Ben bu ekibin bütün araç testlerini izledim, reklam yaptıklarını düşünmüyorum. Yeri geldiğinde bütün arabaları çatır çatır yerdiler. Televizyondaki otomobil programlarıyla hiç alakaları yok. Belli ki araçtan beklemedikleri tepkiler alınca biraz da işin içine adrenalin girince sonuç bu olmuş. Çok eğlenceli buluyorum abi videolarınızı, severek izliyoruz.![]()
He hareketler tehlikeli mi ? Amenna ona bir yorum yapamam.
Keşke trafiğe açık alanda o şekilde otomobil sürmeseymişsiniz. Örnek olmanız gereken yerde... Gerisini biliyorsunuz işte.
K.
ben de çok severek ve gülerek takip ediyorum videolarınızı. izlediğim tek Türk yapımı otomobil programı diyebilirim. program diyorum çünkü benim için öyle. aynı neşenizle ve yorum tarzınızla her daim görmekten mutlu olurum.
başarılar..
M. The most powerful letter in the world.
Harika ve muhteşemleri çıkarınca geriye bişey kalmıyor videoda. Güzel sürüyor da konuşmalar çok yapmacık.
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
F20 kasa Bmw övdüğünüz kadar başarılı bir araba değil piyasaya mercedes A serisinden önce
Çıkmak ve kendi sınıfında ki pazardan daha büyük lokma alabilmek için bütün eksikleri olarak
erkenden pazara girdi.Hatalarından bir kaçı klima ünitesi problemi,turbo basınç valfi ve en büyük
olanı koltuk kasalarında ki paslanmaları
Resimler
Ayrıca karasör için konuşmak gerekirse programınızda belirttiğiniz gibi "Kütüphane gibi sessiz
arabanın İçi" tabirine uyan bir araba değil sanırım otobanda 120-140 larda kapı içinden gelen
sesleri duymadınız ayrıca bozuk yolda kapı gıcırtılarıda ayrı bir fenomendir f20 de motor konu-
sunda ise 2013 ün en verimli ve en başarılı motoru seçil 1.16i gerçekten motoru başarılı ve
verimlidir ama 0km alıp 20bin km kullandığım bu aracı sattıktan sonra ne tavsiye ettim nede
bu denli sizin gibi keyif alabildim.Bana kalırsa karoser ve malzeme kalitesi olarak BMW adına
çok vasat bir kasa ama motor ve yenilikçi fikirler olarak başarılı bir araba.
Kaynaklar:Rust issues found in F20 1 series and F30 3 series | German Car Forum News
http://www.ukipme.com/engineoftheyear/14_18.php#1
Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.
Oldukca begendim direksiyon iyi keyif almissiniz eglenmissiniz ve 2 nizde mutevazi insanlarsiniz.
Hee bide sunu soleyim caninizi sikmayin cikip keyif bozmaya calisanlar hep ayni insanlar siz bakin keyfinize takmayin
Keske hep bole videolar izleyebilsek![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
tek beğenmediğim video bu, tepk,iler biraz yapmacık olmuşama diğer tüm videolar çok çok keyifli
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)