User Tag List

Sayfa 4/22 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
413 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 31 Ağustos İstanbul Park Pist Günleri SA Megane RS 3. Seans

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet,benim. 3 tur arkamda GT3 Cup var,gerci son tur iceri girdi. 2. Tur baska Gt3 ve Ave yakaladim ancak son tur Umit Gt3 le gecti beni. Ki zaten 8'e icten giriyorum yol vermek icin,cikisinda geciyor.
    2:14 yaptigim 3-4 tane video vardi yibe youtube da,bulamadim...
    Daha iyi turlarınız vardır diye düşünüyorum bende, burada viraj giriş çıkışları, özellikle 8'de ki hızınız falan limitten uzak çünkü. Bulabilirseniz video çok sevinirim, merak ettik

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zeki bir kere herşeyden önce kimsenin cesaret edemediğini yapıyorsun. Transponder alıp, kameranı takıp süre kasıyorsun. Bunları da gelip burada yayınlayabiliyorsun. O listeye bakılırsa zaten ne kadar iyi bir süre yaptığın çok belli. Bizim orda 1000'den fazla turumuz vardır bizi geç ama böyle fırsatı olmayan biriyle kıyaslayacak olursak senin sürene kolay kolay yaklaşamazlar önden çekerde. Burak Ertem kilitli 280ps OPC ile 2.35 dönmüş, sen 2.36 dönmüşsün. Daha düşer mi düşer evet ama bu 100 tur falan gerektirecektir. Tekrar tebrikler.

EyvAllah Orçun bunda senin katkında çok büyük 2dakika izledin videomu telefondan bir sürü tavsiye verdin.Dediğin gibi transponder takıp benden daha iyi bir araçla rallici bir pilota yakın bir süre yaptım daha 2.çıkışımda ki aracımda ciddi manada eksikler var pist kullanımıyla alakalı (intercooler ve açık filtrem yok avansımda standardın bayağı altında kısık bu yüzden)ve inan ki kasmadım yani dikkatli ve hızlı gittim ama limit zorlamadım dikkat et hiç kopma yoldan çıkma vs tarzı durumlar yaşamamışım günlük kullanıyor kadar rahatım.Ben önümde giden Ahmet gibi(kendisi çok yakın çocukluk arkadaşım olur ve standart motorlu araçla bana göre benden daha başarılıdır bu kadar yakın süre çıkartarak çünkü o araç kolay kolay daha aşağı inmez artık) limit gitseydim eğer aracımında onun aracından kuvvetli olmasının etkisiyle önden çekişte uzunca süre Yiğitin trophy harici inilemeyecek sürede çıkartırım ama iddiam hırslarım yok öyle.Daha biraz daha düşer ondan sonra araca birşey yapmadıkça zor.Eleştiriler olacak sadece haksız olmasın yeterki mesela Kelalper abi bir süreler yazmış onlara baktım kimisinde haklı ama hep aynı yerler yazdığı süreler hep 2buçuk dakikada bir sabit aralıkta oralar belliki sorunlu ama şu her viraj torque steer yaşamışsın diyor hakikaten emin olamadım aynı videoyu mu izledik.Olsun eleştirilerde olsun benim cesaretim var sonuçta amatörüz elimizden geldiğince öğrenmeye çalışırız.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece son turda 8 e yavas giriyorum cunku arkamda GT3 ile Umit var.
    Butun Viraj giris/cikis hizlarimin limitlerden uzak oldugunu dusunuyorsaniz,bu limitin ne oldugunu merak ettim...
    Bu turlardan sadece "1" sec hizli turlarim var. Sanirim 3 tur GT3 u arkada tutmak,1 tanesini yakalamak/gecmek icin,yol aracini biraz zorlamak gerek.
    Bundan 1 sec hizli turumda yer islak/kuru idi ancak aracda semi slick ve 1,7 derece kamber vardi.
    Benim becerebildigim sure bu kadar,daha iyisini sizlerden gorup tebrik etmek isterim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece son turda 8 e yavas giriyorum cunku arkamda GT3 ile Umit var.
    Butun Viraj giris/cikis hizlarimin limitlerden uzak oldugunu dusunuyorsaniz,bu limitin ne oldugunu merak ettim...
    Bu turlardan sadece "1" sec hizli turlarim var. Sanirim 3 tur GT3 u arkada tutmak,1 tanesini yakalamak/gecmek icin,yol aracini biraz zorlamak gerek.
    Bundan 1 sec hizli turumda yer islak/kuru idi ancak aracda semi slick ve 1,7 derece kamber vardi.
    Benim becerebildigim sure bu kadar,daha iyisini sizlerden gorup tebrik etmek isterim...

