User Tag List

Sayfa 16/22 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
413 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: 31 Ağustos İstanbul Park Pist Günleri SA Megane RS 3. Seans

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne pıstmıs sureymıs arkadaslar...
    Herkes pro oldu,gerek yokkı.Bu kadar konusuldu,bıryere baglansın artık.
    Vıraj gırıs hızları yavas,bır tık daha ıyı olabılır ama gıdın 2:14 u ızleyın.
    Onlardakı yanlısı konusalım. Madem vıdeo konusuyoruz,Jason veOnurun vıdeolarını koydum,gayet net kadran gonuyor(Kadran gorunmeyen yada secılmeyen vıdeoları dıkkate almayalım). Bu ıkısıde tecrubelı pılot,onların GIRIS hızları bazen az yavas yada az hızlı. 8-10km hızlı oldugundan on arka sapıtıyor zaten. 458 ın lımıtlerını ızlemıs olursunuz. Ha dahada fazla vıdeo var,ınternet kurdu vardır aranızda,458 ın daha fazla vıdeo su var Ist park da,artık ne dıye aranıcak bılmıyorum.
    Ayrıca Yadel(Scu),Italyan pılotlarında turları var.Bunlar Turkıye avrupa sampıyonalarında yarısmıs ınsanlar.Onların vıdeolarını ızlıyerek ortalama hangı suratle hangı vıraja saglıklı gırılmıs gorunur.
    Lutfen bu dedıgımı durustce yapın,ondan sonra karar verın.
    Ne guzel ıste,vıraj ve apex lımıtlerınız 458 den yukarıda. Dıgerlerınıde ızleyıp,tam yargıya varın...
    Ayrıca Evo Magazıne vıdeosu gosterı amaclı arkayı kaydırıyor. Boyle kullanmak yurek falan ıstemez,bıraz deneyımlı pılot,araca alısıp yapar,458 ıle ısın mokunu cıkarmadan eglenebılırsınız.
    Ayrıca o arac kendısının degıl,kazada sorumlulugu yok,yanı go for it
    Emın olun o vıdeo kaydı yarım saatten fazladır ama sadece guzel tarafları trımlenıp yayınlanmıstır. Ve boyle kullanarak sure falan CIKARAMAZSINIZ! VLN-DTM yada Pıst sampıyonlarında sıralama turlarında hangı aracı onden yada arkadan bılerek kaydırıldıgını gordunuz zaman ıcın. Ne kadar kayma,ne kadar lastık sesı okadar sure kaybı
    Bu vıdeo zaman ıcın kotu ornek olmus.
    Uzun lafın kısası,bılgı paylasalım,bırlıkte cıkalım,ısın dogrusunu bulalım....

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne pıstmıs sureymıs arkadaslar...
    Herkes pro oldu,gerek yokkı.Bu kadar konusuldu,bıryere baglansın artık.
    Vıraj gırıs hızları yavas,bır tık daha ıyı olabılır ama gıdın 2:14 u ızleyın.
    Onlardakı yanlısı konusalım. Madem vıdeo konusuyoruz,Jason veOnurun vıdeolarını koydum,gayet net kadran gonuyor(Kadran gorunmeyen yada secılmeyen vıdeoları dıkkate almayalım). Bu ıkısıde tecrubelı pılot,onların GIRIS hızları bazen az yavas yada az hızlı. 8-10km hızlı oldugundan on arka sapıtıyor zaten. 458 ın lımıtlerını ızlemıs olursunuz. Ha dahada fazla vıdeo var,ınternet kurdu vardır aranızda,458 ın daha fazla vıdeo su var Ist park da,artık ne dıye aranıcak bılmıyorum.
    Ayrıca Yadel(Scu),Italyan pılotlarında turları var.Bunlar Turkıye avrupa sampıyonalarında yarısmıs ınsanlar.Onların vıdeolarını ızlıyerek ortalama hangı suratle hangı vıraja saglıklı gırılmıs gorunur.
    Lutfen bu dedıgımı durustce yapın,ondan sonra karar verın.
    Ne guzel ıste,vıraj ve apex lımıtlerınız 458 den yukarıda. Dıgerlerınıde ızleyıp,tam yargıya varın...
    Ayrıca Evo Magazıne vıdeosu gosterı amaclı arkayı kaydırıyor. Boyle kullanmak yurek falan ıstemez,bıraz deneyımlı pılot,araca alısıp yapar,458 ıle ısın mokunu cıkarmadan eglenebılırsınız.
    Ayrıca o arac kendısının degıl,kazada sorumlulugu yok,yanı go for it
    Emın olun o vıdeo kaydı yarım saatten fazladır ama sadece guzel tarafları trımlenıp yayınlanmıstır. Ve boyle kullanarak sure falan CIKARAMAZSINIZ! VLN-DTM yada Pıst sampıyonlarında sıralama turlarında hangı aracı onden yada arkadan bılerek kaydırıldıgını gordunuz zaman ıcın. Ne kadar kayma,ne kadar lastık sesı okadar sure kaybı
    Bu vıdeo zaman ıcın kotu ornek olmus.
    Uzun lafın kısası,bılgı paylasalım,bırlıkte cıkalım,ısın dogrusunu bulalım....

