User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
118 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Istanbul park BMW 116D!! Boşuna Ultimate driving machine dememişler ;)

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı carmaniac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısınız, bu sefer böyle oldu gaza geldik biraz. Bir daha tabiki arkadaşlarımızıda zor durumda bırakmamak için abartmayacağız.
    Ben İstanbul Park'ta çalışıyorum ama aynı zamanda otoloji.com ve autovision'da yazıyorum. Bize de test araçları geliyor, biz de herşeyi deneyip yazıyoruz. Pist için konuşacak olursak; o seansa 120 tl'yi zor biriktirip girmiş, süre yapmak isteyen kişiler oluyor. Siz drift yapmaya çalışarak o insanların sürelerini baltalıyorsunuz bu 1, en önemlisi ise kendi canınızı ve onların canını tehlikeye atıyorsunuz. Pist içinde 1 tane kazada birine birşey olsa bir daha belki pist günü bile yapılamayacak farkında mısınız?

Bir daha zor durumda bırakmamak için abartmayacağız demişsin, bir dahası olur mu onu göreceğiz ama abartmamak değil istemli şekilde yan gitmek tamamiyle yasak. Abartmamak değil yapmamak zorundasınız.

Dip not: çok iyi niyetli ve bilgili iki kişi gibisiniz videoda. İzlerken konuşmalardan keyifte aldım. Umarım başarılı olursunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    test ekibinin yaptıgı işi başarılı buluyorum. sıradanlıgın dışında işlerini yapıyorlar. kimisi begenir kimisi begenmez ayrı konu zevkler ve renkler tartışılmaz. top gear ekibi x6 yı yerden yere vurdular. X6 öyledir ya da böyledir demiyorum bu onların yorumu. herkesin bakış açısı farklıdır. işi bilmiyorlar aman 115 hp dizel aracı yere göge sıgdıramadılar gibi düşünceler yerinde düşünceler degildir. bu onların görüşleridir. saygı duyulması gerekir.

ayrıca atarlı giderli seviyelerdeki konuşmaları ben şahsen bu foruma yakıştıramıyorum. çok yazı yazan biri degilim ama çok okuyan biriyim. bu tür atışmaların yeri forumlar degildir...
    Gökhan ÇAPRAZ

34 BYC 099 civic sport plus

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bence eleştirenler fazla abartmışlar bizim türk halkında hep niye böyle anlamıyorum

yurt dışında test edilen bi araba programında pür dikkat izleriz

adam limitlerini zorlamış aracın tadınıda çıkarmışlar
    yolda yapma pistte yapma bi kibir bi kibir nedir bu yaa burda herkez sütten çıkmış ak kaşık sanki
    video çok zevkli olmuş bu arada tebrikler bence sadace konuşmalar daha aza indirilse çok daha kalite olur
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arkadaşlar bmw adınamı çıkmışlar maaşlı elemanlarımı bmw nin. Çok yapmacık olmuş bana göre. Gereksiz kasmış ve kasılmışlar.

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu video haricinde de konuşacak olursak son devre her piste çıkan kendini Stig, her yorum yapan da Jeremy Clarkson yerine koyunca bu sonuçlar kaçınılmaz. Yıllar ilerleyince modifiyenin ilk yıllarındaki in-pro stoplar gibi bazı noktalarda taşlar yerine oturacaktır.

Ben videoyu izlerken keyif aldım, değişik bir uslup fakat keyifli, sonuçta bu da bir başka tarz. And'ı zaten tanıyorum güzel işler çıkarıyorsunuz ikiniz. Pistteki güvenlik konusu gerçek anlamda önemli. Heyecanınız biraz daha bastırılırsa çok çok daha iyi işler çıkacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekibin kimyası birbirine iyi tutmuş o belli. Yorumlara gelince 1 serisi bu kadar övülecek bir araba değil gerçekten de. 1.20d bile zevk vermemişti bana kullanırken. Siz sanki 1.35 kullanıyor gibi övmüşsünüz. Diğer videolarıda seyrettim yorumlar güzeldi. Pist gününde bu şekilde kullanılması bana da doğru gelmiyor. Vural Ak gerçekten motorsporlarına önem veren biri. bence program için pist kullanımı hakkında görüşürseniz yardımcı olacaktır kanımca. Bu şekilde halk günlerini sabote etmemişte olursunuz bence.
    IN BOOST WE TRUST

