User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 2003 mcs vs 2002 mcs

ALM
    Misafir

2003 mcs vs 2002 mcs

2003 vs 2002

http://videos.streetfire.net/video/2...mcs_168816.htm

nie böle bi fark oldu bizde anlamadık

thekillingroad
    Misafir
    Sİz anlamadıysanız kim anlayacak..

ALM
    Misafir
    Alıntı thekillingroad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sİz anlamadıysanız kim anlayacak..

çok bilen arklar war burda biri çıkar muhakkak merak etme

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 araçta stock dimi ? Eğer öyleyse enteresan..

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok bilen arklar war burda biri çıkar muhakkak merak etme
    CIKAR CIKAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 araçta stock dimi ? Eğer öyleyse enteresan..
    kardeısm söle bı durum var cooper s fanatıklerı bılır 2002 s ler r51 motor oluyo 2003 ler ise r53 motor oluyor 2002 ler ılk cıkan motor bu motorsan ıstenılen performans alınamamıs ve 1 sene ıcınde bıraz farklı bı motor cıkmıs r53 dıe gecıyor onlarda ama motor hp sine kadar aynı ama bellı bı fark oluyor ıste www.ateşlimini.com bı foırumda tum soruların aydınlanabılır
    zaten her araba aynı model aynı motor aynı marka olsa bıle ıkısı aynı gıtmedıı bırcok araba bılıyorum şu ciğeri sağlam dedıklerını sey olsa gerek

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeısm söle bı durum var cooper s fanatıklerı bılır 2002 s ler r51 motor oluyo 2003 ler ise r53 motor oluyor 2002 ler ılk cıkan motor bu motorsan ıstenılen performans alınamamıs ve 1 sene ıcınde bıraz farklı bı motor cıkmıs r53 dıe gecıyor onlarda ama motor hp sine kadar aynı ama bellı bı fark oluyor ıste www.ateşlimini.com bı foırumda tum soruların aydınlanabılır
    zaten her araba aynı model aynı motor aynı marka olsa bıle ıkısı aynı gıtmedıı bırcok araba bılıyorum şu ciğeri sağlam dedıklerını sey olsa gerek
    Aynen dediğin doğru..Ben arıyorum denizlide dizel c4'çü bi tane ama bulamadım..Benimkide stock bi denemek lazım..

Motorun açılması da çok önemli tabi..Eğer düzgün açılırsa motor zamanında..Gerçekten diğerlerine göre fark olabiliyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen dediğin doğru..Ben arıyorum denizlide dizel c4'çü bi tane ama bulamadım..Benimkide stock bi denemek lazım..

Motorun açılması da çok önemli tabi..Eğer düzgün açılırsa motor zamanında..Gerçekten diğerlerine göre fark olabiliyor..
    işte kimisi bunu ya yaşayıp yada cevresınden duyarak bılıyor kımısıde bılıyor ama gecılınce soylemek ıcın sotede bahene olarak tutuyor

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciğer farkıdır. Yani rodaj farkı
    Belong to beyond of your horizon.

KenanSs
    Misafir

Aynen R53 Ler daha iyi yürüyo bende denedim 2002 Ler pek performansLı degiL

thekillingroad
    Misafir
    Şanzımandan o farklar şanzımandan.

Kaldı ki tıpatıp aynı araçlar arasında da olabilir bu farklar, ondan dedim siz anlamadıysanız kim anlayacak diye.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun herhangi bir kaynağı var mı? Yoksa direk şehir efsanesi de

CooperS in r53 dediğiniz motor değil , şasi kodu oluyor
    Motor kodu : W11 (Supercharged) W10 (1.6lt cooper & one)

Motor kodu 2002-2007 arasında hepsinde aynı . Çok ufak makyajlanan 2005 ve sonrasında biraz daha kısa şanzıman ve yazılım farkı vardır. Bundan başka hiç bir model arasında donanımlar dışında farklar bulunmamaktadır

R50 / 2002-2007 Mini ONE
    R52 / 2002-2007 Mini Cooper
    R53 / 2002-2007 Mini CooperS supercharged
    R55 / 2007 - xx Mini Clubman
    R56 / 2007 - xx Mini One&Cooper& CooperS Turbocharged ..
    R57 / 2007 - xx Mini Cabrio

Videoya gelince , yukarıda ABsinte in dediği gibi motor sağlığı , farklı jantlar , sunroof olup olmaması v.s çok şey etkendir.

