34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Öncelikle her iki aracada maşallah.
Düşüncem;
Rs hafif (stock hali düşünülürse 30 40 kg kadar olması lazım)
Rs jantlar 15
Rs yazılım var.
Rs motoru daha torklu bir motor (yazılımdan sonra fark dahada artmıştır)
Avantajlar hep Rs'den yana. RC'de azıcık sıcak hava çekerken rs pilotajı konuşturmuşsa oldu bitti işte..
Sağlıklı rc ve sağlıklı rs aynı speclerde yanyana gelirseler rs her zaman önde olur yani bu işlerin içinde olan herkes bunu bilir ama bu kadar fark 2 kişiyle tabiki zor fakat ibonun rs ciddi yürüyor gerrçekten hata affetmez![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
RS güzel makina laf yok Ama ufak dokunuşlarla RC dahada Randıman alıyo.. stok olarak karşılaştırmada oke RS derim bende.. Acı bir gerçek RC ellendiğinde deliriyor.. Yakında yeni bir örneği gelir inş. EV RC nin dönüşü![]()
208 GTI
Rc"yi kötülemek yerine Rs"i tebrik etmek zorunuzamı gidiyor ?
İbrahim abi maşallah TD formunda![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
@gselcuk
Ewt 206 rc deil bu xs.milleti kandiriyoruz.
Sen stock bi 206 rc ile denedin mi ki bole bi konuyo wardin.erbinle denemissin erbinde stock bi RC ye 5 boy atio videolarida mevcut.
Cogu kisi solemis tekrar soluorm stock RC stock RS in en az 4 boy arkasinda kalir.
İnstagram:
guven_arabacioglu
Maşallah araçlara Rs harbiden cok fazla![]()
eyvAllah warşo, ss f7r ıda sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım o ne şakalar yapacak
çok sağol abi
eyvAllah kardeşim, kimsenin arabası kötü değil, mantıklı şeyler yapıldığında ve bakımları düzgün her araba güzel pilotajla iyi yürür ..
sağol alican zz de fenaa![]()
34EV4212