o speclşerde br typer 220 225 BELKi 227 çıkarır
Printable View
o speclşerde br typer 220 225 BELKi 227 çıkarır
Adam geçmiş gitmiş hala dıdısının dıdısı konuşulup duruyor.
Tebrikler Semii :)
Adalet mülkün temelidir kankam roccomuza maşallah :D
Semii Maşallah kardesim. Harika gitmiş, sıkı şeker Roccomuz :D :icon_tup:
Arkadaş yine bir typer geçildi ve yine arıza vardı deniyor.. Adamın emeğini hiçe saymayın lütfen fanatiklik yapıp. Rocco iyi gitmiş, he typer söker gelir ayarı düzeltir vs.. gelir geçerse de bu seferde diğer taraf tebrik edilir..
Açık söylüyorum, benim son 2 senede gördüğüm en kondisyonlu ve tadında rocco :icon_tup:
http://s1309.hizliresim.com/1f/y/t4ng9.jpg
Type-R da sorun var.
Eski bir Rocco'cu olarak iki aracada maaşallah.
Araban ciddi iyi yürüyormuş :)
semii arabadanda sorunmu var neden yürümüyor
Deneyenlerin ellerine ayaklarına sağlık videoyu izlemeseydim ep3 çok rahat alır uzunda iyice uzar diye düşünürdüm.
type-r geçildi mi neden bozuk oluyor!! Ya her rocco aynı yürümediği gibi her type-r'da aynı yürümemesi çok normal denemişler güzelce videoları izledik.
videodaki tayyar sökük mü bilmiyorum fakat söküklük ve sökme miktarı denemelerdeki adaleti baya değiştiriyor.
alman helgalar azdı :D
rocco ya maaşallah gerçekten güzel gitmiş typer karşısında,herkesin emeğine sağlık .
maşallah rocco ya gerçekten iyi yürümüş.
heheh tebrik etmeyi unutmusuz lan :D tebrik ederim iki aracıda
valla bende sorun var dedim ama Hondacı falan da değilim yani. tayyara tır parkı boy yapsın banane :D roccoya Maşallah.
trabzondan gelen araç deil mii typar ?
Bu setuptaki typer'ın gidişi çok normal.
Semii araban güzel yürüyor.
Her iki aracada maaşallah
semii roccon güzel gidiyor dahada gideri vardır belkide ama kprolu kelebekli vede kilitli kondisyonu düzgün typer senin attıgın o fark kadar fark atar bnm görüşüm tabii bu :)
typer sürmeden sürmeye 3-4 boy ayardan ayarada 2-3 boy fark ettirir bakımlarıda eksikse normaldir 5viteste kösülmesi 5de videodaki typer evde yok :))
ama bunlar sonucu degiştirmez winner is winner eksik gelmeseymiş typer geçilmeseymiş