Valla kardesim 215 220 gibi bisi cikiyor ecufastta.dr gorurse konuya yazar zaten
Printable View
tamam işte benım dedıgım gıbı typerda bır sıkıntı var bu bırseyı degıstırırmı degıstırmez ama bırde baska speclerde de olsa baska typerla denemek gerek baktıgımda senın fn2 ıle denemene ve bu parcalarla yuruyen ep3 un 100 -200 une senın araba tam tamına 8 hatta 9 sanıye hızlanmıs oluyor bu mantık dısı oldugundan bunu dusunduruyor ınsanda o nedenle senın baska bır ep3 ıle denemen gereklı
semii boşver kardeşim geçtin i geçtin bitti. Kpro takan uçacak diye bişey yok. Onunda ayarını bi mapper yapmak zorunda değil mi. Herkes özgün değil.
Masallah :) rocco nun ustlerde almasi da ayri bir olay olmus :D
maşallah semii typer da baya kondisyonlu rocco ezber bozmaya devam ediyor :)
semii abinin arabasının maşallahı var. zaten denemeye karşı taraf çağırmış bişey ispatlamak için videoyu koymamış. specleri okuyunca başta kopmasa bile uzunda ep3 ün geçmesini bekliyordum ama öyle olmadı sıkıntı vardır yoktur benzer speclerle başka bi ep3 ile denenir olay anlaşılır ama ispatlamak zorunda değil tabiki
simdi typera kpro yu taktin ama afr nerde avans nerde kim ayarladi ne sartlarda ayarladi dyno gordumu gorduyse ne verdi bunlar onemli kelalperin dedigi gibi her kpro yu takan ucmuyo yada ayni specteki her typer ayni gitmez ayar ayar ayar...
Maasallah moruk allah nazarlardan saklasin bayramda gorusuce ins :D
iki aracında kilo ve güçleri nedir acaba?
Rocco güzel yürümüs.Gİdisi soluksuz.Fakat Typer icin aynı seyleri soylemek zor.Belki ustlerde yazılım problemi olabilir.Belkide baska bir durum soz konusu.Kadran videosu olsaymıs Typerın az cok anlasılırdı.
Öncelıkle masallah araclara.
Rocconun sahıbı adam denemeye gıtmıs denemıs ve gecmıs olay bu.220hp dynamics roccoda yavasda degildir.
Kpro ısınde de her arac farklıdır cektıgı hava ıstedıgı duty.Typer daha oncekı sahıbı belkı vıtes kacırdı subapları egık nerden bılıyoruz ? veya arac cok saglıklı lımıt tune edılmedı oda var tabi.Bu konuya en ıyı ornek bencede BA typer yıllarca aynı kondısyonda koştu ve gizli spec hic birseyı yoktu.Sadece eklemek ıstedım yanlıs anlasılmasın :)
maşallah Rocco çok güzel gitmiş tebrikler cebinize sağlık .
artık şu geçilen arabalar hakkında sorun,arza vardır laflarını bırakın artık
maşallah deneyen iki aeacada kazasız belasız
semii yine görevini yapmışsın laa :D
Valla rocco acayip gidiyo cok beğendim maşallah
bıktım valla arızalıydı öyleydi böyleydi bıyık kıl tüy yün
rocco sahibi geçmiş tebrikler maşallah..
birdahaki denemeye hazırlanır typeR tekrar denerler..
Namus meselesi değilki typeR lar geçilebilir.