Güzel pist,ortalama süre bizimki.
    Kimse pro olduğunu iddia etmedi sizden iyiyiz demedi siz kullanamamışsınız aman ne kötü ı Ih olmamış 3-4saniye rahat iner fren noktaların yanlış falan demedi size Murat bey burayı bi netleştirelim.Tek bir soru sordum gözümle gördüğüm size ait bir videodaki hızlarla alakalı geldiğimiz noktaya bi bakın hiç yakıştımı buradaki pist sever insanlara(bizde dahiliz buna her ne kadar daha çömez olsakta).Hızımı nereden gördünüzden başladı supersport kullandınızmıyla devam etti ardından "çok daha alt sınıf" araçlardan aldım denemeye geliyoruma kadar geldi ki arada sizin adınıza "bizim aracımızla" viraja bizden yavaş girip bizden yavaş çıkıp ışınlanma yöntemiyle bizi geçebileceğiniz iddia edildi vs vs sizde zor durumda kaldınız.Çıkıp diyemediniz ki gençler bu videoda bir çok hatam olmuş ama sebebi agresif kullanım bu araçta çok yorar arkamda gt3vardı çizgimi bozdurdu ya da aracı daha yeni tanıyordum,evet viraja limitinde girmedim ya da limiti bu 458bu yapıda virajlarda zorlanıyor vs vs vs hiçbirini demediniz.Bak Jason bunu yaptı italyandan bu kadar çıktı ben bilmem alın siz yapın dediniz.Olmaz,sizden beklenen bu noktaya gelmeyeceğiydi bence herkes şaşkın.Birde siz kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz başka "desteklere" ihtiyacınız yok ki.Size soru sormanın karşılığı yaklaşık 12sayfa cevap alamamak olmamalı

