Jam Da Joker videolar için teşekkür ederim
Bizde arada bonus olduk. Ellerine sağlık
Çok güzel bir gece oldu.
@lp2 nun arabası sorun olmasa içimizden geçecek
@lp2 kanka arabayı düzeltelim şöyle güzel deneme yapalım![]()
masallah sus'a r denemesinde frene basmıs denmiş ama yanındakı tır gibi büyük arac war videoda o anda evolar tabanca gibi sinan kardeşimizin aracını daha iyi bekliyordum basınc ayarla dahada hızlanacaktır birde devo ıle kıyaslanmıs ama devo teknik verilerinin yanında kondısyonu güzeldi hergünün bir olmuyor makinaların basarılar teşekkürler herkeze
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
bastimi levent gördü hueheuhemehmette bariyeri bir gördü geri geldi
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
maşallah ancak zaten yeterince güzel yürüyen sus gibi bir araca nos bağlamak gereksiz olmuş boş yere bastı basmadı muhabetleri döner bu şekilde en güzeli atmosferik güç![]()
@ Oz Sagol abi, yuzde 10 ethanol kullaniyorum + meto var tabi.. Mehmet nosa basicagini soyledi zaten biz ona gore denedik, ve ciddi bi anda araba gelmeye basliyo gozunle goruyosunyalniz bisey sorucam 6. Vitesteki etkisi diger denemediki 3. Vitestekine gore daha iyiydi bence. Yuksek viteste daha verimli olmasi gibi bi durum mu var yoksa ben mi yanlis gordum?
Gençler benim arabada headers yok egzos *** gibi şimdilik gitmiyo ön test ettik şimdi yürüme vakti ben zaten alp2 la denemeye çıktım diğerleri ölesine memetlede geyiğine bastık speclerim belli
Cem abi headers ı verde şartlar eşit olsun
Jemcim çekimler çok güzel eline sağlık yeğenim
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Denemler çok güzel olmuş çekim çok başarılı. Emeğinize sağlık.
Çok eglencelı gece olmuşkesenıze bereket maşallah araçlara
Voltex evo'yu görmek güzel![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)