Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Aynen oyle. Ozgur afr taksaydim da ki makineden gorduk bunu; yapilanlar/elden gecenler olucakti.
Kompresyon testi yaptiririm yarin ama log aldik vuruntu minimumda,onemsiz...
Nasil kaynadi ki? Kamera kartinda hersey varda,onu yukliyecek sabir tasi gerek...
Kendim dahi izlemedim,Eger amacin iyi/kotu birseyler gormekse,sana sd karti yollayim,izle. Bana geri ver
Yoksa son seansin ilk turlariyla son turlarimin cizgileri ayni...
Kac gun gecti uzerinden unutuldu demek kaynadi yoksa kotu bir niyet yok.Iyi kotu birseyler gormek cunku kisa video koydunuz diger turlarda deneme yaptiginizi(cizgi ve frenaj anlaminda) bildigim icin merak ediyorum hangisi clio gibi cok atak ve donme kabiliyeti yuksek bir arac icin tercih edilme sebebi diye(stil olarak).Ben sd karti alsamda bilgisayarim o kadar yavaski kendi videolarimi bile ahmrs in bilg. yuklemistim ipadden izliyorum sadece rahatcayani bana versenizde uzun surer islemler
O kisa dedigin video 245 dak surdu
Daha cokk video var,Ring-Hockenheim vs. Bir cok farkli arac ile. Bilsem ki ise yariyacak,keske yuklense ama eminim konular arasinda kaybolucak.
Yükleyin youtube a kendi kendine yüklensin ekstra yapacak birşey yok ki. Sadece PC açık kalsın yeter
Yok yahu,isin o kolay kismi. Video yu bilmem birseye ceviriyor,sonra yukluyor utube a...
O cevirme kismi olum,ustune 245 dak bekle 8 dakikalik goruntu yuklenicek diye... E birde power save mode var,sabir tasi,bekle...
Ki bu goruntuleri yegen yapti... Aslinda forumda Murat var,tam bilgisayar kurdu,ona rica edeyim![]()
Ve Murat ses verdi
Sagol kardesim,zaten simdiye kadar yukledigim tum resim ve videonun mimari neredeyse sensin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)