User Tag List

Sayfa 15/22 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
413 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: 31 Ağustos İstanbul Park Pist Günleri SA Megane RS 3. Seans

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iste kendinde soyluyorsun m6 virajda ayni gidiyor diye gt3 cok fark acamiyor virajda diye. Murat senden yavas girip senden hizli cikiyor mu virajdan. Evet. O arabalar seninle ayni hizda girip ayni hizda cikip duzlukte fark acmaya basliyor. Suna neden inanmiosunuz viraja olmasi gerektiginden daha hizli girdiginiz icin viraj icerisinde o hizi korumaya calismaktan dolayi akselerasyon kazanamiyorken f458 ile daha yavas girip surekli artan hiz ile ciktigi icin viraj icerisindeki suresi sizden daha kisa olabilir mi acaba. Pilotaj farki buradan ortaya cikiyor. O araba senden daha fazla gazi acabiliyor cunku sen viraj icerisinde hizini korumaya calisiosun, anlik hizin daha yuksek ama viraj icerisindeki ortalama hizin daha dusuk. 208 videosundan acikladim iste aralarinda 1 saniye var. ust gecit ile Sikan cikis noktasi arasinda. F458 de 165le cikiyor hatta. Murat zaten limitin altinda gittigi halde sonuc bu.

Hayır Murat bey Ahmetten yavaş girip maksimum en hızlı çıktığı turunda Ahmetle aynı hızda çıkıyor.Abi o kadarda öldürme viraj içinde o hızı koruyamayacak kadar zayıfta sayılmaz araçlarımız ayrıca 100kere izlettin bana tek tük yerler harici hiç tork steer yaşamamışım başka videomu izledin dedim içimden.Ben virajlarda Murat beyle yakın hızlardayım belki çok az üstünde ama Ahmet daha hızlı kesinlikle birde onun videosundan bak istersen.O düze geldiğinde öyle bir hızlanıp bizim 210gördüğümüz yerde 250+görüp ardından bizden yaklaşık bi 8-10metre belki daha geç frene oturup bizle aynı hıza düşünce bırakta süresi çıksın kimse 458geçerim demişmi konu boyunca.Hep anlamak istediğin gibi anlıyorsun.Ne hale geldi konu Buğra gör neler yarattın dahada neler tartışılacak kim bilir bundan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizi hiç tanımıyorum ama videolarınızı izledim arabada sürekli boğuşma içerisindesiniz ve eminimki o virajlarada f458 den çok hızlı giriyorsunuz düzlüklerde de bay hızlısınnız ben anlamadım nasıl 2.17 karşılaştırdım 2 videoyu o 2.14 ise sizin gidişiniz 1.14 olmalı bence tahmin ediyorm aradaki fark sizinkisi manuel ve siz daha erken frene basıyorsunuz o daha iyi duruyor başka bir açıklama olamaz
    Teşekkür ederim 2 Haziranda 2:20 yaptığım günün videosunda virajlarda yavaştım sanıyorum hatta birkaç kişi bunu yorumlarda belirtmişti. 1 Ağustosta bunu düzeltmeye çalıştım, bir nebze düzelmiştir heralde tam hızları bilmesem de. Benim frenlerimi kesin elden geçirmem lazım, en azından şimdilik önlere bir fren kiti alsam iyi olur. Benim önümdeki 3 araçta da daha iyi lastik ve carbon ceramic frenler var... Ama tabi kendimi geliştirecek yerler illa ki vardır pistte, çünkü doğru düzgün bir video koyup tam bir eleştiri alamadım kendimi geliştirmek için
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeki bos konusuosun anlamamak icin elinizden ne geliosa yapiosunuz. Adam hizli girmek zorunda degil altinda f458 var diye. Onu anlayamiosunuz. Sadece akselerasyonla mi 20 saniye kazaniyor pistte. Bana bunu aciklasaniza. Hala viraja giris hizindasiniz. Siz daha hizli girdiginiz icin virajlarda daha hizli oldugunuzu saniosunuz. Neden cunku viraj noktasinda hizi 110. Intercitynin sayfasina bakin bakalim kac tane araba girmis simdiye kadar. Ferrari ve lambo. Bu adamlarin hepsi mi araba kullanmayi bilmiyor arkadas. Bunu neden anlayamiosunuz.
    IN BOOST WE TRUST