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel pist,ortalama süre bizimki.
    Kimse pro olduğunu iddia etmedi sizden iyiyiz demedi siz kullanamamışsınız aman ne kötü ı Ih olmamış 3-4saniye rahat iner fren noktaların yanlış falan demedi size Murat bey burayı bi netleştirelim.Tek bir soru sordum gözümle gördüğüm size ait bir videodaki hızlarla alakalı geldiğimiz noktaya bi bakın hiç yakıştımı buradaki pist sever insanlara(bizde dahiliz buna her ne kadar daha çömez olsakta).Hızımı nereden gördünüzden başladı supersport kullandınızmıyla devam etti ardından "çok daha alt sınıf" araçlardan aldım denemeye geliyoruma kadar geldi ki arada sizin adınıza "bizim aracımızla" viraja bizden yavaş girip bizden yavaş çıkıp ışınlanma yöntemiyle bizi geçebileceğiniz iddia edildi vs vs sizde zor durumda kaldınız.Çıkıp diyemediniz ki gençler bu videoda bir çok hatam olmuş ama sebebi agresif kullanım bu araçta çok yorar arkamda gt3vardı çizgimi bozdurdu ya da aracı daha yeni tanıyordum,evet viraja limitinde girmedim ya da limiti bu 458bu yapıda virajlarda zorlanıyor vs vs vs hiçbirini demediniz.Bak Jason bunu yaptı italyandan bu kadar çıktı ben bilmem alın siz yapın dediniz.Olmaz,sizden beklenen bu noktaya gelmeyeceğiydi bence herkes şaşkın.Birde siz kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz başka "desteklere" ihtiyacınız yok ki.Size soru sormanın karşılığı yaklaşık 12sayfa cevap alamamak olmamalı
    Şunu söylemeye çalışmıştım ben de işte...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeki 20 kere soyledim hala anlamamissin yavas girer hizli cikar senden iyi sure yapar diyorum. Bunu anlayamiyorsun ya da okudugunu anlamiyorsun.
    Ben ilah degilim ama senin piste gelir gecer bi durur bi daha gecerim. Ama senin icinde arabami piste cikarmam anliyabilio musun? Ferrari pilotlarini burada kalibim icin bana emanet etmiyorlar 300 bin euroluk arabayi 1 haftaligina bosuna altimiza vermiyorlar. Ok?
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zero;olayı hala manıpule edıyorsun.Alttan alırken bıle kendı dedıgını kabul ettıren soru ve cevap yapıyorsun.Ben neler yazıyorum sen hala ısın goygoyundasın.
    Bırakılım herseyı,elle tutulur ıslerı tartıssak ADAM gıbı?Cıdden ıstıyorum...
    Mesajındakı soruları cevaplayım 27. kez.... ;
    Pro oldugunu soylemedım,ıs oyle bır yere geldıkı,herkes bu ısı yutmus gıbıyazıyor.Amator ruhumuz gıdınce ısın tadı kacıyor.
    Ben defalarca KOTU KULLANMISIM dedım,daha ne demem gerekırdı? Benı yarı belıne kadar cukura gomun taslayın vs?Ama sen ılla kendını teyıt ıstıyorsun,bırak bu ıslerı lutfen...
    Hala deneme vs dıyorsun,75. kez yazdım,deneme ıstegı kımden geldı,lutfen CEVAPLARMISIN??
    Gelelım gırıs hızlarına vs;Yahu okadar 458 vıdeosu koydum,kadran hızlarının gorundugu,onlarda begenılmedı.Mesajlarımın ıstedıgın yerlerı kaale alıp onemlı noktalarını atlamak olmuyor. Farklı pılotlar-farklı gunler ama aynı arac.Her cızgı farklı,sureler farklı ama kadran okunuyor.Onları degerlendır once.Demekkı sızlerın gırıs hızları aynı yada hızlı ancak KADRAN gorunen vıdeo koyunkı DOGRU degerlendırme yapalım. Alternatıf verıyorum ama hala sahsınla ılgılı seylerı yazıyorsun,sunu de bunu yaz dıyorsun kı defalrca yazmama ragmen!
    Ayrıca tecrubelı pılotların surelerını nasıl olurda dıkkate almazsınız,demekkı ya cok daha bılgılı yada art nıyet var bu ıste?
    Saskın olan 2-3 kısı var,konu domıne edıldı. Ben mantıklı sekılde yaklasıyorum ama oyle bılgı kırlılıgı oluyorkı,ısın ustune adımı yazıyorsunuz vs
    Bakın;bu ıslerı konususcaksak elle tutulur seylerın ustune yorum yapalım.
    Zero nun dedıgı gıbı o dedı bu dedı olmasın. Yarın Korfez var,22 Eylulde Korfez var. Gerekırse Izmıre tur duzenlıyelım,pıst aracları var,aramızdaCup yapalım
    Bız BMW klubu olarak Mayısda gıttık,cuma-Pazar.Hem tatıl hem eglence odu,malesef yol arac pıst rekorunu kırdım,emınım hatalarım vardır vs.
    Bu tıp bır bulusma yapalım,ımkanlar TC de bu kadar ama olsun degerlendırelım...
    Gelmek ısteyen varsa Ekımde Ring'e gıdıyorum yıne,ona katılın,Pist Kultur dagarcıgımızı genısletelım vs...
    Uzum yıyelım,bagcıyı uzmeden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zeki 20 kere soyledim hala anlamamissin yavas girer hizli cikar senden iyi sure yapar diyorum. Bunu anlayamiyorsun ya da okudugunu anlamiyorsun.
    Ben ilah degilim ama senin piste gelir gecer bi durur bi daha gecerim. Ama senin icinde arabami piste cikarmam anliyabilio musun? Ferrari pilotlarini burada kalibim icin bana emanet etmiyorlar 300 bin euroluk arabayi 1 haftaligina bosuna altimiza vermiyorlar. Ok?

