beni zaten gecemezler ben zaten burda eskisehirde gecilen arabayı savunmuyorum,genelleme olarak iki stock arasında bu kadar fark olamaz diyorum 2 saglıklı araba yarım boy oynar,1-2 boy oynar ince ayarlara gore yolun sartlarına gore yakıta gore herseye göre gecen gecilen değişir yakın arabalar cnku,sen inanıyon mu yukardaki videolara 2 side dgru duzgun araba olunca inanmıyosun,var mı problem yok o zaman sorun yok

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    306 filtre egzoz
    vtec head.filtre egzoz
    maşşallah ikiside çok güzel yürüyor

aLLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne yani benim arabam 147,000 km'de, peugeot servis bakımlı honda diye gitmiyormu.
    bunumu çıkartalım burdan?
    anlamadım bu dediğinizi???
    Hahahahhaha getir vf gebzedeyim e5 boş basalım sen neden alınıyorsun ki bana kıyamam sana takas yapalım vf ile istersen bana uyar
    34VB2882 Hb Stock VTEC
    Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçersin tabi araçtan araca fark ediyor... bn aynı specta baska bir araca 2-3 boy atıyorum... şimdi sen geçtin die bn feh lı vtec gecemezmıyım... dıorumya herkez gecerken arabası tam ayarında oluyor ama gecılınce eksıklerı oluyor.... o yuzden sonunu bulmak zor.......

KG 306 ve VB vtec e tebrikler adamlarını konusunu farklı yerlere cekmenın manası yok
    Bu arada ben tek bitanesi ile deneyip sonucu buraya yazmadım çeşit çeşit denedik
    Herneyse;
    Yine aynı yere geliyoruz ben sen geçemezsin demiyorum zaten. Ben videoya bakarak yorum yapıyorum ha tamam gecmiş gitmiş video da 106 ama 2 sağlıklı arabanın arasında bu kadar fark olmıyacağını sende biliyosun bende biliyorum anlatmak istediğim bu .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beni ilgilendirmez beni zaten gecemezler ben zaten burda eskisehirde gecilen arabayı savunmuyorum,genelleme olarak iki stock arasında bu kadar fark olamaz diyorum 2 saglıklı araba yarım boy oynar,1-2 boy oynar ince ayarlara gore yolun sartlarına gore yakıta gore herseye göre gecen gecilen değişir yakın arabalar cnku,sen inanıyon mu yukardaki videolara 2 side dgru duzgun araba olunca inanmıyosun,var mı problem yok o zaman sorun yok
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada ben tek bitanesi ile deneyip sonucu buraya yazmadım çeşit çeşit denedik
    Herneyse;
    Yine aynı yere geliyoruz ben sen geçemezsin demiyorum zaten. Ben videoya bakarak yorum yapıyorum ha tamam gecmiş gitmiş video da 106 ama 2 sağlıklı arabanın arasında bu kadar fark olmıyacağını sende biliyosun bende biliyorum anlatmak istediğim bu .

plotaj ı es gecme bence... araban ne kadar ıyı olursa olsun yurutemedıkten sonra bır onemı yok... gene soyluyorum ben kendı aracımı bılırım yakından takıp ettıgım aracı bılırım yj yide az cok biliorum ondada suat abının parmagı war cunku... bu sekılde uzayıp gider.. eş değer aracına güvenen ıkı arkadas cıkar dener bizde izleriz goruruz sonucu...

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plotaj ı es gecme bence... araban ne kadar ıyı olursa olsun yurutemedıkten sonra bır onemı yok... gene soyluyorum ben kendı aracımı bılırım yakından takıp ettıgım aracı bılırım yj yide az cok biliorum ondada suat abının parmagı war cunku... bu sekılde uzayıp gider.. eş değer aracına güvenen ıkı arkadas cıkar dener bizde izleriz goruruz sonucu...
    aynen,bizde izmirde oturmamıza ragmen 106 larımızı suat abiye goturuyoruz,aramız cok iyidir parmaklarını da biliyoruz,bak sende aynı seyi soyledin suat abinin parmagı var o zaman gecer diyosun,demek ki stock değil stock olsaydı o parmak olmasaydı böyle bişey olamazdı falan filan aynı noktadayız suan cumletten

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306 nın 6.vitesimi iyi döner vtecin 5 imi.
    Yani yol açık olsa sonuç ne olurdu
    Seyyar Tayyar

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TU5J4 puf noktası ucuz yollu kapağı taşla contayı koy ver timingi cıldırsın stock olarak sağlıklıysa
    B16 en ucuzu hafıflemek yukardakı seyler cok farketmıyor B16da

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLLen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahahahhaha getir vf gebzedeyim e5 boş basalım sen neden alınıyorsun ki bana kıyamam sana takas yapalım vf ile istersen bana uyar
    Onuda süremez bizimki
    Seyyar Tayyar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vteclerde VB ile denemek en çok istediğim araba
    MaşAllah araçlara. VB ve 306 cidden çok sağlıklı yürüyor.
    Teşekkür ederim Ömer bende uz ile merak ediyorum sağlıklı iki araba nasıl olacak diye
    34VB2882 Hb Stock VTEC
    Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306 nın 6.vitesimi iyi döner vtecin 5 imi.
    Yani yol açık olsa sonuç ne olurdu
    Gti-6 desem bana yada öyle geliyor ? Oldum olalı seviyorum kasalarını beşlide o yüzden
    34VB2882 Hb Stock VTEC

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)