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iste kendinde soyluyorsun m6 virajda ayni gidiyor diye gt3 cok fark acamiyor virajda diye. Murat senden yavas girip senden hizli cikiyor mu virajdan. Evet. O arabalar seninle ayni hizda girip ayni hizda cikip duzlukte fark acmaya basliyor. Suna neden inanmiosunuz viraja olmasi gerektiginden daha hizli girdiginiz icin viraj icerisinde o hizi korumaya calismaktan dolayi akselerasyon kazanamiyorken f458 ile daha yavas girip surekli artan hiz ile ciktigi icin viraj icerisindeki suresi sizden daha kisa olabilir mi acaba. Pilotaj farki buradan ortaya cikiyor. O araba senden daha fazla gazi acabiliyor cunku sen viraj icerisinde hizini korumaya calisiosun, anlik hizin daha yuksek ama viraj icerisindeki ortalama hizin daha dusuk. 208 videosundan acikladim iste aralarinda 1 saniye var. ust gecit ile Sikan cikis noktasi arasinda. F458 de 165le cikiyor hatta. Murat zaten limitin altinda gittigi halde sonuc bu.
    ''Murat senden yavas girip senden hizli cikiyor mu virajdan. Evet.'' bu hayır virajın ilk bittiği yerde çıkmıyor o gazı azıcık dokununca 165 olabılır ama o vırajdan çıkmış demektir. Ben olması gerektiğinden daha hızlı girsem ilk girdiğimde gaza basmak yerine frene basmam ya da acaip savrulmam gerekir ben viraj içinde hiç frene basmıyorum hiçte savrulmuyorum hatta gaza basıyorum aralıklı olarak ben imkan ve ihtimal vermiyorum f458 ın 8. virajdaki ortalama hızı bizden yüksek olsun.
    Viraj içinde arkadan itiş araçla gaz açabiliyorsa tam 150 ile o viraja girsin hiç gaz açmasın komple 150 ile dönsünn ortalama hızı 150 olur. 110 ile girip 165 çıkarsa hadi ara hızlanmalarıda sayalım 120-130-140 nneyese ortalama hızı en fazla 135-140 olur o virajda yani viraja çok yavaş girip gazı açmaktansa arabanın tam kopmayacağı limitte girip rahat rahat dönmek ortalamada daha iyi süre getirir

Bu arada f458 videosunu bir daha izledim 173 ile 8. viraja geliyor bi anda 116 ya düşüyor hemen 130 çıkıyor sonra hep 130-135 gidiyor hiçte öyle viraj içinde hızlanarak çıkmıyor tam düz olduğunda hızı 155

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim 2 Haziranda 2:20 yaptığım günün videosunda virajlarda yavaştım sanıyorum hatta birkaç kişi bunu yorumlarda belirtmişti. 1 Ağustosta bunu düzeltmeye çalıştım, bir nebze düzelmiştir heralde tam hızları bilmesem de. Benim frenlerimi kesin elden geçirmem lazım, en azından şimdilik önlere bir fren kiti alsam iyi olur. Benim önümdeki 3 araçta da daha iyi lastik ve carbon ceramic frenler var... Ama tabi kendimi geliştirecek yerler illa ki vardır pistte, çünkü doğru düzgün bir video koyup tam bir eleştiri alamadım kendimi geliştirmek için
    Keşke herkes sizin gibi öz eleştiriye açık olsa ama malesef kimse hatasını kabul etmiyor etmediği gibi birde arabanın hakkı o diyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MacH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir videoya yorum yapmak ve hataları ortaya koymak için illa ki kendini iyi sürdüğün konusunda kanıtlamış olman mı gerekir?
    Biz f1 izlediğimizde de tv başından pilot hata yaptı mı az çok anlayabiliyoruz sonuçta, şimdi çıkıp Vettel bize 'al f1 aracı daha iyisini yap koy videonu' mu diyecek?
    Hatta biraz daha ileriye götürürsek daha araba kullanmamış, 18'ine basmamış fakat deli gibi yarış simulasyonu yapabilen çocuklar var, demek ki bi şeyler biliyorlar ki iyi dereceler atabiliyorlar. Şimdi o çocuklar gelip de bu videolara eleştiride bulunamazlar mı araçları olmadığı için?

