link dahil her türlü başlıkta yer alan ibarelerde kısacası hiç bir yerde R51 e rastlayamazsın. Rastlasanda yazım hatasıdır![]()
link dahil her türlü başlıkta yer alan ibarelerde kısacası hiç bir yerde R51 e rastlayamazsın. Rastlasanda yazım hatasıdır![]()
valla bugun özgorkeyde bmw mini satıs ve servis yapan ızmırın bılındık yerı olan yerde bunun konusunu yaptım dedım senın soledını ınkar edılar anlamdım bende cunku bunu soleyım 6 sendır mını satıo tr deben demıyorum senın dedıın yanlıs dıe ama öle dıolar yanı
![]()
ayni makina dir bütün 2002den itibaren r53 mini cooper s ler. Yazilim farklari birakin seneden seneye aydan aya bile update leri ile degisebiliyor. 2002 coopers ler kesinlikle 2003+ lardan daha hafiftir torpido falan da yoktur onlarda.
2005 ten itibaren daha kisa bir sanziman, daha iyi bir yazilim ve bir sürü ic materyal degismistir.
Bu kadar fark derken 2-3 boy fark görüyorum ve normal olabilir.. ben 2 tane ayni MCS aldim opsiyonlari bile ayni... 4-5k olduktan sonra denedik 4 boy civari olmustu, normal bunlar yani rodaj ve kullanim tarziyla alakali.
Ha ayriyetten eger mini ile sakin giderseniz ve sonra gaza basarsaniz araba gitmeye bilir. Bi 20-30 km yapistirin ondan sonra durup birdaha deneyin farki anlarsiniz. Garip bir beyni var, kullanim tarzina gore ekonomi durumlarini ayarliyor. Eskiden biz bunu elimine etmek icin beyni resetlerdik ama o da bi ise yaramiyormus![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)