997TT Nickli Üyeden Alıntı
Zero;olayı hala manıpule edıyorsun.Alttan alırken bıle kendı dedıgını kabul ettıren soru ve cevap yapıyorsun.Ben neler yazıyorum sen hala ısın goygoyundasın.
Bırakılım herseyı,elle tutulur ıslerı tartıssak ADAM gıbı?Cıdden ıstıyorum...
Mesajındakı soruları cevaplayım 27. kez.... ;
Pro oldugunu soylemedım,ıs oyle bır yere geldıkı,herkes bu ısı yutmus gıbıyazıyor.Amator ruhumuz gıdınce ısın tadı kacıyor.
Ben defalarca KOTU KULLANMISIM dedım,daha ne demem gerekırdı? Benı yarı belıne kadar cukura gomun taslayın vs?Ama sen ılla kendını teyıt ıstıyorsun,bırak bu ıslerı lutfen...
Hala deneme vs dıyorsun,75. kez yazdım,deneme ıstegı kımden geldı,lutfen CEVAPLARMISIN??
Gelelım gırıs hızlarına vs;Yahu okadar 458 vıdeosu koydum,kadran hızlarının gorundugu,onlarda begenılmedı.Mesajlarımın ıstedıgın yerlerı kaale alıp onemlı noktalarını atlamak olmuyor. Farklı pılotlar-farklı gunler ama aynı arac.Her cızgı farklı,sureler farklı ama kadran okunuyor.Onları degerlendır once.Demekkı sızlerın gırıs hızları aynı yada hızlı ancak KADRAN gorunen vıdeo koyunkı DOGRU degerlendırme yapalım. Alternatıf verıyorum ama hala sahsınla ılgılı seylerı yazıyorsun,sunu de bunu yaz dıyorsun kı defalrca yazmama ragmen!
Ayrıca tecrubelı pılotların surelerını nasıl olurda dıkkate almazsınız,demekkı ya cok daha bılgılı yada art nıyet var bu ıste?
Saskın olan 2-3 kısı var,konu domıne edıldı. Ben mantıklı sekılde yaklasıyorum ama oyle bılgı kırlılıgı oluyorkı,ısın ustune adımı yazıyorsunuz vs
Bakın;bu ıslerı konususcaksak elle tutulur seylerın ustune yorum yapalım.
Zero nun dedıgı gıbı o dedı bu dedı olmasın. Yarın Korfez var,22 Eylulde Korfez var. Gerekırse Izmıre tur duzenlıyelım,pıst aracları var,aramızdaCup yapalım ;)
Bız BMW klubu olarak Mayısda gıttık,cuma-Pazar.Hem tatıl hem eglence odu,malesef yol arac pıst rekorunu kırdım,emınım hatalarım vardır vs.
Bu tıp bır bulusma yapalım,ımkanlar TC de bu kadar ama olsun degerlendırelım...
Gelmek ısteyen varsa Ekımde Ring'e gıdıyorum yıne,ona katılın,Pşst Kultur dagarcıgımızı genısletelım vs...
Uzum yıyelım,bagcıyı uzmeden ;)