İmzamdaki söze dikkatinizi çekmek isterim, Gabriele Tarquini tarafından dile dökülmüştür..
    Icerisinde oturmadigin surece her araba sana yavas gelebilir hatayida cok rahat gorebilirsin. Ornek vereyim richard hammond a formula kullandirmaya calistilar. Ilk once formula ford ve formula 2 kullandirdilar. Onlarda bile cok zorlandi. Daha sonra formulaya gecti ki bu adam surekli super spor kullaniyor pistte ve zorluyor. Adam arabanin lastiklerini isitacak hizlara ulasamadi bile. O kadar hizli dusunemedi vucudu izin vermedi. Sonra yagmur lastikleri ile kullandirdilar biraz kullanabilsin diye. Koca pistte sadece 0.2 saniye tam gaz gidebildi. O cocuklar arabanin icerisine oturup direksiyona gectigi zaman isler degisio. En buyuk ornegide ingilterede gt academy. Bir tane basarili yarisci cikaramadilar ps3 kullanicilari arasindan. Hepsi ps3 basinda schumiden hizliyken.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeki bos konusuosun anlamamak icin elinizden ne geliosa yapiosunuz. Adam hizli girmek zorunda degil altinda f458 var diye. Onu anlayamiosunuz. Sadece akselerasyonla mi 20 saniye kazaniyor pistte. Bana bunu aciklasaniza. Hala viraja giris hizindasiniz. Siz daha hizli girdiginiz icin virajlarda daha hizli oldugunuzu saniosunuz. Neden cunku viraj noktasinda hizi 110. Intercitynin sayfasina bakin bakalim kac tane araba girmis simdiye kadar. Ferrari ve lambo. Bu adamlarin hepsi mi araba kullanmayi bilmiyor arkadas. Bunu neden anlayamiosunuz.

Tamam abi boş konuşuyorum zaten boş video koyduk dolu eleştiriler alıp boş soru sorduk peşine nerelere geldi baksana.Evet sadece akselerasyon ve frenajla 20saniye kazanıyor 2+2=4 iddiam hala bu yönde ve öyle kalacak video var resim var herşey var an ve an karşılaştırılan gözle gördüğüme mi inanayım senin kabul etmemene mi.Yanlış anlama o aracı bana ver sahibi iyi kullanamamış diyen olmadı sadece bu pist günleri sayesinde hothatch sınıfının nasıl yol tuttuğunu supersportların asıl esprisinin motor gücü(haliyle akselerasyon) devamlılık(ki onlarda şişiyor yeri geldiğinde bazen) ve frenaj olduğunu öğrendik prestiji kaliteyi saymıyorum onlar konu dışı çünkü şu an.Banane diğer girenler ne yapmış Onlarda Murat bey gibi video koysaydı bize supersportlarla güzel videolar izletseydi eminim neler yaptıklarına hepimiz şaşırırdık kah beğenir kah beğenmezdik izlemeden ne diyeyim sana şimdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw tamam muratta bende turkiyedeki diger super spor kullanicilarida araba kullanmayi bilmiyoruz. Ok bu mudur istediginiz. Alin kabul ediyoruz. Herseyimiz hatali ya da sadece ben kendi adima konusiim bi *** bilmiyorum. Kabul. Siz haklisiniz muratin 2.00 da donmesi gerek pisti. Becerememis. Aman be oof rahatladim valla.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Icerisinde oturmadigin surece her araba sana yavas gelebilir hatayida cok rahat gorebilirsin. Ornek vereyim richard hammond a formula kullandirmaya calistilar. Ilk once formula ford ve formula 2 kullandirdilar. Onlarda bile cok zorlandi. Daha sonra formulaya gecti ki bu adam surekli super spor kullaniyor pistte ve zorluyor. Adam arabanin lastiklerini isitacak hizlara ulasamadi bile. O kadar hizli dusunemedi vucudu izin vermedi. Sonra yagmur lastikleri ile kullandirdilar biraz kullanabilsin diye. Koca pistte sadece 0.2 saniye tam gaz gidebildi. O cocuklar arabanin icerisine oturup direksiyona gectigi zaman isler degisio. En buyuk ornegide ingilterede gt academy. Bir tane basarili yarisci cikaramadilar ps3 kullanicilari arasindan. Hepsi ps3 basinda schumiden hizliyken.

