eyv. kardeşim kameraman olarak muhteşemsin yanlız sabahta belirttiğim gibi
eyvAllah pampaa çok sağol,
maşAllahlarını eksik etmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim ..
eyv. kardeşim kameraman olarak muhteşemsin yanlız sabahta belirttiğim gibi
eyvAllah pampaa çok sağol,
maşAllahlarını eksik etmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim ..
arkadaşlar bugüne kadar 3 tane 206 rc ile denedim 2si aşağı yukarı aynıydı ve setup ta aynıydı ki biri bu son denemem diğerinde sorun olduğu bariz belliydi araya ilçe giriyodu ona lafım yok, ama stock olarak rc lerin sağlıklı bi rs arkasında bence gidebileceği budur he diyosanızki senin denediğin rc lerin hepsi turşu ona diyecek lafım yok ..
eyw kardeşim herkes bu işin zevkinde bence senin araba suan cok iyi dicek bişey yok ama RC bence acil iyileşmesi lazım öle bi fark yok be kardeşim bende de RC varken bende denedim plaka vermeye gerek yok... ama sunu sölim aracına maşallah ben RC lerin coguna benim RC ye bakarak kaala alıyom
EV RC & KB RS SPECLER aşaga yukarı aynı ozmanlar bnm RC nin normal hali emme ve gaz kelebeği polisli...
http://www.youtube.com/watch?v=XqT2KaOE6Fc
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
İki aracada maşallah ... İbrahim abi maşallah aracına ayrı olarak![]()
MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts
valla ibo ben onun rs i bunu rc si falan diye polemiğe girmek istemiyorum, hani meşhur bi laf vardırya rs var rs var, rc var rc var hesabı bizim muhabbetler ona benziyo,ev rc yi biliyoruz takip ediyoduk maşAllahı var, birde ben şunuda gördüm stock rc ile portlu yazılımlı kısalı rc nin arasında bu videoda gördüğün kadar fark var net biliyorum
![]()
Benim yorumum şu. Arabadır geçer geçilir. Ona lafım yok. He belki RS çok fark ta atabilir onada lafım yok. Ama RS 2 kişi RC tek kişi iken böyle bir farka normal diyorsanız teke tek denediğiniz zaman araya semt mi giriyor? Bu mu normal yani?
Kimin RC portlu. Erbin in mi ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yoook artık...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
bu arada 2 aracada maşallah...RS 2 kişi almış başını gitmiş...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Araçlara maşallah clio rs lere özellikle maşallah nazar değmesin. Güzel gidiyo burgazın araçlar trakya havasından mıdır nedir![]()
208 GTI
Maşallah 2 aracada...
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Erbinin arabadan bahsetmiodur abi onda port yok bildigim kadariyla.ama erbinin arabayi goz onune alalim size gelmeden once rs le denedi bu kadar fark oldu.
Size geldi kisa ve yazilimdan sonra bi rc ile denetmissinz 5-6 boy fark oluyo ki erbinin rc suanda 200 e kadar rs le kafa burun gider.
Yani bu deneme bana normal geldi.
İnstagram:
guven_arabacioglu
Erbin'in araba olması gereken duruma geldi sonra hızlandı. Bize gelmeden önceki hali ile sonraki hali 5-6 boy felan değil bence daha fazla fark var.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)