olm kımse babuşa laf solemıo bı sakın oln ya :)
Printable View
mustafa yok yere germe olayı ben yapıyorum itirazın mı var yani anlayamadım.galiba farklı şeyleri farklı şekilde anlıyoruz.ben yapıyorum yani varmı ben son mesajımıda sana yazmadım sende o kısmı kendine almışsın.neyse senle tartışamıycam o sizin gibileride değiştir lütfen ben fazla alınganım.(sende farkında değilsin insanlar hakkında savunma yapıyosun bırak ozaman hakkında yorum yaptığım insan beni uyarsın sana kaldını düşünmüyorum ok.
olayi gerdigim yok alper , burda " laf ettirmem " tarzinda yaklasirsan itiraz ederm . cnk zaten ortada bir laf yok . herkes tebrik etmis . ovulmus , olay kiyasa gitmis . ben neden kiyasladiginizi merak ettim . suan seninde ' laf ettirmem " mantiginda diger yanliyan arkadaslardan ustun tutman gibi . bos yere bos muhabebt ceviriosunuz . itirazim olur oldugunda da kitlerim konuyu . bu benim gorevim oldumu , bana ne yapacagimi anlatma . yorum yaptigin insan surdaki cogu sayfayi okumadan , bir kiyasin icine sokuluyio . madem seviosun arkadasini mantikli yorumlar yap derim . delinin biri bi tas atti herkes pesinden atladi . ne meraliymisiniz adamlari kiyaslamaya yaristirmaya . yine soyluyorum kiyasladiginiz kisiler habersiz bile olabilir bu durumdan kimseyi zan altinda birakmayin . bundan sonra video disinda yorum yapan olursa silecegim . bu gusel konu kapanmasin istiosaniz yorumlarinizi ona gore yapin..
VİDEONUN SAHİBİNİN YORUMU BU BUNUN UZERİNE LAF SOLEYEBİLİCEKVARSA YAZSIN YOKSA AÇTIĞIM KONUYU GEREKSİZ LAFLARLA ŞİŞİRMEYİN !!!!
ADAM DİYORKİ ''AMA BU ISIN EĞİTİMİNİ ALMAK O ATMOSFERI TATMAK VE INSANIN EKSIKLERINI GORUP DUZELTMESI PROFESYONELLESMESI TABIKI COK COK COK GUZEL BISEY'' JAPONCA DEİLKİ BU ANLAMASI BUKADAR ZORSA LANET OLSUN İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE ...
inşallah artık görsele yönelik şovlar izlemek istiyoruz inşallah teşvikçi ve zhmetine katlanıp ortaya bişeyler çıkaran arkadaşlarımız çoğalır.
Yaa aslında amacvına ulaşılmış en azın bir kısım için adam cekmiş videosunu koymus demişki yapanlarada saygımvar ben daha iisinide yaprım bitmiş hatta oda belki gelicek drift antramanlarına ama herzamanki gibi çanak.... germişler ortamı emek harcayanlara camur atmışlar biri cıkmış işte benima bim ona laf soyletmem oburu cıkmış o agbim herkezden iyi belki dogrudur ahmet belki bu memleketin bu işe en yetenekli adamıdır zaten o adamda ben birin falan demiyor ya neyse işin guzel tarafı ne biliyormusunuz ben bunu beni tanıyan bilenlere soyluyorum işin guzel tarafı bu işe emek ve para harcıyan insanlar gaza gelmemişler hatta tartışmaya bile girmemişler bu sebepden hepsini ayrı ayrı kutluyorum kalitelerini gosterdikleri için arabaya ve sahibinede maşallah allah kaza bela vermesin herkeze saygılar.
kilitli olmadan bu yapılmaz di mi :D
yok abi ben bilmediğim işi yapmıyaym
sonra akıl verenler laf sokanlar çıkar :D
zaten satıyom s13 de :)
ben kaynattım gecende tehlikeli araç kullanmaktan 55 lira ceza yedim. Aslında yemezdimde polise " su viraja gene girsem gene yanlarım bosunamı kaynattım diferansieli" diyince sanırım hor gördü beni :D
Ahahha kasınmıssın yavrum sen :)
Arada bi tutuyor kaşıntım sağolsunlar hemen imdadıma yetişirler. Arabanda egzoz var diyen memura "her arabada var egzoz" diyincede 110 lira yemiştim
redline'a girdiği ses gerçekten harika.
kardeşim ***** ev aldım, kredisini ödemekte zorlanıyom şu aralar
o nedenle hazır talibi varken satıcam "MAALESEF" :(
Drift King Keiichi Nin Türkiye şubesi :) Allah Kaza Bela Vermesin Sizin Gibi Gençleri Pistlerde Görmek Isteriz Dicem Pistte Daha Iyi Yanlıyosun Ne Olcak şimdi :)