deneyen araçlara maşallah edo bu 4ü yap artıkardacım maşallah kardeşim .bide denemiyen arabaların özellikle cupracının içtiğinden istiyorum ..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Abi çözücez işallah. 1 2 ekliyceğim parça var onlarla düzelicek sanıyorum.
Orçunn nos basmıyorum ama süre ölçüceğimde 16 jantla nos basıcam.
hımm arda,erdom masallah. ıkı haftadır gazlıyoruz ellerınız dert gormesın. keske adem sezerde olsaydıgercı o bu ıslerı bırakmıs gunluk hayatta kullanacakmıs typrı
![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
Ardacim. erdem kankam.vedat kardesim.apo baskanım. Hepinize masaallah nazar degmesin.cupra cı harbiden tehlike yaratmiş heralde seni gormedi bide oduman neydi oyle cupra dan çıkan dizel gibi bir terslik var sanki.
zd9000 cupra
Maşallah deneyen tüm araçlara çok güzel bi geceydi
Arda senide ayrıca tebrik ederim s2000 çok iyi çözmüşsün
Valla her araca ayrı maşallah hepsi çok güzel gidiyorlar. Ancak bastığınız yollar yol değil trafik var resmen. Ankara'da ki yollar gibi olsa çok eğlenirdiniz eminim.
Ardacım senin aracına ayrı maşallah. Çok güzel gidiyor. 100-200 için deviri 50dd arttır öyle al süre. Bu arada önceki aracınla bunun arasında özellikle turbonun dolduğu yer açısından ne gibi farklılıklar var? Twinscroll'dan memnunmusun yani?
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
Şampiyonlar ligi olmuş , maşallah tüm araçlara.
4. Vites 9200rpm de , 4.10 ile 197 , 3.90 ile 207km yapıyor olman lazım hesaba göre ama dbn nin ölçmemesine şaşırdım. 4 bitiminde ölçümü alsa çok güzel değer çıkacağına eminin.
Dbn bi yana da , Karadayı 5 te fenalık geçiriyo , kırmızıda korktuğumu hatırlamıyorum , karadayının 5 inden bildiğin tırstım , yanında ben varken 5 te yürüme pampa , en son sünnetimde çığlık atarak bağırdığımı hatırlıyorum , 40 yaşına merdiven dayamışken yakışık almaz![]()
Saw series out Karadayı series in
![]()
![]()
saol mami abi baya tehlike atlatıyorum ama daha kontrolunu kaybetmedım hıc inş böyle devam eder
abi 4 sonu kac goruyor tam bi emin olayım ona bakarım arttırırız 4 te 90 da basladıgımda 105 gibi full boost yapıyor ama 3 te baslamak daha mantıklı hızlı gecıyorsun o km leri
turbo 5000 devir ile 5400 arası doluyor gayet memnunum yalnız bb degıl benım turbo billet turbo ,bb olsa hem 200 devır daha erken dolar hem hp olarak az bişe daha güç alırız benim aracın 5 i cok hızlı eski aracıma göre 150 250 ne cıkar olcmek lazım
valla bende anlamadım ilker abi orjinali 192 km yapıyor fd arkada oldugu ıcın sanzumanda olmadıgı için kadran yine aynı 192 de bıtıo ama halbuki 2xx rakam olması lazım 197 fln oluyor herhalde
neyse bakıcaz artık 5 inci vitesim 4 e gore gercekten guzel karadayı çekimlere dewam ediyor aksyonlar bitmedi daha![]()
S2000 turbo
Deneyen araçların hepsine teker teker maşallah.. BlackMamba'ya nazar değmesin gidişi, duruşu herşeyiyle 10 numara, şu 4ü de çözdün mü Erdem abi olayı bitiricen yalnız 16inch lastik ve nosla yanyan büyük 4 yaparsın heralde, abi slick yeterli olacak mı tutunmana?
Takım arkadaşım Arda kankama da ayrıca tebrik, sana turbo s2k yakışıyo kanka satma şunu![]()
Denemeye gelen butun arkadaslara tesekkurler. Aracların hepsı cok hızlı masallah. Evet sıyah stı uc bız eksıklerımızı gormek ıcın katıldık.Yakında eksıksız sahalarda olucaz. Ceco uc ısmıne yakısır sekılde yuruyecek merak etme.Merak edenler ıcın UC nın basıncı 1.8 ve aracta 3 kısıydık.
Gecmek gecılmek onemlı degıl onemlı olan zevk almak ve kazasız belasız evımıze donebılmek
APO.....
Arda Maşallah KAzasız Belasız
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık