benle hilmi sürerkene yokmu ya dışardan bvideo onlar daha güzel :D
Printable View
benle hilmi sürerkene yokmu ya dışardan bvideo onlar daha güzel :D
maşallah hepsi çok iyi yürüyo, yanlız hulk'a acil daha uzun kadran lazım çevircek yer kalmamış :)
Maşallah güzel gidiyo Hulk..
hulktakilerin total kg si nedir :D bi 300 var galba :D maşşallah çok güzel gidiyo kadran :)
massallah kankalarıma...
basım catlıyodu dun kalamadık keske kalsaydık:D stp butun gun yemek yedırdı tansıyon yukseldı heralde:D
bu arada passattan vıdeo cektıler...ilk denemede gectıler :D dıgerlerınde gecemedıler ama 4. vitesi bitiremedik üstte gene gecerlerdi:D stp yamyam gıbı:D adam alt dewır dıyo bı bakıyom stp debrıyaj tokatlıyo:D 2. vıtes 30 km de vtec actı:D:D:icon_tup:
napalım olm adam turbosunun gelecegı devırde bastırıyo :D
bozmaz rahat ol sen
Hulk güzel gidiyor maşallah :)
OOO misss .
Passat 1. ci vites 10 km de basalım sadece 17 leri sökeceğim. 10 240 arası merak ediyorum ne olur acaba.
sen vtec acana kadar 3 boyu yemıs olursun :) debrıyaj tokatlarsan sararsın passat yıne gıder adamın turbosu 2000de gelıo ole dıyım ;)
ne güzel işte 1.8 T araba geçti deriz. Ben geçerim demedimki deneyelim dedim.
Agustos 1-2 gibi bizde deneriz artik :)
Hayirli ugurlu olsun miniks :D
efsane bı ayırma ben pek goremedım denemelerde
2 boy fark maksımum
bencede hatta 1 videoda s2000 hulkun tam arkasında 5.viteste tam geçicek hulk brakıyo
gibi geldi bana.
yenı ızımler hemen geldı masallah :) sırf konu ıcın. ehehe evet hulk gecılıyo normalde
hulk 6da hıc basmıyo kı.... aerodinami;) hafif;) deneyen 230 a kdr gecsın;)
vites geçişlerin süper hilmi :)
maşallah tebrikler hilmicim
arkadaslar aldanmayın bu vıdeolara. bu vıdeolarda ben kullanıodum (ahmet) e naz 2 boy fark edıyor. hılmı yurudugu zaman neler oldugunu herkes bılıo zaten. gokhanda inkar etmez.
bıdaha kı denemeye cooper s ve s2k ları gormek ısterız. ozellıkle yenı uyelerı.
arkadaslar youtube da cok takılıyorlar. bızım aracın motoru daha standart.
yahu gecmedı dıyen yokkı ztn ben anlam veremıyorum bazı muhabbetlere (:
ıyı ayar guzel kombınasyon k20de guzel sonuc verdı bunu herkes bılıyor ztn..:)
tunbullah saol bılıyorum(:
buyrun size sürücü farkı bu videoda Hilmi kullanıyor + aracın içnde özgün le beraberler yani daha da agırlar 50 kg kadar
maşşallah tek kelimeyle muhteşem başından sonuna takip ettim projenizi hayran kaldım tebrikler..
Teşekkürler
ya yazmıyayım diorum ama başlarım size ha tamam akşam gelin yeniden deneyelim ak ammma kastyınız 1 ahmet sürerken kibar davranıo hilmi ile daha fazla boy oluytor araba 5 deil 6 da bile yetişemez s2k boşuna hayallerde yasamayın yasatmayın kurup oynamayın :)
pain cim ben ve hilmi varken bu videodan çok daha fazla açılmıyormuydu ? sölermisin kardeşim
KOX evladım sen kastın kendini hayırsdır kim olduğunu belirt ilk de ondan sona olaya gir çok istiyosan getir s2k ni deneyelim insanlar a nekadar çok sewiyorsunuz *** atmaya
ben çarşamba günü iddiası olan olmayan bütün S2K ları ve Typerları bekliyorum gelicek olanlar lütfen özel mesaj atsınlar kalabalık olmaması için özel mesaj ile geliceklere yer ve saat bildiricem
illlegal dolarları getirelimmi :)
cooper s lerde tabi
ooooo O kafalar :)
ayselerde fatmalar da ahuahuhauhauah