dodoo sen üzerine alınıyorsun alınma, burada birini kobay olarak seçip rastgele yorum yapıyorsunuz dikkatle baktım konuya ilk defa sıfır çizen bi m3 görmüş gibi hayretler içinde şaşırıp kalan ve trafik kurallarını kullanmaya davet eden insanlarla dolup taştı yine konu buna tav oluyorum şimdi bu adamların yaptığı hareketler, şehir içinde hızlı şekilde ilerleyip makas atıp dikkatsiz şekilde kullananlardan daha mı tehlikeli yada senin benim bildiğim binbir türlü şekiller tamam bunlarda yanlış ama hepmiz biliyoruz bunlardan birşey olmayacağını
adamlar eğlenmiş video çekmiş herkes ken block zaten forumda hemen araçlar hakkında bilip bilmeden yorumlar tavırlar cümleler plakalar alınıyor karalisteye vs
diğer yorum yapanlarda o videoyu çeken mavi e36 m3 ve sarı e46 trde artık nadir kalan m3lerden yolunuz birgün düşerse gelir incelersiniz ekran başından sallayarak değil dönüp dolaşıp herkesin arabası el değiştiriyor
aynı arabayı yarın kankanız alsa öve öve bitiremessiniz
Sen niye alındın sizin oralarda m3 ile donut yapan çok herhalde cümlesinden senin ne demek istediğin anlaşılıyor merak etme yigitin antepde oldugunu farketmeden atladığın da belli. Bana göre boş konuşuyorsun videodakiler ile selamım dışında samimiyetim yok ama seni e30 diye çevirebilir merak etmeevet orda az daha vuruyordu bende çok iyi araç kullanırım ama ogün bende vuruyordum az daha anlayacağın olabilir böyle şeyler. Sen sadece boş ve dik konuşmaya çalışan bir arkadaşımızsın bana göre. Polemiğe gerek yok hep dediğim gibi saçma hareketler videodakiler bana görede ama yorum yaparken artistliğe gerek yok
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Polemiği çıkaran sensin öncelikle, bak arkadaşın ne güzel bir üslup ile cevap verdi, okudum, eyvallah dedim.
Ayrıca gaziantep yazdığını gördüğüm için sizin oralar dedim, yoksa ne alaka.
Birde bilmediğin tanımadığın insanların hakkında, seni e30 diye çevirebilir merak etme diye konuşmasan daha iyi olurOnları tanıyor olabilirsin de, beni ne kadar tanıyosun ?
Daha fazla uzatmayalım. Selametle.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Adamı biliyorum tanıyorum selam verip görüyorum masada oturmasamda, otoban girişlerine full yan girdiğinide gördüm o araç turbo RODAJDA olmasına rağmen iyi yanlar çatlar patlar sahibide hakkını verir. Hergün her hareketi doğru yapacaksın diye birşey yok yiitin dediği gibi sizin arkadaşın videosu olsa ooooo kaldırıma sıfır yakışırrrr biz böyle döneriz falan dersiniz emin ol![]()
Neyse dediğin gibi sen bizi biz seni tanımıyoruz belkide sen beni e30 diye çevirirsin ama burda kimseye hayırdır sana ne oldu gibilerinden yazma bence o zaman bende senin tarzında konuşurum polemik çıkar. En güzeli dediğin gibi uzatmamak sanada selametle.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)