evet sonuc belli 3 tane video attım serkan adamındır diye savunma izlemediysen veya sonucu göremediysen ac bir daha izle ayrıca senin sıkıntın ne
evet sonuc belli 3 tane video attım serkan adamındır diye savunma izlemediysen veya sonucu göremediysen ac bir daha izle ayrıca senin sıkıntın ne
buda son video sıkıntısı olana kapak olsun WAREX![]()
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
rolling yaptığımız akşam serkan kendi dedi bana videoları atma internete diye fecebook sayfasından acılıyo videolar 6 kasım görünüyo dikkatli bakarsan görürsün yalan konuşan kim belli
Bir parantezde ben açayım (tu rs 2 kişi 111 rs tek kişi bunu ikimizde cok iyi biliyoruz fatih araçlar tek kişi iken geçemedin bunuda cok iyi gördün o akşamı dedik araçlar eşit şekilde teke tekken geçemedin videolar atılmayacaktı internete bir gün sonra attın faceye ben geçtim diyerek koydun ne oldu çirkefliğin ortaya cıktı bende foruma ilk çektiğimiz videoyu attım tarihler ortada önce sen attın sonra ben attım seninle bir daha denemiycem çekemiyorsun bunun dışında iyi bir dostsun dost olarak kal ama boyle çirkefliğe gerek yok parantezimi kapatıyorum) parantezin içi gerçeklerle dolu fatih bunu sende iyi biliyordun bende cok iyi biliyorum yalan yanlışa gerek yok daha sana karşılığım olmayacak benimle rol yapan araçlar daha benim önüme geçemedi ya kafa kafaya yada ben geçtim videolar internette bissuru Mitsubişhi CZT colttan tut da ibiza cupradan 106 gti den dolu herkes para harcar ama TU Clio RS kadar yürüyemez ...herkeze iyi forumlar dilerim yalan dolana gerek yok...bizim NRS 77 i bilen bilir....yeni adı TU Clio RS
(E) TUNERS Trabzon... 207 RC Lemans 1020 Series
Kendin diyorsun tarihe bak diye sen 6 sında atmışsın faceye bende 7 sinde bu foruma açmışım konuyu yanlış iş sende bende değil neyse polimiğe fazla gerek yok yanlışı kim yapmış ortada tarihlere bakta konuş önce ben atılmayacak dedim sen attın sonra ben attım bu son yazım sana DF 111 issterrsen kendini daha batırma...ben susuyorum sende sus tercihim...
Oraya attim video var onu izle bende 2 kisi varken sen tektin yan yana yuruduk burda yalan konusan varsa oda sensin ilk basta dedinki o videolar onceden cekilmis kaleye almadim videolardir diye o aksam ki videolardir bunlar o videolari facebook a atan Ben degildim bunu sende biliyosun gecilmeyikabullemedin selcuk abi aytug abi burda yazilim atarken.video cekip firsatcilik yapip internete atan sensin sesim cikmadi benim bisey dedimmi sana yok ama sen gecilmeyi kabullenemiyosan cikma yola gerek yok videolar orda batanda sensin burda kendi aracinin speclerini bile dogru durust yazmadin Ben czt 106 anlamam Ben gordumu soylerim sende gordunu Soyle yalan yanlisa gerek yok bizi bilen biliyo ... arabamin bakasi dolu bile yazmisin halbu ki hic bisey yoktu araban bostu bile fazla soze gerek yok videolar orda goren gordu artik ..
Bende acıyorum parantez (RS)
gözümle görmediğime inanmam
Fatih seni cağardığında gelseydin de görseydim benim RS imle sen gelebilir miydin acaba
Gelmedin sükûnetini koru Feyyaz
Ben gordum gorecemi ve burdaki arkadaslarda gordu goreceni sen beni gecemedin feyyazi asla gecemezdin artik kabullen bunu yalanin ortada ve habersiz arabanada yaptiklarinida Soyle ahmet ustayi ara sen bak Bakalim cirkeflik yap sen TU dan eser kalmadi bosver artik gecti bu isler senden daha yazipta batirma kendini bari boyle yaptin icin diger RS kalkmiyo senlen metin yani bu is zevk isibiz Senin gibi yalana yalan katip yazmiyoruz
Hersey ortada ..
Kardesim bosver birgun yolun duserse beklerim kapim her yazam aciktir sana once beni gecsin ondan sonra seni halledersin
Hiç bişey anlamadım valla. Geride kalan ben geçtim diyor. Hanginize inanacaz nan.
IN BOOST WE TRUST
Kardesim videolar attim sayfaya benim kimseyle bir iddam yok ama serkan yani TU rs nin sahibi isi devlet sorunu yapip hic birseyi dogru durust anlatmayi sanki Trabzonu kurtaracakmis gibi kafasina gore takiliyo ne aracinin speclerini dogru yazmis nede yazdiklari Ben bu isi zevk icin yapiyorum neyse onu yaziyorum onemli olan dostluk arkadaslik gerisi bos suana kadar epey videomuz var Ben hic bir zaman soylemedim ki DF RS
TU Rs yi geciyorum baska videolarda var onu gectigim onunda beni gectigi ama hicbir zaman onun arabayi ne kotuledim nede aleyhinde konustum oysa her zaman TU .DF yi gecti gecemiyo beni falan filan hersey ortada attigim videolari izlersen anlarsin kardesim ..
benim bildiğim şu bildiklerimi söyleme gereği duydum tu rs i geçe bilmek için piston taktılar geçemediler sonra yazılım için bayabi uraştılar gene geçemediler sonra özel olarak yolmasrafına kadar karşılayarak selçuk rs i trabzonda ağırladılar yazılım port poliş vss neparsa yaptılar geçemediler kafa kafaya yürüdüler yada tu geçti bişi diyemem bi emek var ama olmayınca omuyor
arabada sorun olabilir ayar tutmuyor olabilir önemli olan emeğin karşılıgını almak bu gün sen geçersin yarın o ama ettiğin masrafa değsin yeter.
King performance
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)