Richard sence çok iyi şöför olduğu için mi o programda yoksa sempatik olduğu için mi?Stig ne yapıyor orda madem hammond var hepsini o test etsin.Senle program yaparız sen herkese söversin range rover harici hiç bir arabayı beğenmezsin jeremy gibi bende james may gibi mülayim takılırım richard olacak birini buluruz artık stigde Onurcan olur vallahide tutar bu program

MacH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte tam da burda aynı noktaya değiniyoruz, bilgisi olan herkes eleştirebilir fakat onun eleştirisinin doğru olduğunu kabul etmemiz için bi videosunun ya da geçmişinin olması gerekmemeli
    "It's not what you drive but how you drive it..."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw tamam muratta bende turkiyedeki diger super spor kullanicilarida araba kullanmayi bilmiyoruz. Ok bu mudur istediginiz. Alin kabul ediyoruz. Herseyimiz hatali ya da sadece ben kendi adima konusiim bi *** bilmiyorum. Kabul. Siz haklisiniz muratin 2.00 da donmesi gerek pisti. Becerememis. Aman be oof rahatladim valla.

Bak bizim iddia etmediğimiz alakasız ve doğru olmayan şeyleri biz savunmuşuz gibi konuşarak bir anda farkında olduğun haksızlığını ters psikoloji verip haklılığa çeviremezsin yapma bunu ama bende senin bazı şeyleri anladığını düşünüyorum yoksa çok agresifleşirdin hep güzel konuştun sonunda pes ettin bende rahatladım şu an

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper al meggynı cık goster bakalım su dıreksıyonunu bı gorelım hızlımısn bılıyomusun bı alkıs yapalım sana )
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Richard sence çok iyi şöför olduğu için mi o programda yoksa sempatik olduğu için mi?Stig ne yapıyor orda madem hammond var hepsini o test etsin.Senle program yaparız sen herkese söversin range rover harici hiç bir arabayı beğenmezsin jeremy gibi bende james may gibi mülayim takılırım richard olacak birini buluruz artık stigde Onurcan olur vallahide tutar bu program
    Zeki Richard Hammond ı sempatik diye mi oturttular Formulanın başına. Pagani bilmem kaç milyon Euro luk arabasını veriyor adama test etsin diye orada Stig varken. Arkadaş ben anlayamıyorum utanmasanız Formula da kullanırım ne var diyeceksiniz. Richard hammond ilk çıktığında değil ama şu anda pilotaj olarak hepinizi cebinden çıkarır. Bi daha sokar bi daha çıkarır. Gerçekten komik oluyorsunuz.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper al meggynı cık goster bakalım su dıreksıyonunu bı gorelım hızlımısn bılıyomusun bı alkıs yapalım sana )
    Serhat gerek yok. Kimseye hele bunlara bişey ispat etmek için araba çıkarmam piste. Adamlar F458 kullanırız F1 kullanırız modundalar. Kaç kere piste çıktın 3. Pistteki toplan süren 1 saati geçmez. Hepsi ilah.
    IN BOOST WE TRUST