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye bu kadar büyüttünüz anlamadım. Ben gayet keyif alarak izledim videoyu. Hatta sabahtan beri oturdum paylaştıkları tüm videoları izledim favorilere ekledim. Saatlerdir bu ikiliye gülüyorum diğer videolarını da izlemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca 1.16 videosunu izlerken ben herhangi bir kimseyi zor durumda bırakacak bir hareket yaptıklarını görmedim. Sokakta yapsalar küfredersiniz pistte yapsalar karşı gelirsiniz anlamadım ben bu işi. Ayrıca araba bencede gayet keyifli dizel RWD olarak alınabilecek en düşük maliyetli arabalardan biri. Abartılı cümleler tabiki olacak sonuçta bu bir video. Şov yapacaklarki milletin ilgisini çeksin. Gayet güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 serisi aldıran video çkmıştır

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye bu kadar büyüttünüz anlamadım. Ben gayet keyif alarak izledim videoyu. Hatta sabahtan beri oturdum paylaştıkları tüm videoları izledim favorilere ekledim. Saatlerdir bu ikiliye gülüyorum diğer videolarını da izlemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca 1.16 videosunu izlerken ben herhangi bir kimseyi zor durumda bırakacak bir hareket yaptıklarını görmedim. Sokakta yapsalar küfredersiniz pistte yapsalar karşı gelirsiniz anlamadım ben bu işi. Ayrıca araba bencede gayet keyifli dizel RWD olarak alınabilecek en düşük maliyetli arabalardan biri. Abartılı cümleler tabiki olacak sonuçta bu bir video. Şov yapacaklarki milletin ilgisini çeksin. Gayet güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O yanlamanın verdiği keyif ile arabanın o kadar abartılması çok normal bence.Çünkü araba insana keyif veriyor üstüne birde 115hp olması var tabi

Ayrıca yaptığınız iş diğer programlara göre çok daha iyi.Kimseye ve kendinize zarar vermeden devamını bekliyorum(z).

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tamamen katılıyorum...

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Adamlar samimi davranıyorlar. Keyfini çıkarmışlar ve arabanın fiyatına gücüne sunduklarına göre yorum yapmışlar.

Nasıl oluyorsa millet kendi arabasının beygirlerine bakıp veya 115 hp nin düşük gücüne atıfta bulunup pehhh bu araba bu kadar övülür mü gibi bir gaz sahibi olmuş.

evet bence de araç muhteşem , en ucuza alınabilecek sıfır km rwd lerden biridir zaten. Bir de ağırlık dağılımı dengesi sürüş keyfi eklenince bence de çok güzel. Neden kuvvetli modellerle , 135 lerle vs lerle karşılaştırma gereği duyuyorsunuz ...

ayrıca pist kurallarının biraz esnek olabilmesi lazım. Zaten sokaklardan buraya kaçıyor insanlar. Diğer sürücülerin zamanlarını, sürüşlerini engellemediği sürece biraz eğlenmek gerek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her ise laf eden, camur atan ne cok insan var su forumda, biri bisey paylassada laf edip sinirimizi atsak diye pusuda bekliyorlar. Guvenlik ve piste cikan insanlari magdur etme disindaki yorumlaradir lafim. Ayrica arac konusundada adamlar kendi fikirlerini belirtmisler, katilip katilmamak size kalmis ama abartili demek dogru olmaz. Bu sinifta bu aractan baska rwd uretim yapilan arac yok, sadece bu bile araci sevme nedeni olur. Video daki arkadaslarida severek takip ediyorum, forumda hakli olan yorumlar olsada cogu issizlikten yapilan yorumlar. Konusmalarda gayet samimi ve eglenceli bana gore.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi konunun altına da , daha iyisini yapan var , daha güzeli var, daha bilmem nesi var yorumu gelmese olmuyor. Varsa yapın izleyelim bizde keyifle, adamlar yapmış izliyoruz elinize sağlık.
    .

serkanOC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abartma olayını abartı buluyorum beklemedikleri sürüş keyfini aldıkları için esprili kişilikleri sayesinde herkesin bi abartı yorumu doğdu.. bu adamların abartısız yada normal denilecek bi videoları yok ki zaten.. teknik bilgi vermiyorlar çıkıp eğlenmişler buna da isteyeni ortak ediyorlar..

