video süper abi ellerine sağlık
Printable View
video süper abi ellerine sağlık
bitane zevk için çekilmiş bir videoya ne gereksiz yorumlar geliyo anlamadım..ahmet abi sen en iisi şöyle iki tekeri falan kaldır yana yatır.:):)insanların beklentileri bayağı artmış anlaşılan.
neden bireysel alıyorsunuz yazılanları acaba tanımayız etmeyiz ne beklentimiz olucak ama kursa giden ve gecesini gündüzüne katan insanlarada laf atmanın anlamı yok...buna haksızsın diyebilirsin o zaman konuşuruz
kursa gidenlerden video bekleriz :D niohaha :D
ahmet arkadaşımız gerçekten becerili. güzelde bi video, teşekkürler. drift üzerine konuşursak eğer; bu işle uğraşan herkes geliştirmeli kendini. günlerce antremanla bazı şeyler oluyor çünkü, bunu anlamak için gerçek bir pistte bu işi yapmanız gerekli. daha uzun, kombineli, yüksek hızlı bir drift (gerçek drift) çok ama çok antreman istiyor. mustafaya sorum; olimpiyatta ki son kur parkurunu kaç antrenmandan sonra hakkıyla dönülebilir? bu parkur 4,5 virajla ve sert dönüşlerle dolu. cvbı mustafa versin. dışardan görülwn gibi değil, olayın gerçek yüzü farklı. o yüzden ders alan arkadaşlar yetenekleri doğrutusunda inanılmaz şeyler öğreniyor, bazı şeyleri söylerken teknik noktaları düşünün lütfen.
ulenn ahmet ne ara yaptın lenn bunları
OYLESINE CEKILMIS VIDEOLAR ARKADASLAR BU ISI YAPMAK ICIN DEĞİL SEVDIGIM ICIN YAPIYORUM AYNI YOLDA CAMIYI BILENLER VARSA CAMIYE GELMEDEN 150 METRE ONCE ESKI 200SX IM ILE 3. VITES SONU170 KM, GENE ESKI F355 IM 3. VITES140 KM HIZLA(bıraz yoruyo motor arkada oldogu ıcın), 350Z ILE 3. VITES 160 KM HIZLA, 4. VITES SONU 120 ILE TRANSPORTER(onden ceker super rısklı) ARACLA UZUN UZUN YANLADIM TVIS DEYIL SULHIYE VOLKANA HATTA DIGER ARKADASLARIMA SORABILIRSINIZ LAF OLSUN DIYE YAZMIYORUM. AMA BU ISIN EĞİTİMİNİ ALMAK O ATMOSFERI TATMAK VE INSANIN EKSIKLERINI GORUP DUZELTMESI PROFESYONELLESMESI TABIKI COK COK COK GUZEL BISEY. AYRICA MERAK EDEN ARKADASLARIMIZ VARSA YANIMA OTURSUNLAR SEVE SEVE EYLENELIM COKTA MEMNUN OLURUM.HE BU ARADA TRANPORTER HYUNDAI 200SX VE 350Z ILE YANLARKEN CEKILMIS DIGER VIDEOLARIMIDA KOYARSANIZ COK HOS OLUR TECH TURKEY AILEMIZ ILE PAYLASMIS OLURUZ.SAYGILAR
EYVALLAH KANKA 1. VITES COK CABUK BITTIGI ICIN HIC 1ILE YANLAMIYORUM BU VIDEODADA 1LE YANLAMADIM 2DE KESICIYE GIRIYO ORDA. DEBRIYAJ TOKATLIYORUM HATTA BAZEN 2LE KALKIYORUM TORK COK IYI ALT DEVIRLER SUPER USTLERDE COK ÖLU OLDUGU ICIN BU ARACLA HEMEN HEMEN HERKEZ YANLAYABILIR AMA 200SXTE TURBO 4000DEN SONRA TEKME GIBI GELIYODU ONUN ICIN YORUYODU AMA COK ZEVKLI IDI:)
maşallah.kazasız belasız (!) :)
Video ve ahmet arkadasımızı kutlarım ben henüz beceremiyorum o kadar uzun süre yanlamayı. Birde aracımın gücüde yetmiyor zaten fazlasında :D Ayağına eline sağlık diyorum. Konu içerisinde baska bir konu açılmıs tipik TT konusu olusmus yani ;) STP'ye katılamadığımı bildirir tüm drifterlerin elinden öperim :D
yardır gurbanın olam arkadan ıttırgeçlı zet:D en son gobekte donu cok hosuma gıttı kesıcıye gırıyo uzuyo super olmus:D
hadi ne kadar video varsa koyun ya :D
cok guzel olmuş maaşallah nazar degmesin
abı su yusufun yanlarken bacaanı camdan cıkardı vıdeoyu ıstıyors lutfen aılecek bekemedeyıs :d