Dün akşam için herkezin ayağına saglık yanlız sus s2000 de ciddi farklıklı mevcut
sinanın araba devranda 3 4 boy hızlı gözlemlerimize göre sus da çok yakın gitmişlerdi
sus da nekadar degişiklik oldu 4 5 boy kadar hızlandı
Dün akşam için herkezin ayağına saglık yanlız sus s2000 de ciddi farklıklı mevcut
sinanın araba devranda 3 4 boy hızlı gözlemlerimize göre sus da çok yakın gitmişlerdi
sus da nekadar degişiklik oldu 4 5 boy kadar hızlandı
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Dun aksam gercekten cok keyifliydi. Sus s2000 atmosferik olarak asiri hizli bi arac, her defasinda bunu gormus oldum... Mehmet sana burdan acik sozlulugunden dolayi bir kez daha tesekkur ederim. Toplamda 4-5 deneme yaptik, hepsindede sonuc ayni, uzunda hep yan yanayiz sonra cok az one cikiyorum. Aracim da herhangi bi sokuk parca yok ve ben dahil 1600 kg. wg nin ayarini degistirdik, biraz daha sikilastirdik. Denemelerdeki ortalama peak basincim 2,25-2,30 arasi bu arada. Herkese tesekkur ederim.
Benım devranla olan vıdeom SUS un ılk rolıngı o zamandan bu zaman cıddı hızlandı benım araba yanı o halı baz almamamk lazım
Sadece golf ıle olan denemede 6. Vıteste zaten basınca dırek farkedılıyormaşallahın ıcınde sagol
Savas OSMANPAŞAOĞLU takım taklavat bereketi dıyelımOzgunde sagolsun uzerıne dusenı fazlasıyla yaptıgından bızı kırmayıp tel tek ugrasarak adım adım ılerlıyor
Emme ıle ılgılı calışma oldu fıltre sıstemı ıle ılgılı ve bı ıkı ufak sey daha![]()
erdemde borada 1 bar bastılar. anlasma oyleydı ıkı guzel arkadasımız arasındaantalyada planlanmıs bıseydı.
borada 2,2 stroker gtx 35turbo
memo dun aksam show yaptın tebrıkler tekrar.
BDEVO9
www.sunishotels.com
maasallah deneyen araclara hareketli bir gece olmus 0.8 bar mehmeti gecmeye yetmemis golf 2.3 peak mi maasallah valla
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-