vurun ahmete beyler![]()
Riske atmamıs engel bn her seferinde atmıs demıorum bn yanlarından 3 uncu arac olarak denıcem vedo bırakmasaydım sana arkadan carpmıyacagm için frene basıcaktm
S2000 turbo
GOPR0008 - YouTube
onemli bişe deıl knka uzatmaya gerek yok ahmetn bilinçli yaptıgı bişe yok cok kalabalık normal oluyor
ben sadece engel oldugu da oldu anlamında soluyorum hep arkada olmadıgını gordugum ıcın paylastım
S2000 turbo
Kasıt olmadiğini zaten ardaya seni gormemiştir diyerek belirtmisim.duman olayina gelince ben zaten cupra ciyim art niyetim olamaz sadece herhangi bir sıkintı olmamasi babında soylemistim ama sen nasil anladin biseydiyemem. Klavyede boyle yanlis anlama oluyor haklisin. bittiginde herkesle denemen kadar dogal bisey yok tabiiki okadar emek var karsiligini almak ister herkes.Allah herkesin gonlune gore versin .yolunuz açık olsun.
zd9000 cupra
Terbiyesiz ahmet her rolingde aynısınbeyler araçlar hızlı ortam kalabalık ufak defek eksiklikler olabilir. Yanlış anlaşılmalar olmuştur. Hadi öpüşün barışın
ahmet sende araca bidaha mazot koyma 97 oktan al ahahaha
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Abi Walla hemen hemen her c.tesi biZim 4 çekerci tinerci grupla çıkıyoruz yolatamam abi en kısa sürede inşallah.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
maşallah felaket bi araç yolda tutma yeteneğinede saygı Allah kaza bela vermesin.
Tüm araçlara maşallah
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Benim turbodan çok farklı değil o zaman aşağı yukarı aynı doluyor hemde turbine daha büyük olmasına rağmen. Twinscroll lazım o zaman...
Eski kırmızıda 100-200 5.7 yi 97 ile mi almıştın yoksa etanol varmıydı gene? Çünkü sanki gene 100-200 5.7 çıkarırsın gibi geliyor bana. Güç yükselince süre iyileşmiyorsa o zaman s2000 limiti burasıdır gibi gelmeye başladı bana. Tabii ki 100-200 aralığında
Sen ne düşünüyorsun Arda?
Ms2k