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direnalperabi
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Onurcan'ı halk gününde tanıdım. İşte tamda bu yüzden sevdim. Adam gelip 208 gti'la 8'de benden hızlı nasıl olursun ben nerede hata yapıyorum dedi, oturduk beraberce tartıştık. Birkaç birşey değiştirdi, süre yaptı. Sizde olmayan da bu zaten. Keza Zeki'de öyle. Eleştirilmekten bu kadar korkmayın lütfen. Benim videoma da gelip 4-5 sec iner yazmıştınız hatırlar mısınız?

Alper bey size gelince, hatalı olduğunuzu kabul etmediğiniz gibi, üste çıkmak içinde 458 ile gazla koy diyorsunuz. Ayrıca evet pistte eğitmenim, 5 aydır da ordayım. Piste de çıkıyorum, eğitimimide veriyorum. Burda sizi rahatsız eden ne oldu?
    Cok tesekkur ederim yardimlarin icin, guler yuzun icin. Bazen cok ufak bir nuans ciddi fark yaratabiliyor.

Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok abi ben stig olmam, hic bir gizemliligi kalmaz

Zeki Richard Hammond ı sempatik diye mi oturttular Formulanın başına. Pagani bilmem kaç milyon Euro luk arabasını veriyor adama test etsin diye orada Stig varken. Arkadaş ben anlayamıyorum utanmasanız Formula da kullanırım ne var diyeceksiniz. Richard hammond ilk çıktığında değil ama şu anda pilotaj olarak hepinizi cebinden çıkarır. Bi daha sokar bi daha çıkarır. Gerçekten komik oluyorsunuz.
    Daha da Davos a gelmem. Sanki Richard a koyariz diyoruz

Serhat gerek yok. Kimseye hele bunlara bişey ispat etmek için araba çıkarmam piste. Adamlar F458 kullanırız F1 kullanırız modundalar. Kaç kere piste çıktın 3. Pistteki toplan süren 1 saati geçmez. Hepsi ilah.
    Ya Alper sen niye bu kadar savunmaya gectin ki cozemiyorum ? Murat abi gelip F458 kullanmak cok zor, anca boyle oldu demiyor da sen gelip burada cok zor cok zor kullanamazsin kullanamazsin.. Benim bir 458 im yok, kimseden de pist icin istemem ama ortalama bir F458 kullanicisini 5 turda katir kutur yerim, al bak burada da iddiali oluyorum.

Yahu videolarda KOCAMAN hatalar var hiz dusuklugu var 24 saat pist suresi mi yapmam lazim bunu gorebilmek icin? Sen koskoca fren hatasinda hata yok diyebiliyorsun da ben yavas vs diince olay cikiyor.. Gormusum iste S2000 den dusuk giris cikis hizlari var daha otesi var mi Alper ? S2000 i en son limitlerinde mi oraya sokmak zor yoksa F458 i limitinin %40 altinda mi oraya sokmak zor? Yahu biri 145km ile giriyor %40 fark olan yer var %40.. Ha diyelim Ferrari limitte, ben %40 hizli girsem ne olur biliyor musun? Dum duz gider patlarim oraya bir yere..

BORKED

F458 i boyle kullanmak toto ister istanbulpark ta kabul, fakat boyle bir kullanim tarzi yok. Istanbul Park ta 200dakikaya yakin cikisim var, sen sumahersin,Murat abi Sumaher(ki boyle bir iddiasi onun yok) de kullanabiliyorsunuz da bizim sumaher olmayisimiz mi bozdu seni anlamadim ki ? Illa birini elestirebilmek icin 2000 saat pistte olup italyanlar la kanka mi olmamiz gerekiyor ?