Murat bey 458le 8deki giris ortalama ve cikis hiziniz yaklasik kac merak ettigim icin soruyorum dikkat ettiniz mi hic?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hic dikkat etmedim ancak kadrani gorucek sekilde kamera ile olabilir.
    Top speed 263km kayit etmisti BC...

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EyvAllah Orçun bunda senin katkında çok büyük 2dakika izledin videomu telefondan bir sürü tavsiye verdin.Dediğin gibi transponder takıp benden daha iyi bir araçla rallici bir pilota yakın bir süre yaptım daha 2.çıkışımda ki aracımda ciddi manada eksikler var pist kullanımıyla alakalı (intercooler ve açık filtrem yok avansımda standardın bayağı altında kısık bu yüzden)ve inan ki kasmadım yani dikkatli ve hızlı gittim ama limit zorlamadım dikkat et hiç kopma yoldan çıkma vs tarzı durumlar yaşamamışım günlük kullanıyor kadar rahatım.Ben önümde giden Ahmet gibi(kendisi çok yakın çocukluk arkadaşım olur ve standart motorlu araçla bana göre benden daha başarılıdır bu kadar yakın süre çıkartarak çünkü o araç kolay kolay daha aşağı inmez artık) limit gitseydim eğer aracımında onun aracından kuvvetli olmasının etkisiyle önden çekişte uzunca süre Yiğitin trophy harici inilemeyecek sürede çıkartırım ama iddiam hırslarım yok öyle.Daha biraz daha düşer ondan sonra araca birşey yapmadıkça zor.Eleştiriler olacak sadece haksız olmasın yeterki mesela Kelalper abi bir süreler yazmış onlara baktım kimisinde haklı ama hep aynı yerler yazdığı süreler hep 2buçuk dakikada bir sabit aralıkta oralar belliki sorunlu ama şu her viraj torque steer yaşamışsın diyor hakikaten emin olamadım aynı videoyu mu izledik.Olsun eleştirilerde olsun benim cesaretim var sonuçta amatörüz elimizden geldiğince öğrenmeye çalışırız.
    Yeterli yeteneğin var hatta fazlası var her türlü o araçla 2,32 lere inersin biraz arabana kıyman lazım kardeşim =)) Bizlemi yaşıcak 1 seans zorla banko 2-3 saniye aşşağı iner 1 kere insen zaten kimse de geçemez onu sende başka zamanlarda sahil turu atar gibi çıkabilirsin =) hırs biraz yapman lazım tabi maserati gibi yapmada =)))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeterli yeteneğin var hatta fazlası var her türlü o araçla 2,32 lere inersin biraz arabana kıyman lazım kardeşim =)) Bizlemi yaşıcak 1 seans zorla banko 2-3 saniye aşşağı iner 1 kere insen zaten kimse de geçemez onu sende başka zamanlarda sahil turu atar gibi çıkabilirsin =) hırs biraz yapman lazım tabi maserati gibi yapmada =)))
    Tabi fazlam var 100kiloyum ya ben o riski alamam otomobil aşığı biri olarak düşmanımın arabasını versen yine kıyamam duygusal bağ var otomobillerle aramda ne yazıkki bana 2:30dönecek araç ver 2:31de bırakayım sana limit sevmiyorum aman maseratiyi karıştırma bana çarpmasın diye yol verdik seni götürecekti az daha önce mini sonra o

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet,benim. 3 tur arkamda GT3 Cup var,gerci son tur iceri girdi. 2. Tur baska Gt3 ve Ave yakaladim ancak son tur Umit Gt3 le gecti beni. Ki zaten 8'e icten giriyorum yol vermek icin,cikisinda geciyor.
    2:14 yaptigim 3-4 tane video vardi yibe youtube da,bulamadim...

Yalnız yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum virajlarda neden bu kadar yavaş döndünüz?Acaba 458i yeni aldığınız dönem mi çekildi bu video veyahutta lastik problemi mi vardı o gün?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yavas donDugumu nasil anladiniz?
    Hiz gostergesi nerede var? Bunun cevabini siz ve diger arkadasdan alirsam sevinirim,bende yavas girdigim yerleri anlarim. Hatalarimi duzeltirim sayenizde...
    2:15-14 yapip,GT3 Cup larla ayni gidebilmek icin yavas gitmek fantazi. Zaten o set up da gidilebilecek o. Hatta bazi yerlerde lastikler bana iyi dilerlerini sunuyor...
    Yani sunu anliyorum; sen bu 458'i ucurur,2:05 falan yapardin heralde...

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video'da hizlar gorunuyor Murat bey. Virah hizlariniz cok net bir sekilde gorundugunden Zeki 8'i soruyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8'i 3 kez geciyorum,hangisi?
    YuZeysel yazmak yerine teknik bilgi verilirse bende faydalanmis olurum...
    Olmasu gereken hiz/sure nedir?
    Ve hiz dusuk geldiyse,siz ne donerdiniz cidden merak ediyorum heyecanla. Sokaktaki mac muhabbeti degil,teknik bilgi verilirse faydali olur her okuyana...

