İbizaya Maşallah
sağol kadir abi
sağolasın kardeşim
teşekkür ederim..istanbul arabaları her zaman hızlıdır
eyvallah selçuk
sağolasın usta
sağolasın efe..ortada benim yaptığım bir kaşarlık ta yok mecazi anlamda kullandım o kelimeyi
sağolasın okan
teşekkürler
Crm performance
canlı canlı gördük iki aracada maşallah typer yakıtının düzgün olmadığını söledi başta ama sonucta yarış bu ne olacağı belli olmaz ve kac defa denendi alperin sıcaklığının bundan ötürü yükselip araba şişiyo yeter artık dediğini de duyduk tekrarı olsaydı güzel olurdu sağlıklı şekilde ,birde bağla şu nos tüpünü de farkı görek hacı nos var nos var diyolar ben okadar inceledim aracı karbondioksit tüpünden başka bişi göremedim onuda söktük zaten çaktırmadan belki içine nos doldurmuşundur diye ,iki teneke için muabbet bozmaya gerek yok
07 TT 475
mapped by speed
maşallah alper abim
maşallah kemalcanım
Tatlı Rekabet iyidir. Öz Abim gibi , Öz kardeşim gibi diyen aynı tabaktan yemek yiyenlerde yarış konusuna gelince rekabete giriyor normaldir böle durumlar![]()
Dr.Ecu AntaLya
Masallah alper baskan![]()
Ikisnede masallah tayyarda fena cidden bisi ispatlamaya gerek yok![]()
Dr.Ecu
Maşallah ikisinede , typer yavas dıyen varsa ibizayla bi denesın ımkanlar dahilinde.
Nozzle lı 2260 lı ıbıza cok araba üzer alt daüstte topspeedde heryerde.
DynoDynamics in Ecutuned
alper abi 100/200 ün kaç sec heheh yeni bi tartışma![]()
Dr.Ecu AntaLya
Alper tebrik ederim iki aracada maşallah
Bursada da burda da aynı şey oluyor Type-r geçiliyor ve yine çoğu kişiden aynı yorum Ctr'da sorun vardır. Uyanın artık Ctr dünyanın en iyi ve geçilemeyecek arabası değil
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
alper kara tren hızlı tren olmuş resmenmaşallah her iki aracada güzel denemeler denemeler hoş muhabbetlerle bitince güzeldir
![]()