User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: 2003 mcs vs 2002 mcs

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    link dahil her türlü başlıkta yer alan ibarelerde kısacası hiç bir yerde R51 e rastlayamazsın. Rastlasanda yazım hatasıdır

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bugun özgorkeyde bmw mini satıs ve servis yapan ızmırın bılındık yerı olan yerde bunun konusunu yaptım dedım senın soledını ınkar edılar anlamdım bende cunku bunu soleyım 6 sendır mını satıo tr de ben demıyorum senın dedıın yanlıs dıe ama öle dıolar yanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayni makina dir bütün 2002den itibaren r53 mini cooper s ler. Yazilim farklari birakin seneden seneye aydan aya bile update leri ile degisebiliyor. 2002 coopers ler kesinlikle 2003+ lardan daha hafiftir torpido falan da yoktur onlarda.

2005 ten itibaren daha kisa bir sanziman, daha iyi bir yazilim ve bir sürü ic materyal degismistir.

Bu kadar fark derken 2-3 boy fark görüyorum ve normal olabilir.. ben 2 tane ayni MCS aldim opsiyonlari bile ayni... 4-5k olduktan sonra denedik 4 boy civari olmustu, normal bunlar yani rodaj ve kullanim tarziyla alakali.

Ha ayriyetten eger mini ile sakin giderseniz ve sonra gaza basarsaniz araba gitmeye bilir. Bi 20-30 km yapistirin ondan sonra durup birdaha deneyin farki anlarsiniz. Garip bir beyni var, kullanim tarzina gore ekonomi durumlarini ayarliyor. Eskiden biz bunu elimine etmek icin beyni resetlerdik ama o da bi ise yaramiyormus

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)