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz 8'e 140 civari giriyoruz. Cunku arabalarimiz 7'nin cikisindan 8'e kadar ancak 140'a ulasiyor. Daha hizli gelebiliyor olsam, daha hizlisini da denerim. Cikisimiz da 155-160 civari oluyor.
    Ayni videoyu ben de izledim, 458'den hizli girip hizli cikiyor olmak beni gururlandirdi
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne guzel,8 gibi zor virajda hizli olup neden bukadar fark cikiyor acaba surelerde?
    Birde kadrani goren video varsa merak ettim...
    Ek:116 ile girip,158 le cikiyorum,sizinkini merak ettim,gormek isterim. 2:14 turumda 124 girip 163 cikmisim ama set up farkliydi.

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sürelerde bu kadar fark çıkmasının sebebi düzlükte 458 in burda konuşulan arabalardan 3 kat falan hızlı olması olabilir mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olabilir tabi sekerim,ben sadece benden hizli araclarin kadrani goren pist ustu videolarini merak ettim.
    Ozaman Lambi-ferrari-porsche nin surelerine bakiyorum.Onca pilot cikmis kimi yarisci kimi siradan vatandas vs. 2:13-22:20 arasi. Gt3 cup lar 2:15-2:05 arasi. Demekki bu araclar 1.6-2.0 araclarla ayni donuyor virajlari,hatra "yavas" ama sadece duzlukte cok hizli olduklari icin fark yaratiyorlar.
    E bu araclari yapan muhendisler,biraz ders alsinlar hocam. Hatta bu gti sinifini yapanlarin yanina gonderelim derim
    Ha ben kotu kullaniyorumdur,beceremiyorumdur ama ozaman niye 2:14 cikiyor,onuda dusunuyorum...

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne guzel,8 gibi zor virajda hizli olup neden bukadar fark cikiyor acaba surelerde?
    Ek:116 ile girip,158 le cikiyorum,sizinkini merak ettim,gormek isterim. 2:14 turumda 124 girip 163 cikmisim ama set up farkliydi.
    yaşlandın be abi 200 ile girip 300 ile çıkman lazım aslında

Tanıdığım için söylüyorum arabaya acımazsın limit neyse o şekilde kullanırsın başka çok tecrübeli bir pilot kullansa en fazla 130 ile girip 170 ile çıkabilir maximum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok basit, her 200 vurdukca beni 5 saniye geciyorsunuz. 4 kere olsa 20 saniye zaten.. Ben 8. viraja 145 le girmisim en yuksek(30-40km daha hizli sizden), 160 civari cikmisim. Simdi komple bir inceledim de neredeyse her viraj girisinde benim hizim sizinkinden yuksek.

Benim videolarima da yorum yapmiyorsunuz hic, ondan gozden kacti herhalde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaşlandın be abi 200 ile girip 300 ile çıkman lazım aslında

Tanıdığım için söylüyorum arabaya acımazsın limit neyse o şekilde kullanırsın başka çok tecrübeli bir pilot kullansa en fazla 130 ile girip 170 ile çıkabilir maximum.
    Siz piste ciktiniz mi bu yorumu yapiyorsunuz ? Simdi bundan sonra Murat abi kesin gelisir eminim de, ben tecrubesiz bir katilimci olarak yani 30 turum falan var; S2000 le 145 le girmisim, 160 la cikmisim korkudan. Senin iddiana gore Kumho Ku36 li bir S2000 den hizli giremeyecek oraya F458?

Yanlis algilamayin saldirgan bir tavrim yok, hepimiz tartisiyoruz hepimiz gelisiyoruz. Simdi yuz yuze degiliz siz piste ciktiniz mi bu yorumu yapiyorsunuz okundugunda atar gider gibi gozukuyor ama hic boyle bir amacim yok. Lutfen yanlis anlasilmasin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her videoyu izlemiyorum,ondan olabilir mi acaba?
    Linki verin izleyim turu.
    Demekki bu tip araclar daha yavas ama duzlukte cok hizli olduklarindan sureleri iyi,bu mu?
    Hadi ben cok kotu giriyorum tum virajlara ama diger en iyi zaman yapan 5 pilotda mi kotu?
    Yada GT3Cup pilotlari bizle ya ayni yafa 2-3 sec hizli.
    Yanlis nerde,biri beni aysilatirsa sevinirim.
    Birde 458-Turbo gecen yada ayni giden Subaru-cupralar yada o sinif motorlu araclar falan neden 2:15-2:13 yapamiyorlar. E virajda hizlilar-duzlukte aynilar.
    Teknik cevap istiyorum ama hala ayni seyler yaziliyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)