Ben 13 yasindan beri pistlerdeyim, belki dandik dusuk hizli vs pistlerdeyim ama bir video ya bakinca da ne olabilecegini az cok gorebilirim. Daha once de belirttigin gibi yapilamaz denen seyleri yaptim ve bunu belirttigin icin de cok tesekkur ederim, gercekten bunu senin gibi birisinin yazmasi cok hosuma gitti ve bu yuzdendir ki biraz saygi goster. De ki bu adam diyorsa ya belki birsey vardir. Bak bu kadar uzamasinin hic bir geregi yoktu, ortada artik F458 de yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm onurcan kafayı mı yedin. Ben senin pilotluğuna bişey demiyorum ki. Benim ya da Muratın Schumacher gibiyiz dediğimiz de yok. Ama F458 i pistte layıkı ile kullanabilmen için onun kadar hızlı düşünebilmen gerekiyor. Muratın videosu yavaş o da kabul ediyor ama sinir sistemin kaldırmıyor arabaya binince. Düşündüğün bir çok şeyi oturtamıosun pistte çünkü çok hızlı. Bunlara inanamıyorsun belki ama öyle. Kullanan bir çok insanın karşılaştırma yapan bir çok insanın kağıt üzerinde bu F458 den daha hızlı dedikten sonra direksiyona geçtiği zaman F458 i seçmesinin nedeni o.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya süre kasmaya geldimi stig geçiyor direksiyona.Kimsenin formula ya da pagani ya da 458kullanırım dediği yok çarpıttığın sürece birşey kazanacağını haklı duruma geleceğini düşünme lütfen.Bu arada ince nüans ""HEPİNİZİ" cebinden çıkartır"" yani sizi çıkartır ama bana daha yolu var gibi nedense.Pardon ben komiğim.

Ben herkese şöyle böyle derim ama bunlar için pistemi çıkılır,benim ömrüm pistlerde limitte geçti çıkarsam listeye takla attırırım modundan çık.Ya çıkar örnek gösterir öğretirsin ya da bu kadar daha ne ki 2çıktın 3çıktın deyip küçümsemezsin karar ver.Biz ilahız demedik çıktık görüntü ve resmi süre paylaştık hızlı ya da yavaş utanmadık medeni cesaretimiz var sen gizli ilah ilan ettin kendini.

olm onurcan kafayı mı yedin. Ben senin pilotluğuna bişey demiyorum ki. Benim ya da Muratın Schumacher gibiyiz dediğimiz de yok. Ama F458 i pistte layıkı ile kullanabilmen için onun kadar hızlı düşünebilmen gerekiyor. Muratın videosu yavaş o da kabul ediyor ama sinir sistemin kaldırmıyor arabaya binince. Düşündüğün bir çok şeyi oturtamıosun pistte çünkü çok hızlı. Bunlara inanamıyorsun belki ama öyle. Kullanan bir çok insanın karşılaştırma yapan bir çok insanın kağıt üzerinde bu F458 den daha hızlı dedikten sonra direksiyona geçtiği zaman F458 i seçmesinin nedeni o.

Murat beyle özelden konuştun madem yavaş olduğunu çünkü hızlı düşünmek ve sinir sisteminin kaldırmadığını kabul ettiyse eminim burada da gelip söyler hatta sen önden zemin hazırlıyorsun aslında öyle biz konuştuk falan diye.Ama hala Murat beyin adına senin arabanla seni geçer benim arabamla onu geçer Hasanın arabasıyla Hüseyine tur bindirir falan diyorsun.Hayretle izliyorum.

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseye bişey ispat etmek için değilde sizden tecrübesiz gördüğünüz arkadaşlara örnek olmak için çıkın
    Bu virajda şöyle konta verilir,böyle girilir böyle çıkılır gibi..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)