Bencede herkes elinden geleni yapsın.
Ama sonrada onda bu vardı. Şunda bu vardı muhabbeti yapmasın.
Herkes hazırlığını ona göre yapsın. Sonra onda nos var bunda şu var muhabbeti dönmesin.
Ama dönecek yine muhabbetler :)
Printable View
Bencede herkes elinden geleni yapsın.
Ama sonrada onda bu vardı. Şunda bu vardı muhabbeti yapmasın.
Herkes hazırlığını ona göre yapsın. Sonra onda nos var bunda şu var muhabbeti dönmesin.
Ama dönecek yine muhabbetler :)
1.4 tsi stock motora 150 shot nos heee maşallah
1.4 tsi sen neymişsin be... Konuştuğumuz motora bak... İşin deneme yanını geçtim ikisi yanyana anılıyor :) 1.4 tsi & 2.5 sti... Ve big turbo olan 1.4 tsi değil 2.5 sti :D Gerçekten ilginç geliyor kulağa...
Yine binlerce TL harcanıp saatlerce emek verilip go pro ya verilecek para haram görülüp alınıp takılmamış bir video silsilesi ile karşı karşıyayız :D
Ne zaman go pro ile araç içi iyi bir açı ile belgesel niteliğinde video çekersiniz o zama nkonu böyle 132432 sayfa ilerlemiyo herşey ortada olunca tebrik ediliyo konu kapanıyo tecrübe ile sabit :D
Deneyen tüm araçlara maşallah Alptu panpam serginho reyiz ve Burak kardeşim ayağınıza sağlık stres yapmadan tatlı tatlı tekrar deneyin ne olucak gerilmenin manası yok cupra gider evo gelir sti gider s2000 gelir dostluklar baki kalsın :D
Arabulucu ve başmüzakereci Arenimo Bağış :D
http://i.radikal.com.tr/480x325/2013...mf1703903.Jpeg
Alptug seni yuz yuze tanimasam cok yanlis tanirdim seni moruk deneme konularinda karakter degismesin ya..
Nis basmissin stroker boylemi yaziliyo bilemedim var da var yani bide gectim siyosun 20g li bi sti dan bahsediyoruz ya.. sana tutunmadin diyen yokki izledik desik ne guzel tutundu ama sonrasi ***** yani..
Yapmayin lafka yurutmeyin su arabalari hem airbaglere kadar sokmussunuz hemde gectik falan.. tamam basta tutundun guzelde tutundun da yapma be alptug ya
yoo 1.4 tsi a 150 shout nos degil 2.2 stroker a 100 shout ;)
ya Ben video bile çekmiycem ya :)
Ben çekmiycem cam car çekicek :)
Aynen lafta araba yurutmeyin cupra da tesisat bagliydi sen bide airbag diykrsun :) bilmeyenler gormeyenlerde sallamayi ne cok seviyor yoksa senmi dedin 150 shot nos diye :))))
bide 5. Vites de kavrama kacirdigindan frene bastm basarkende jet gecti bunda sen haklisin aksini diyende yok ztn mert ben deneme konularinda hep ayniyim yalan soylemem ama bilmeden sallayanlar oldukca batar sozlerim
:D Go Pro farkı
Önden çekim
EMG Cooper vs FLY S2K 2 ye 2 - YouTube
Geriye doğru çekim
EMG Cooper vs BA S2K 2 Deneme - YouTube
Bu şekilde çekilen videolar ne polemğie açık nede tartışmaya :D
150 180 190 kacta.biraktik bilmiyorum o gun problem yasadim frene bastm kacirdigindan kacirmadiginda dvm ettm bu konuda haklisin bu haftada ztn denicez dahada yok boyleydi sokuktu suresu sokuktu denmesin arabanin kimse icini gormeden atip tutmasin