Peki abi sen diyorsan kabulum ben,durur durur geçersin,samimi söylüyorum bunu.Bizim için değildi pistte video çekmen davetimiz ama onada kabul.Konu benim için sana birşeyler anlatmaya çabalamak adına sona ermiştir çünkü imkansızmış,ya da ben başaramadım.Teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sunuda eklemeden gecemıyecegım;
    Dun clıo RS i teslım aldım,2008 lastıklere ragmen vıraj gırıs hızı 458 e yakın yada ıyı olabılır azda olsa.
    Sızlere ayrıntıyı yarın aksam pıstten sonra paylasacagım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zero;olayı hala manıpule edıyorsun.Alttan alırken bıle kendı dedıgını kabul ettıren soru ve cevap yapıyorsun.Ben neler yazıyorum sen hala ısın goygoyundasın.
    Bırakılım herseyı,elle tutulur ıslerı tartıssak ADAM gıbı?Cıdden ıstıyorum...
    Mesajındakı soruları cevaplayım 27. kez.... ;
    Pro oldugunu soylemedım,ıs oyle bır yere geldıkı,herkes bu ısı yutmus gıbıyazıyor.Amator ruhumuz gıdınce ısın tadı kacıyor.
    Ben defalarca KOTU KULLANMISIM dedım,daha ne demem gerekırdı? Benı yarı belıne kadar cukura gomun taslayın vs?Ama sen ılla kendını teyıt ıstıyorsun,bırak bu ıslerı lutfen...
    Hala deneme vs dıyorsun,75. kez yazdım,deneme ıstegı kımden geldı,lutfen CEVAPLARMISIN??
    Gelelım gırıs hızlarına vs;Yahu okadar 458 vıdeosu koydum,kadran hızlarının gorundugu,onlarda begenılmedı.Mesajlarımın ıstedıgın yerlerı kaale alıp onemlı noktalarını atlamak olmuyor. Farklı pılotlar-farklı gunler ama aynı arac.Her cızgı farklı,sureler farklı ama kadran okunuyor.Onları degerlendır once.Demekkı sızlerın gırıs hızları aynı yada hızlı ancak KADRAN gorunen vıdeo koyunkı DOGRU degerlendırme yapalım. Alternatıf verıyorum ama hala sahsınla ılgılı seylerı yazıyorsun,sunu de bunu yaz dıyorsun kı defalrca yazmama ragmen!
    Ayrıca tecrubelı pılotların surelerını nasıl olurda dıkkate almazsınız,demekkı ya cok daha bılgılı yada art nıyet var bu ıste?
    Saskın olan 2-3 kısı var,konu domıne edıldı. Ben mantıklı sekılde yaklasıyorum ama oyle bılgı kırlılıgı oluyorkı,ısın ustune adımı yazıyorsunuz vs
    Bakın;bu ıslerı konususcaksak elle tutulur seylerın ustune yorum yapalım.
    Zero nun dedıgı gıbı o dedı bu dedı olmasın. Yarın Korfez var,22 Eylulde Korfez var. Gerekırse Izmıre tur duzenlıyelım,pıst aracları var,aramızdaCup yapalım
    Bız BMW klubu olarak Mayısda gıttık,cuma-Pazar.Hem tatıl hem eglence odu,malesef yol arac pıst rekorunu kırdım,emınım hatalarım vardır vs.
    Bu tıp bır bulusma yapalım,ımkanlar TC de bu kadar ama olsun degerlendırelım...
    Gelmek ısteyen varsa Ekımde Ring'e gıdıyorum yıne,ona katılın,Pşst Kultur dagarcıgımızı genısletelım vs...
    Uzum yıyelım,bagcıyı uzmeden