ALM
    Misafir
    sölediklerin aynen dooru ama şuda dooru 2002ler yürümüo stock olarak basediorum tabi.
    bilgi için teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demekkı ben daıl bır cok kişi bu işi yanlış bılıyormus..
    minilerın kendı forum sitesınde arac sahıblerınden deneyenlerıne kadar herkez r51 r 53 motor farkı var dıe bas bas bagırıyorken senın fark yok demen deişik gelıo..
    bana gore mantıklı lan tek kısım sunroof olup olmaması sunrooflu olanlar 80 kılo daha agır cunku dier s lere gore kımısıde 16 jantlı kımısıde 17 jantlı tek fark olabılcek sey bunlar..

ama yınede bilgi ıcın saol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demekkı ben daıl bır cok kişi bu işi yanlış bılıyormus..
    minilerın kendı forum sitesınde arac sahıblerınden deneyenlerıne kadar herkez r51 r 53 motor farkı var dıe bas bas bagırıyorken senın fark yok demen deişik gelıo..
    bana gore mantıklı lan tek kısım sunroof olup olmaması sunrooflu olanlar 80 kılo daha agır cunku dier s lere gore kımısıde 16 jantlı kımısıde 17 jantlı tek fark olabılcek sey bunlar..

ama yınede bilgi ıcın saol

Rica ederim fakat R51 diye kasa kodu hiç bir zaman olmadı .
    Mini sahiplerinin çoğu araçlarından bihaberken bu konuda ki iddialarını kanıtları olmadığı sürece kabul etmem. 2002-2006 arası full aynı makina. Sadece 2002lerin yazılımları hatalıydı ama TRye girenlerde o yazılım hatası düzeltilmiştir diye düşünüyorum çünkü iyi gittiğini bildiğim 2tane 2002 vardı.

Miniler çok seri biçimde yağ eksiltir , hele ki devirli kullanılıyorsa.. Hatta yağ sıcaklığı tavan yapar , blok fena biçimde ısınır soğumaz. Bunları 2005(gösterge paketli) öncesi modellerde fark edebilmek çok kolay değildi . Bunlardan bihaber kullanıcılar uzun vadede arabayı yormakta ve sonucunda perf. düşüklükleri , motor kırmaları meydana gelmektedir. Geçmişte çokça örneği var

ALM
    Misafir
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rica ederim fakat R51 diye kasa kodu hiç bir zaman olmadı .
    Mini sahiplerinin çoğu araçlarından bihaberken bu konuda ki iddialarını kanıtları olmadığı sürece kabul etmem. 2002-2006 arası full aynı makina. Sadece 2002lerin yazılımları hatalıydı ama TRye girenlerde o yazılım hatası düzeltilmiştir diye düşünüyorum çünkü iyi gittiğini bildiğim 2tane 2002 vardı.

Miniler çok seri biçimde yağ eksiltir , hele ki devirli kullanılıyorsa.. Hatta yağ sıcaklığı tavan yapar , blok fena biçimde ısınır soğumaz. Bunları 2005(gösterge paketli) öncesi modellerde fark edebilmek çok kolay değildi . Bunlardan bihaber kullanıcılar uzun vadede arabayı yormakta ve sonucunda perf. düşüklükleri , motor kırmaları meydana gelmektedir. Geçmişte çokça örneği var
    20günde bir yarım litre 0-30 castrol edge koyuodum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende araclar ıcın 2002 ler r 51 2003 ler 2005 e kadar r53 2005 den sonra cıkan turbolular r56 gecıo dıe bılıyorum nettende baktım sımdı o sekılde yazıo yüksek devirde yag eksıltme oluyordu evet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende araclar ıcın 2002 ler r 51 2003 ler 2005 e kadar r53 2005 den sonra cıkan turbolular r56 gecıo dıe bılıyorum nettende baktım sımdı o sekılde yazıo
    nerede yazıyor bu ? Paylaşırsan sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.mini2.com/forum/r50-r52-r...neration-mini/

burda işe yarıcak bırkac sey var google dada yazarsan r51 r53 r 56 dıe cıkıo zaten turbolu sc lı dıe

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)