:D:Do bacak o camdan nasıl cıkmıskı:Dahmetım tombıslerım benım bızede nasıp oldu bınmek masallah canım benım allah kaza bela vermesın.sevıyom sızı:D
Printable View
:D:Do bacak o camdan nasıl cıkmıskı:Dahmetım tombıslerım benım bızede nasıp oldu bınmek masallah canım benım allah kaza bela vermesın.sevıyom sızı:D
biz ahmetin arabayı almadan önce nasıl gidiyo diye ilk turu atarken otoban girişinde virajda 3 bitip 4 de attıgında yandık ve aklımız çıkmıştı bundan daha fazla nasıl yan gidilir bilmiyorum türkiyede, zaten fazlasıda beni bozar. Çünkü bizim 200 sx de 3 bitimi 165 civarı oluyor. Benim kalbim 1-2-3 vites yan gitmeye zor dayandı 4'üncüye dayanır mı bilmem. Ahmet süpersin. Yusufcuk küfür etme lenn ayıp.
neye R? afedersınde mustafa tokyo drıftten once 99 u 12 13 lıra eden araba bırden 28 30 35 40 50 bınlere ulastı,sımdı bu furyaya katılmak ıcın ben 91 93 95 model arabaya duzgun temızıne mın 20 lıra verecem? guclendırecem patı ceksın dıye, cıkma lastık pesınd ekosucam patınaj attıracam dıye, gıdecem antıpatınaj saglayan bı pıst alanında ogrenmeye bıde uste para vercem vs vs vs.... hıc ısım olmaz... haaa cok kafama gırerse alırım bı tane yaparım,yeterlı antremandan sonrada gereken kadar artık 3 mu 5 mı vıteste trıftırlık yaparım... ben bu arada tıme trıale sardım beklerım:heyoo:
200sx leri tokyo driftten once ve sonra olarak ayırmak lazım :D selcuk fıyat olayında haklı :D
geri vitesine R dedik :D
olm kendin diosun time trial a sardim die . simdi sen time trial a sardin , bos alanlar da kukalarla dizili bir pistte bu is her cuma cumartesi olsa ,fenami olur ? mustafa drifte sarmi ole gitmis , sen time trial a sar ole gitsin . baskasi drag a sarar ole gider . bunu senin gibi elestirmek yerine . daha cok tesvik ederek bu tarz olaylari arttirmak destelemek sence daha iyi bir davranis olmazmi ? kotumu olur kucuk bir autox pisti olsa , drfit icin gusel virajli bir pist olsa .herkesin zevki ayri millet dunya para dokuyo duz 400 metre gazlayim die . bu islerin icinden gelmesen anlamio dicemde . yani zaten kendin zamaninda dunya para doktun yaptin vtec ini . yani dedigim oyle dusunme herkesin keyif aldigi seyler farkli olabilir . bunu bu sekilde onu al bunu al vsvs patinaj . die dusunme .
ben kımsenın zevkıne bısıy demedımkı,para dokup yapamayanlar var dedım,yapanlar nıye ustune alındı? kımse bunu anasının karnındada ogrenmıyo yanı ben harcayıp yapamadıysammıs bılmemneymıs... eee ıste turb ıcın harcadıgım paraya extra bı sx alıp yapıp keske bu ıse baslasaydım yaw pısmanım bak sımdı...
gercek fıkrımıde merak eden varsa,duzenlesınler bı yarısma ılkı gıbı drıftahmet 1. olmazsa bısıy bılmıyorum ben. adı namı drıft adamın bı kere varmı ıtırazı olan?
şahsen ole bişi olsa ahmeti tutardım ben :D:D
guclendırecem patı ceksın dıye, cıkma lastık pesınd ekosucam patınaj attıracam dıye, gıdecem antıpatınaj saglayan bı pıst alanında ogrenmeye bıde uste para vercem vs vs demen dogru degıl ona bakarsan aynı sey onden cekerler ıcınde gecerlı guclendır ama sarmasın yok ole bısey:D
ozaman bı kac ada donme vıdeosu ıstıyoruz kıyagından ;)
evet yaa yusuf abıden inciler -1 vidyosunu beklıoruzzzz :D
yapılsın kesın katılır ;)