Araç sahibinin söylemesi bu laguna egzantiriği var derecesi farklıymış o düşük olduğunu soyluyor o nedenle tam performansını yansıtmadığını soyluyor ama ne olduğu belli değil net olarak
Egzantriklerimi değişip öyle deneme yapacağım diyor ama birşey değişecek değil bence bekliyoruz aracını sokturecek sonrasına bakılacak araç sahibinin söylemesi üzerine üste öyle yazdım) net olarak belli değil arkadaşlar. Laguna egzantriği olması
(E) TUNERS Trabzon... 207 RC Lemans 1020 Series
trabzon şampiyonlugu diyonuz benle hiç biriniz kalkmadiniz hepiniz bacak attiniz her biriniz bi yere kaçtiniz ama şampiyonsunuz))) s2000 bile kalkmadii
)
hani derlerya ciğer ciğer) kanka port poliş yapalım şu rs e az cık daha hızlansın bide şu bagajı boşalt arkadaş takım çantası anfi bas boşalt şua aracıda bide öyle dene
![]()
King performance
Kanka gelde yapak port polishi millet ciğerli RS görsün Kaan sadece monifıltların ucunu zımparalamış gelde alem polişh nasıl yapılır görsün !!!!
Bagajı komple boşaltsam cok heyecansız bir Rolling olurdu karşı taraf gibi bagaj komple boş koltuklar çıkmış yapsaydık sarmazdı hiç![]()
Laguna ile rs egzantirigi arasinda 32 derece fark var 4 mm rede lift degeri var laguna egzantirigini sokup rs egzantigi takarsa sayet şampiyon ozaman gercekten belli olur.
.
Araç motoru patladıktan sonra araç modifiye edilen unlu bir isim çatı altında toplanıldı adam kendi prestijini Laguna egzantiriği ile düşürmez araç sahibi beni geçemediği için herşeyide yaptı sucu egzantirik' e attı bence yanlış düşünüyor araç sahibi. Bunuda ilerleyen zamanlarda göreceğiz
Kanka tek gecerim 34 NRS 77 bilen bilir bilmeyen sorar öğrenir![]()
O plakayı cok özledik be çokta dedik NRS yi değiştirmeyeydik ama yeni adı sesin ötesine geçti halen daha karadenizde beni geçebilen stok engine bir araç rastlamadı)) yürü be NRS 77
Hemşerim demeyeyim diyorumda ikinizin aracındada stockluktan eser kalmamış 2 araba aranızda defalarca denediniz kendi kendinize şampiyonluk ilan ediyorsunuz bence biraz mütevazı olun. Spoon jant 45 yanak lastiktende bahsedin. Karşı tarafın koyduğu videolarda da onlar geçiyor görünüyor. 2 araçta Maşallah iyi yürüyor ama gözünüzü seveyim değişik rs ler ile deneyin specleriniz eşit olsun sonra kararı izleyen versin şampiyonuda onlar tayin etsinler. Piston tek başına hiçbir cacığa yaramaz egzantrikle vs desteklenmedikçe. İnşallah dediğim şekil videolarınızıda izleriz. Mutlu oluyorum memleketimin araçları böyle yürüdükçe. Maşallah ikinizede. Dediğim gibi biraz daha mütevazı olmak kalp kırmamak en güzeli. Milyarlık gaz tenekesi altımızdakiler unutmayalım...
RS mi var başka karadenizde biz deneyelim Trabzonun şampiyonu belli herkes uğraşır para harcar ama TU Clio RS gibi yürüyemez videolardan belli onun önde olduğu an benim gaza basmadığım andır) kimsenin kalbi kırıldığı yok eğleniyoruz sonuçta araçlarımıza maşallah rollinglere devam edeceğiz sırada sus taypar var bir hazırlansınlar videoları vakıcaz foruma
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)