maşallah.....
maşallah.....
Tesekkurler beyler
He tabi birde Erdem abi gercegi var islerimi birakip pek gidemiyorum arabanin yanina o sagolsun hazir hale getiriyor ben aksam yedek anahtarla arabayi alip gazalayip maslaga geri birakiyordum
Şu andada o topluyor arabayı sagolsun Batıkanla beraber
Aynen oyle Ellerine sağlık Savas abinin tekrar ısındım![]()
Ses bi harika...
Çok başarılı, maşallah
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
Maşallah aracı hem akhisarda izledim hemde Konyada maşallahı var yalnız sanki konyada afr sorunu var gibiydi...Akhisarda daha dolu dolu gidiyordu
DRJANT
maşallah emeklernize saglık.
Maşallah Mehmet gerçekten başarılı bir araç. Bu videolarda birinci viteste kaç dönüyordu araç ve km saatine göre kaç görüyorsun 1inci vites bittiğinde.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Teşekkürler, 9200 donuyorum, vıdeoda yıgıldıgı yerde ayagımı pompalamk zorunda kalıyorum cunku dırek dıp gaz yaptıgımda hemen arızaya gectı hep ondan dolayı bole kaldırmak zorunda kaldım ve realde gostergedeko hıza gelene kadar kesıcıde kalanadım arıza korkusu yuzune bu yuzden kadrandakı hızlae hep yanıltıcıydı.
Nicki hard'dsg falan yapsanız olur bencearabadaki emeğe söylenecek tek kelime maşallah. ama pilotaj da bu emeği taşıyor
![]()
![]()
![]()
ses çok iyi![]()
maşallah sus'a
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)