Sonuçta 1.6lt 115hp en mükemmel pilotajla bile nereye kadar ? Süre bile tutmamışlar neyi eleştiriyorsunuz ? Ben keyif aldım izlerken arabanın hakkını verdiğiniz içinde tebrik ederim ayrıca tebrikler virajlarda yanınızda arkanızda araç var mı diye kontrol edip varsa yan vermediğiniz için..

Bu arada 19 Mayıs 'tan beri kaç kaza oldu bilen var mı ?

ensoztrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OTOPARKCOM - YouTube

Çok başarılı buluyorum sizi. Bütün videolarınızıda nerdeyse izledim çok eğledim

Ankaranın havasından falan diye arabanın içinde bi videonuz vardı onu bulamadım ya yoksa karıştırıyormuyum

edit buldum
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada var çok güzel sıfır bina denize 745km. düşünür müsün?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Güvenlik ile ilgili yorum yapanları eleştiren arkadaşlar hiç çıktılarmı istanbulpark'a? kaç kere start finish'in başında yanlayan, yanlamaya çalışıp spin atan arabalar yüzünden kaza tehlikesi yaşandı.

Görüntüler çok güzel, videoda ki yorumlar dışında beğendim bende ama o kadar otomobilin gazladığı ortamda tehlikeli. Kaskonun geçmediği ortamda kontrolü kaybedip gidip birinin otomobiline vursalar burada yorum yapan sizler mi karşılıyacaksınız masrafını ?

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi konunun altına da , daha iyisini yapan var , daha güzeli var, daha bilmem nesi var yorumu gelmese olmuyor. Varsa yapın izleyelim bizde keyifle, adamlar yapmış izliyoruz elinize sağlık.

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Çok eleştiren bir toplum olduk, neden böyle olduk bilmiyorum kendim de dahil bir çok konuda başkasından hep üstünüz. Bu şu söze benziyor " Başkasının yumruğunu yemiyen, kendi yumruğunu balyoz sanarmış. " abilerimiz videosunu yapmış kendi kitleleri var diyalogları çok güzel. Onlar orada, 116d' i övmüş olabilirler demek ki onlar çok beğenmişler ki çok hoşlarına gitmiş. Virajlarda yanlamışlar, böyle bir program yapan kişi arkasını kontrol etmeden haraket yapacağını hiç sanmıyorum ki bir kaç viraj da heel and toe çektiğini gördüm bir çok kişi yapamaz bu haraketi, demek ki biliyor. Yanlamak istiyorsanız Apex Master' a gidin denilmiş, sanırım eğitim masrafı 1.5k ve yıllık antrenman de 2k gibi bir fiyatı vardı. Eğitim 1. Gün teori 2. gün direksiyon ve eğitim bitiyordu benim bildiğim budur. Neden başarılarının devamını dilemek yerine, iğneliyoruz ? Vizyon da kaç kişi bu kişiler gibi bize araç testleri yapıyorlar ? Ben göremedim, başka gören varmıdır acaba.? Ben yine de böyle bir program için teşekkür ederim, ne kadar TV' de olmasa da internet üzerinde program niteliğinde bir kanal.

Teşekkürler.

Birde not olarak ekliyeceğim, Pist' de kural kuraldır. Çiğniyorsan eğer, sonuçlarına katlanacaksın. Yanlamış ve sonucu Black List olabilir, ama bu kadar tepki gereksiz olmuş.
    Otomobil Fotoğrafcısı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)