Manipule edecek kadar yeteneğim olduğunu düşündüğünüz için teşekkür ederim mutlu etti bunu sizin gibi birinden duymak.Pistte düellovari davetin benimle hiç alakası yok ben sadece kelalpere aracımız aynı olduğu için kendiside yardım etmeyi sevdiği için belki video yapar bize diyeydi ama o konuda kapandı.Benim için konu kapanmıştır adınızı kullandığımız için sizi üzdüysek affola aracım satılmazsa ben askere gidene kadar ve o süre zarfında bir pist günü daha olursa manimizde olmazsa tabi gelmeye orada tanışıp konuşmak isterim sizinle bize katacağınız çok şey olduğunu düşünüyorum.Teşekkür ederim tekrar konuma renk kattığınız için.Ringde bol keyifler diliyorum size bizimle foto video paylaşırsanız kendi adıma söyleyeyim sevinirim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sunuda eklemeden gecemıyecegım;
    Dun clıo RS i teslım aldım,2008 lastıklere ragmen vıraj gırıs hızı 458 e yakın yada ıyı olabılır azda olsa.
    Sızlere ayrıntıyı yarın aksam pıstten sonra paylasacagım...

Şu söylediğinizin devamında testini yaptıktan sonraki yorumlarınızı merakla bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu zero(Zekı degıl mı?) Hala Daveti(N) dıyorsun...
    Yapma etme artık,manıpule edıyorsun dıyıncede katılmıyorsun.
    Bu fıkır ılk TaGo ısımlı uyeden cıktı,hatta bende hemen olsun ,zaman gecmesın hatta pazar korfez var cıkalım dedım.
    Davete ıcabet ederım dedım.
    Sonra art nıyet var dıyınce kızma lutfen
    2 mesaj once yazdıklarımı gozunu seveyım 10 dakıkanı ayır yap.
    Hatta senmıydın bılmıyorum bır arkadasımız usenmemıs resımler vs koymustu vıdeolarda,o vıdeoları ınceleyerek ızleyın,bos verın benım surelerı,onlar sonucta rusdunu ıspatlamıs ınsanlar,onları degerlendırelım.
    Bak ben senın ıstegını yaptım,sende benımkı yap ama...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeki anlayamiosun. Bana neyi kabul ettirme niyetindesin onu anlamiorum. Viraja yavas girip hizli cikilamayacagini mi kabul etmem gerekiyor. Ben size birsey ogreticem diye arabamin canina okuyacak halimde yok. Bu is video dan ogrenilseydi ac youtube u megane ile dunya kadar video var pistlerde. Onlari izle. Bi de bana hayatin pistte gecmis diosun ya. Gecmedigini nereden biliosun? Bu isin egitimini almadigimi nereden biliosun? Piste ayiracak artik butcemde yok vaktimde yok. Bak intercity high performance egitimi veriyormus. Oraya katilin iste oradan ogrenin benim videolarimdan ogrenebileceginden cok daha fazlasini ogrenirsin emin ol.
    IN BOOST WE TRUST

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 1-2 aracın pazarlık aşamasına geçiyorum. Yakında herkes aynı klasmanda zaman kasar daha bile güzel olur
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu fıkır ılk TaGo ısımlı uyeden cıktı,hatta bende hemen olsun ,zaman gecmesın hatta pazar korfez var cıkalım dedım.
    Hatta senmıydın bılmıyorum bır arkadasımız usenmemıs resımler vs koymustu vıdeolarda,o vıdeoları ınceleyerek ızleyın,bos verın benım surelerı,onlar sonucta rusdunu ıspatlamıs ınsanlar,onları degerlendırelım.
    Murat bey tek bir şey sormak istiyorum size biz ya ferrari bu o virajlara nasıl bu kadar yavaş giriyor şaşırtıcı doğrusu dediğimizde siz bize ne cevap verdiniz ?

