Her iki Aracada maşallah..
Pampa roccoya bu Bayram kurban kesmeyi unutma;)
Printable View
Her iki Aracada maşallah..
Pampa roccoya bu Bayram kurban kesmeyi unutma;)
Type-R savunmalarını anlayamıyorum zaten. Kimsenin ortaklığı yok di mi Honda şirketi ile? Bir dönemdi ve bitti artık type-r lar daha lütfen bahane bulunmasın. Tabi ki gönül ister ki bağırdıkları kadar gitse aletler ama gitmiyor işte maalesef
maşallah semii kımle denedın :)
Araçlara MaşAllah..Rocco nun 4 de efsaneymiş :)
Rocconun uzun şanzımanının güzelliği burda ortaya çıkmış :)
İkisine de maşallah ama Roccoya ayrıca bi maşallah :) Bu arada TR içindeki NA Tsportların tutunma şansı yok :D
ikisinede maşallah typer ı bilmiyorum, ama şurokko iyi gidiyo,
typer da yazılım güncellerse daha zevkli denemeler olur.
daa geriye düşmesin sora :D
ben onu bunu bilmem , video dan çıkartmamız gereken anafikir
HELGA , SOİCHİRO ' YA TECAVÜZ ETMİŞ
Savunma yok diye goruyorum ben burada.Dikkatli okursan arac sahipleri kendi araclarından ve tecrubelerinden kıstas alarak Typer ın daha da iyi gidebilecegini soylemiş.Roccoya laf atan yok.Gayet guzel gitmiş ve geçmiş.Ben OEM beyinli Typer ile OEm beyinli bir scrocco ile denedim.2 side saglıklı olunca sonuclar farklı olabiliyor.Konu bu benim görüşüm.
maşallah her iki aracada arkadaşlar durum normal benim araçta da mugen beyın hafif volan ve rbm emme vardi bende roccoyla kalktım kafa burun gidiyoruz bunda abartılacak bişey yokkii typer her aracıı gececek die bi kaydede yok bencee adamlar tsı motoru yapmiş yuruyor yanii ne patlar orasını bilmem ama bence çok normal yanii
turbo araba sonuçta yazılım egsoz cooler vs ile 220 230 hpler çıkartır rocco. typer fena gitmemiş bir kadran koyabilirse rocco ozman net belli olur typerda sıkıntı olup olmadıgı