typer bence üst devirlerde duvar oluyo sonuçta hacim ve hafiflik var aynı speclerde başka bi typer ile denense daha sağlıklı olur gibime geliyor.
Masallah iki aracada cok guzel deneme olmus yalniz roccoya ayri bi masallah cok iyi yurumus.
☻/
/▌
/ \
Vala ben megy RSle 3 kişi 15 sn yapıyorum net. Araç 1400 kiloya yakın full takılı. Dyno 270 civarı 76 dp cooler komple egzos ecufast yazılım var. Kpro lu tyyarlardan cekiniyorum. Ama roccoda 1350 kg ustu bi araç. Versin versin 220 versin o parcalarla.
Noldu ben anlamadım şimdivideo kuralları alt üst etti
)
http://www.techturkey.com/forum/60-1...zamanlari.html
bu listede iki ep3 var 12.9-13 yapmis
ayni specte ve ayni kilodami bu videodaki ep3 le
Arabama bir kez daha aşık oldum![]()
Rocco nun fn2 flasprolu typerla da denemeleri mevcut ordada sonuclar buna yakın ben şaşırmadım istanbuldaki typerlar belki 100-200 surelere gore daha iyidir
vites atısına kdr farkeder typerın kotu yapması sıcak havada ayar yapılmıstr soukta farkeder vs
Semii tebrik ederm kardesm denemem demiyorsun en azından gecme gecılme derdin yok masallah aracınıza
S2000 turbo
Deniyen araclara tebrikler su her deneme konusunda gecilen aracta bir sorun vardi mevzusunu biraksak artik her arac iyi kondisyonda olucak diye bir kanunmu var bence tsi kar ilerde cok cok daha iyi gidicek
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
tebrikler istanbul a yolunuz düşerse bende denemek isterim hemen hemen aynı speclerdeyiz deneyen typerla 230hp dyno verisi var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)