Valla tebrikler.. hedefinizi ama sanki dusuk tutmussunuz. 0, 1 den fazla farkedebilir.
Masallah![]()
Valla tebrikler.. hedefinizi ama sanki dusuk tutmussunuz. 0, 1 den fazla farkedebilir.
Masallah![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Masallah harika gercekten
Golf r lara bitiyorum awd olmasindan dolayi dusuk hizlardaki hazzini tahmin edebiliyorum
Sureler cok iyi daha iyisi olmasi dilegiyle..
Maşallah araca güzel süreler.
Stock turboyla cokda zevklıdır sehır ıcınde.
0-400 süresi iddalı geldi bana pistde merak ettim ne koşar.Birazda hafifletme ıle.
Bu videodakı arac sizden daha güclü önden ceker ama sizden yavas street tires demiş.yada gt30 turbo demiş ama basınc soylenmemıs kac hp acaba bu kosuda ?
APR Australia 2.0 TSI Stage 3+ Quarter Mile (Street legal Tires) - YouTube
DynoDynamics in Ecutuned
Maşallah kanka çok güzel süreler daha da iyi olucak inş biraz razora yönel spoiler difüzör yapta komple güzel olsun![]()
Sağol abi teşekkürler..
Sağol ertuğ bunlar artık bu setuptaki son dereceler
Teşekkürler. Araç normalde 1550 kg stepne yok, hafif jantlar ve hafif karbon kaput ile toplamda 35 kg attık yani 1515 oldu bunun üzerine yolcu ve arka koltuklarıda cıkardım süre ölçmek için bi 65 de ordan gitti yani 1450 kg hali ile ölçüm yaptım bende 90 kiloyum totalde 1540 kg sürücü dahil.
Şuanki setup ı tahmini olarak 400-410 beygir arası. Stage 2+ için gerekli herşey mevcut ayrıca hafif kasnak, apr flap vs gibi bi kaç ekstrası daha var..
Çok isterdim ama TR de 18 janta corsa yok maalesef o yüzden Michelin in semi slicklerine yönelebilirim ya da düz pirelli p zero alıcam..
Sağol yiğit, tabi bu yukarda yazdığım gibi arabanın sökülü süresi hiç sökmeden ölçmedim ama 8,5 yapması lazım..
Teşekkürler Murat abi, bencede iyi bi sonuç oldu ama çok zorlama bi hal tabii bu benim pek sevdiğim bi tarz değil görmek amaçlı yaptım
Reşit abi sanada bu konudaki sonsuz bilgilerinden dolayı teşekkür ederimrs4 enjektör ile daha fazla eto ve sökme ile 7 sn ler de görülür de işte artık yeter bence bu bile çok fazla bence bu setup a göre.
Sizde sağolun, yani eder illaki de enjektör değiştirip daha fazla ethanol kullanmıycam safe olsun diye onları takıcam ondan 8,0 dedim. Amacım süreyi düzleyip bırakmak
Teşekkür ederim, aynen dediğiniz gibi 30-40 la giderken bir anda gaza basınca tork da çok olduğundan oldukça keyifli oluyo
Sağolun, aynen dediğim gibi stock turbonun keyfi başka özelikle altlar ve ani hızlanmalarda oldukça keyifli.
Dün geçe 0-400 metre ölcümünde 12 sn ye ulaştım eğime bakmadım ne desem yalan olur fakat, + olduğunu düşünüyorum, ayrıca lastiklerden dolayı patinaj çoktu ve süre ölçerken şerit değiştirdim. Stock turbo golf r larda rekor 11,2 ve ben bu sürenin altına inerim diye düşünüyorum, 1 ay içersinde o da belli olur..
İyi demek yanlış olur da hızlı diyebiliriz sertaç, sende sağol
Haha hepsi zamanla acelemiz yok onlarada sıra gelicek inşallah![]()
Maşallah levent tebrik ederim ziyadesiyle iyi bir süre..
Bu arac üzerinde fazlasıyla yogunlaşan bir insansın ve doğal olarak karşılığını alıyorsun
Sanırım reşo abiden sonra en iyi k04 setup lı vag sen oldun
Cont değerlerin az biraz daha üstlere taşınırsa 7.xx hayal değil
Cok kıymetli makineler bu tsi/tfsi lar kıymetini ve yapmasını bilene![]()
Maaşallah. gerçekten ciddi süreler hem 0-100 hem 100-200
levent maşallah kardeşim süper süreler çıkartmışsın allah nazarlardan korususun
7 küsürlere inmek zor gözükmese gibi
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
maşşallah levent çok iyi süreler ama dragda 10 sn çok iddalı süreler olur kanımca onun için sanki biraz daha fazlasına ihtiyacın var gibi düşünüyorum inşallah yaparsın..tebrikler tekrardan
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Levent tebrikler, stock turbo ile gerçekten iyi süre... azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz.Ağız tadıyla binersin inşallah.
maşallah güzel süreler
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Herkese teşekkür ederim. Dediğim gibi 7,5 da olur şuan redline da 1,3-1,4 arası görüyorum, enjektör, daha fazla ethanol,hafifletme ve cont. basıncın iyileştirilmesiyle 7 sn ler kesin görülür de gerek yok cidden bu kadarı yeter
0-400 metre 11,83 +0,34 eğimde çıkmış. Bu ölçümde aşırı patinaj vardı, ayrıca şerit değiştirdim. Bu süreyi 1 sn iyileştiririm ki o zaman 10,8 lere inmiş oluruz. Lastik ve enjektör alıp ölçüm yapıcam ilerleyen günlerde...
![]()
maşallah çok iyi..
Crm performance
maşallah levent. çok iyi sure tebrikler..
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
0-400 için dediklerini yaparsan 11 civarlarına icebilirsin bence ama daha aşşağısı biraz zor.18 jant için corsa yoksa bence michelin cup+ yada pirelli trofeo r al tabi kışın kullanamazsın bu lastikleri biliyosundur.ama sakın düz p zero alma resmen çöp o lastikler özellikle bizim tozlu asfaltı hiç sevmiyo kaç tane aracımızda kullandık orjinal ekipman olarak hiçbirinde memnun kalamadık.cup+ ile trofeo biraz semislick sınıfına kaçıyo eğer uymaz dersen pilot supersport biraz geç ısınır ama baya iyi tutunur![]()
INFINITE PERFORMANCE
Tekrardan herkese teşekkür ederim.. Güray seni ne çağırıcam moral bozmak için mi, 320d ile gelebilirsin ölçüm yaparız haha0-400 için yeni bi yer buldum bi ara buluşalım beraber orda ölçüm yapalım. Yiğit bakalım lastikten sonra süreler belli olucak. 11,83 ü baz alarak gelişmeleri görücez. Lastik konusunda dediklerine aynen katılıyorum, şuan için semi slick almam mümkün değil, her gün kullanıyorum ve önümüz kış, gereksiz riskli olur, michelin pilot supersport, goodyear f1 asymmetric ki şuan kullanıyorum gayet memnunum, ya da pirelli p zero nero gt olabilir bakalım tam karar veremedimhenüz, sizde durumlar nedir?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)