anladım Mustafa o zaman sıkıntı yok yanlış anlaşma var diyelim ,,yoksa dediğim gibi benim için sizin dediğinizdir olay zaten,,,ki zaten arabanın sahibi arkadaşımda bende eğlendik bu gece denemelerde güzeldi,,gc8 i de daha sizin olduğunu bilmeden bizim buralarda ilk gördüğüm anda lan böle gc8 mi kalmış demiştim sonra enkada görmeye başladık zaten ,,çok iyi bulmuşsunuz aracı kocaman maaşallah tekrar
Poloylada kafa burun gittik oda güzel denemeydi tekrar teşekkürler![]()
deneyen araçlara maşallah.
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
abi atlamisim ben arada bu yaziyi o yuzden aciklayim ;
gordugumuz prodrive susturucu ve cooler silikon hortumlar mevcut . 280 hp olabilir belki dedim ama mantikli dusununce imkani yok . benim subaru gecmisim 5 sene arac sahibinin 6 sene , az cok kendimizce subaru hakkinda bilgimiz mevcuttur .
gelelim araca 215hp fabrika verisi var , biz bunu baz alarak ustunde ppp kit oldugunu dusunursek , eldeki malzemeler ; sonsusturucu , yazilim ve silikon hortumlar . td04 fabrikasyon 0.8 basiyor , yazilimla 1.1 bassin ( ki 1.1 ve ustu td04 gibi bir turboda heleki o kutu kadar cooler ile sicak ufleme yapar ) standart egzoz borulari ve ustundeki 2 adet katalitik ile ne kadar guc verebilir ? 65hp mi , bence mumkunati yok , herkes burda arabaci , o catler ile ve son susturucu yazilim ile bunu almak zor , benim sahsi fikrim seninle ayni max 260 min 240 diyorum .
biz en iyisi bir dyno bulalim cikalimkendimiz de bilirsek gucu kimsede bizi yanlis anlamaz .
arac bariz yorulmamis bir arac daha 70bin kmde , ustunde hic bir extra parca yok ppp haric , bence hirpalanmadigi icin gidisi bu kadar duzgun hic kayipsiz 215 hp baz alip ppp yi ustune ekleyince olsun olsun 260 olsun , oda hic kayipsiz diye sayarsak .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Gc8 E maşallah.çok güzel yürümüş.GTC kimin bu arada.Tarkan'ın mı?
ppp gc8 ve tic rs videosu
Prodrive gc8 vs Clio Rs - YouTube
http://www.prodrive.com/up/99MY%20Impreza%20PPP.pdf
Anlaşılan herkes efsane olmuş Gc8 i unutmuş. Kısa mesafede şanzıman oranların ve güç eğrisiyle kendini kanıtlamış bir arabadır. Unutmayalım ki 2000 li yıllarda 120hp lik 106 gti 160hp lik honda vtec i hep geçmiştir.(standart hallerinde) Gelelim ppp kitli gc8 e linkte görüldüğü gibi 240 hp ve 350 tork vermektedir (98 oktan ile) Aracın metal yorgunluğunu ve Tr deki 97 oktan benzinin kalitesinide hesaba katarsak max 230 hp civarında diyebiliriz. Kıyas yaparken 230 hp 330 tork 1250 kg olarak baz alınabilir.
Bu aksam ki denemelerden videolar su sekilde .
Rur Golf ile denedik , masallah cok guzel yuruyor , cidden cok hizli bir arac .
Red Golf ile denedik , yine ayni sekilde cok guzel yuruyor baya denk gittik , cok keyif aldik .
Tot Wrx ile denedik , bence aracta bir sorun var , yoksa bu sekilde gitmemizin imkani yok .
Gelen deneyen sohbet eden herkese tesekkurler cok guzel bir aksamdi .
Tot Wrx
Prodrive gc8 vs Tot Wrx - YouTube
Red Golf
Prodrive gc8 vs Red Golf - YouTube
Rur Golf
Prodrive gc8 vs Rur golf - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)