User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
118 sonuçtan 115 ile 118 arası

Konu: Istanbul park BMW 116D!! Boşuna Ultimate driving machine dememişler ;)

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de yarış pisti gibi bir yerde aşırı hız ve drift yapıp insanların hayatını riske atmak hiç hoş değil. Ya karşıdan karşıya geçen biri olsa , bi hayvan çıksa karşına ne yapacaksın !!!

Bu arada ben buradakiler ile aynı videoyu izlemedim heralde. Zaman kasanların önünde drift yapıldığı fikrine nereden sahip oldu millet???

Yeni mesajlara tıkla, ilk sayfada 10 tane roll başlığı olan bir sitede yarış pistinde yan veren adama sosyal mesaj verme gazı nedir???

Bu misyondaki arkadaşların bu forumda açılan 100 konudan 90 ına kınama geçmesi lazım.

Kendinizi kandırmayın, yazmış olMak için yazmayın

Bu arada video sahibini tanımıyorum ama nürburgring e gideceğim zaman bilgi almıştım kendisinden sağolsun. Bildiğim kadarı ile m5 sahibi bir arkadaş. Yani hayatı boyu 80 hp araba kullanıp videodaki aracı kullanınca harikulade etkilenmiş değil. Dosdoğru beğenmiş işte

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her yerde kural olduğu gibi pistinde bir kuralı vardır ve bu brifingte açıkca anlatılmaktadır. Bilerek ve kasıtlı yan gitmek tehlikeli ve kural dışıdır diyorsa bunu yapamazsın NOKTA ..

Pistin ne sahibiyim ne de orda çalışan birifing veren kişiyim ama her pist gününde 3 seans alıp kimseyi rahatsiz etmeden kimseye saygısızlık etmeden saygı çerçevesinde çıkıp turumu atabiliyorsam eğer en doğal hakkım tüm katılanlardan bunu beklemek.

Biri ya da birileri keyif yapacak diye başkaları huzursuz oluyorsa burda yanlış bişey vardır . Başıma böyle bir durum geldiği için ; ikinci pist gününde bir arkadaş seyircilere şov yapacağım diye sürekli yan gitmeye çalışıp önümde 2 tur dönünce ondan nasıl kaçacağımı şaşırıp yoldan çıkıyorsam ve tüm turlarım onun yüzünden zehir olmuşsa burda yorum yapmak ve eleştiride bulunmak en doğal hakkımızdır ki bu başka bir ya da birilerinin başına gelmiştir.

Dem-Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer yurt dışındaki örneğin bir Nurburing te drift yapmak serbestse yapılsın ama hiç bir time-trail gününde bu olmaz.kısacası boş bir şeyi tartışmayın yasak olan bir şey tartışılmaz o zaten yasaktır.
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videonun yarısında kapattım. Eleştiriye ne kadar açıksınız bilemiyorum ancak aracın dengesi driftimsi birşeyler yapılarak ölçülmez. Ayrıca o yerde bu hareketleri yapmak için hiç doğru bir yer değil.
    .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)