Erdem guzel motor kullanirim istersen ben cekerim video ları :)
Printable View
Erdem guzel motor kullanirim istersen ben cekerim video ları :)
Arkadasin yazdigi yaziya dikkat etseydi bende oyle cikis yapmazdim kimseyle bi sorunum olmaz bn o gece sti icin gelmedim donus yolunda e60 m5 lede denedim herkesle sıktim yuz yuze ztn bi sikintimiz olmadi bu hafta guz yuze gelincede herseyi cozeriz klavyede yazmakla olmuyor ters anlasiliyor video lar yok bi sey yok adam akilli deneriz videolari koyariz sonuca bakariz
ben nos un memesine bugun baktim 016 yaziyor erdem abiyi aradim sordum direk kac diye isteyen gelip bakabilir ztn saklim yok kimseden saolsun ecufast erdem abi alper abi ozgun kimse kirmadi ilgilendi guzel sonuc oldu 1.4tsi icin
Bu kadar konu uzadı ilk başta 15 dk lık bir vidyo var deniyodu o neden konmadı ?
edit anlaşılmış :)
Rolling de nos kullanmak nedir ya ?
sen kendi arabana ait olmayan bir gücü kulanıp nasıl övünebilirsin ?
akıl ermez sizin işinze.
rollingde kullanmayacakta mutfak tüpü yerine mi kullanacak?
ya savunun arkadaşınızı da biraz mantıklı savunun rollingde de basar nosu dragda da kim ne der alan razı veren razı
nos olduğunu gizleseler amenna adam basmış nosu söylüyor nos bastım diye
Mert nos'da bir modifiyedir büyük turbo gibi enjektör gibi hava filtresi gibi. Senin mantığınla hareket edersek kimse arabasına bişey takmasın stock gazlansın çünkü takılan parçalardan alınan güç kendi arabana ait güç değildir. Çok yanlış yaklaşıyorsun olaya.
Yakın arkadaşın olduğu için savunmanı anlıyorum ama mantıklı savun lütfen :)
NOS un üstünde sadece Drag ta kullanılır diye bir ibaremi var?
Parasını verip taktırıyorsun ve o artık senin arabana ait bir güç oluyor.. Arabaya ait olmayan güç ne demek?
Nitro roll de kullanılmaz mı ? Trafikte bile kullanılır...
Fifth Gear Volkswagen Golf (Wizards Of Nos) - YouTube
Bir ara arabamı yıkayayım, benim arabama ait olmayan tozlarla geziyorum.
arkadaş nosu arkadan çıkan pervane falan sanıo heralde. Arabana ait olmayan güç ne demek yaw. Mantık olarak turbodan farkı ne. Turboyla sıcak hava üflüosun NOSla çok soğuk hava üflüosun. Aynı klasmanda kullanmak adalet değil ama 1.4 ile 2.5 litre deniosa gayet normal.
burak uçkun sana soruyorum. bende dp egzoz, cai, remap ,intercooler var üstüne nos bassam sana+ 15616514643648431546 boy yaparmıyım? :) yaparım heralde çok sağlam yürüyo araçlar ilginç
Nos kullanmasında sıkıntı yok zaten araçların.
Eskiden nos muhabbeti oldu mu millet farklı yazardı.
Arabalar enteresan yürüdüğü zaman kesin bunda nos var denirdi.
Zaman değişti herşey normal karşılanıyor artık.
Bu saatten sonra Nos da helaldir :)
1.4 tsi araba zaten
nos basmasın, boost basmasın, sökmesin,
eeee o zaman zaten gecılır, rollıng bu bence herkez elınden gelenı yapmalı.