Sadece bunu öğrenmek istiyoruz yaşta da tecrübe olarakta büyüksünüz bizden ama bunu bize yansıtma konusunda problem var sanırım.

Dip not : Yaptığınız süre umrumda değil arkadasınız ya da sizin tastikleyip hadi çıkalım demeniz umrumda değil alın yapın ben her pistte 1, oldum kimse kıramadı demenizde umrumda değil tek umrumda olan alçak gönüllü olup evet yavaş girdim risk almadım ve ya ferrari çok kayıyor gerçekten arkadaşlar düşündüğünüz gibi değil demenizdi . Alt alt sınıf araç diyerek alın siz yapın da görelim diyerek hiç bir yere varamayız . DAha da konu hakkında konuşmaya gerek yok siz pist uzmanısınız her konuya her kesi eleştiriyorsunuz hız yavaş cizgi oturmamış gibi size biri bişey diyince ama hemen savunma yapıyorsunuz ilginç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Davet konusunda gerçekten tam anlamıyla anlayamadım ne ifade etmek istediğinizi?Art niyetim olduğunu düşündüğünüz konuyuda açıkçası bilmiyorum çünkü art niyetim hiç olmamıştı size ilk soruyu sorduğumda ama farklı noktalara geldi konu bir şekilde.Ben bilgisayardan çok anlamam resim koymayı bile zoraki yapmıştım bir sefer siteye.Sizin şu an istediğinizi anladığım anda yapacağım ama çözemedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zeki anlayamiosun. Bana neyi kabul ettirme niyetindesin onu anlamiorum. Viraja yavas girip hizli cikilamayacagini mi kabul etmem gerekiyor. Ben size birsey ogreticem diye arabamin canina okuyacak halimde yok. Bu is video dan ogrenilseydi ac youtube u megane ile dunya kadar video var pistlerde. Onlari izle. Bi de bana hayatin pistte gecmis diosun ya. Gecmedigini nereden biliosun? Bu isin egitimini almadigimi nereden biliosun? Piste ayiracak artik butcemde yok vaktimde yok. Bak intercity high performance egitimi veriyormus. Oraya katilin iste oradan ogrenin benim videolarimdan ogrenebileceginden cok daha fazlasini ogrenirsin emin ol.

Sana birşeyi kabul ettirmeye çalışmıyorum.Seninle tartışma konusuna bir son verip sadece bir bilgiye ihtiyacım olduğunda sana sorma yöntemime devam edeceğim tabi bu saatten sonra yanıtlarmısın bilemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 1-2 aracın pazarlık aşamasına geçiyorum. Yakında herkes aynı klasmanda zaman kasar daha bile güzel olur

Hayırlısı olsun Tarkan abi inşAllah istediğin gibi bir araç bulur ve katılırsın bu eğlenceye İstanbul Parkda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vazgectım
    Ben yarın Korfezdeyım. Genelde tum pıst gunlerınde de oluyorum zaten. Herkesle herseyı yapmaya ve paylasmaya hazırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vazgectım
    Ben yarın Korfezdeyım. Genelde tum pıst gunlerınde de oluyorum zaten. Herkesle herseyı yapmaya ve paylasmaya hazırım.
    Kusura bakmayin sizide yorduk gereksiz yere.Art niyet hic olmamisti yineliyorum bunu.Korfezde size basarilar diliyorum bizim her zaman her organizasyona katilacak imkanimiz olamayabiliyor.Clionun neler yapabilecegini merak ediyorum korfez icin bildigim kadariyla cok uygun bir arac.Bir pist gununde yuz yuze tanisip gorusmek uzere.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben soyliyim
    Testlerdede soylenen 458onden kaymaya meyilli, bundan dolayi viraj giris hizi ozellikle yavas virajlarda kafasi stabil donen araclardan yavas olabilir.
    Demek degilki carera gt daha yavas olucak salladm ama cok hizlida olamiyor bunu herkes gordu ztn..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)