gökselim typer geçince sorun yok geçilince illaki bir nedeni oluyor..denediği araba turbo bunu atlamayın :)
Printable View
Abi Typer gecilebilir.Ben o mantıkta değilim lutfen yanlıs anlama.Sen kendi agzınla bazı Typer ların iyi bazılarının farklı gittigini soylemistin.Ben onu belirttim sadece.Turbo araba tabiki iyi gidicek.Zaten sonuc belli.Ben illa roccoya gecilemez demiyorum.Yanlıs anlasılmasın.
typer oldumu akan sular duruyo :) Nasıl geçilir nasıl olur hesaplar kitaplar devreye giriyo.
Maşallah kardeşim :) Rocco hakkını veriyor. Bazıları tsi lar doğuştan şanslı ;)
Olm semiii yarın bana çok fark atma len.
Ondan sonra megane da sıkıntı var demesinler. Karakolluk olmayalım milletle. :D
maşallah roccoya bencede şaşılcak bi durum yok :)
Ya baraaan :) sen yazma kardesim :D herkese iyi dilekleri icin tek tek tesekkurler.
Bu arada dip not duseyim tekrar ve tekrar.kprolu kprosuz tayyar gecerim delerim oyarim gibi iddalarim yok.
Dedigim gibi denermisin dediler bende gidip denedim.denedigim aracla sonuc bu oldu.baska bi tayparlada denerim beyinli beynsiz bakariz.
Alper abi gecersem senide reklam ederim bilgi olsun.sen gecersen kisiyoruz bilgin olsun.ben gecene kadar :D
Masallah her iki araca da rocco cok guzel gitmis masallah....
Bence her sey normal gorunuyor...
ya olm akşam akşam illa yazılım değiştirtecen bana yaa. Keşke yamur yağsa :D
Vag grubu nede olsa maşallah araçlara rocco başka ne deyim allah kaza bela vermesin
Bu rocco rocco sevdirir maşallah aracınıza jpn plaka olanmıdır bu araç?
benim rs le kafa kafaya rocco takaslarlar mı acaba :) maşallah semih hocam hakkaten gidiyomuş aracın. bende aynı şekilde typer uzunda alır diyordum tam tersi olmuş.
Scirocco yu gonulden tebrik ediyoruz.
Ama type r in yurumedigini dusunen varsa denemeye bekliyorum bu aksam atasehire gecelim..
İsteyen arkadaslarla deneyebiliriz. TC Type r full takili buarada ozgun beyde dynom mevcut 243 hp Harun.
Kimse yanlis anlamasin iyi aksamlar
ve h.kızılkurt sahnede :)
Kankaa estafururlah ikizimsin cansin tc typer =ev typer dir yni kanka mevzu scrocco degil herkes yazmis yazmis typet bitti egsoz var ses var gitmiyo typer araba deg falan denmis ben eski pejicu 106 ci olarak bence yurumeyen kotu olan araba yoktur bence. Herkese. Saygilar ama yorumlar hos degil bence hekese kazasiz belasiz