apdi bravo cupra neler yapıyo ya
Printable View
apdi bravo cupra neler yapıyo ya
Arabanı yapan adam bile söylüyor olm ne düzenbaz adamsın :D
Lafla araba yürütmeyin dbs sus denemesi gibi olmasin.
ufak tefek okudum konulari.
Jet geçti. Bitti.
Mert nasil gecti jet anlamiyorum video dan gecti diyorsaniz haklisiniz frene basinca jet geciyor ama 3 kere denedigimizde hep 2 boy arkamdaydi jet
Ya sen ne konuşuyorsun alptuğ ? Neyin kafası bu bu kadar güveniyorsanız akşam gelinn arabacı adamın arabası hep Tamamdır gel bu akşam görelim o zaman
Lan olm erkek gibi yazsana kari gibi me gectim diyorsun dana 2 boy koymadimmi cuma gunu denicez ac basincini gel 80 km de denicez ole 60 km de arkadan basarak degil anladinmi ufaklik
219 hp ecufast dyno verim var 40 shot nos basiyorum 400 hp lik arabanla 2 boy geriden geliyorsun 1.4 tsi otomatik arabanin buna sevinmelisin yinede
Burak ve sercan uzatmaya gerek yok yiğitlerim.
Sercan nosu o gece açmayı unutmuş 70 shot basıyo
Alptuğ bildiğim 100 shot
Burakçım sercanın arabanın resimlerini koyman yakışmamış. Seni dükkana ben götürdüm arabayı ben gösterdim foto alıyım dedin paylaşma dedim paylaşmışsın olmamış
Bu cumartesi izleyicisiz 400 hp civarı 2 çeker 4 çeker araçlar izleyicisiz gelsin sti ve polo en son gelicez eğerki kalabalık izleyici varsa kendi aralarında denesinler.
İzleyici arkadaşlar emin olun burdaki videolardan daha fazla izliyosunuz ne deneyene zevk yaptırıyosunuz hemde tehlikeye atıyosunuz.
Cumartesiye kadar tartışmayın derslerimize biraz daha çalışalım. Bahanesiz bi deneme olsun
Deneyin de olsun bitsin bakalım. Ne uzadı konu ya...
Cuma insallah denicez arkadas gelirse
Alptuğ bilmediğinden yazmış o arada bende yazı yazıyodum telefon tarifine göre altup 100 shot basıyosun ama emin değilim
200 shot bassan kimene
2.5 lt araba 1.5 cont deniliyo senin turbonun 3 katı
1.4 lt araban fındık turbo 1.5 üstlerde 1.3 e düşüyo 100 shot nos
Benım için sıkıntı yok reis ben şimdide denerim sen haber ver yeter
Alptuğ abi sinirlenmeye gerilmeye gerek yok senide senelerdir tanırım sayarım biliyosun burakda öz kardeşim gibidir madem belirsizlik denenecegı gun oturulur konusulur video cekilir konu kapanır erdem abi buraga 100 shot yazmış yukarda ardından sen 40 demişsin dışardan okuyanlara göre hiç bir konu net değil sercanlada yuzyuze muhabbetımız var boyle burda sert tepkili konusmak kımseye yakışmıyo denensin görülsün işi bilen insanlarız , yaş muhabbeti yapanlara zaten bişi söyleyemiyorum kimse kimsenin bilgisine karakterine bu sekılde karar vermemeli
Burak'ta Sercan'da iyi arkadaşlarım ama 1.4tsi'ın bu kadar gidebileceğine aklım ermiyor. He nosla ne oluyor onu hiç görmedim bilmiyorum o yüzden videoları merakla bekliyorum. İnşallah kazasız belasız bir deneme olur. Polemik oluşturmak için yorum yapan arkadaşlar bir zahmet konunun dışında dursunlar. Hiç bir şeyle alakası olmayanlar saçma sapan yorumlar yapıp insanları birbirine düşürüyorlar.
Sizde sakin olun layn her zaman yüz yüze bakan arkadaşlarsınız aynı kaptan yiyip aynı kaba sıçtınız zamanında :)
Daha tartisma olmasin erdem abi yazmis bn ustune daha yazmam denenir gorulur kimsede sormasin sokukmu dglmi diye bana yok kac shot basiyor flan araba 1.4 yazilim dv egzoz filtre var
Kameralar unutulmasın o zaman iki araçdada olsun.Bu kadar arabalara yukleniyor böyle iddalı denemeler oluyor ama video kaydı yok garip olan bu.
Edit:hatırlamıyorum ama yine böyle bir gecede bir motorlu arkadaşımız cekim yapmış arkadan mesela o çok iyiydi.
Joker askerde yümsel yumoşun kolu kırık şuan motorcular refize :D
Hızlı araba getirip çekeriz go prolarda var
Konuyu kapatın pazar tartışırsınız
Alptuğ nun nosunu ben bağlamadım ama anlattığından baz alıyorum birde başkası dedi 100 shot diye bende 100 muş dedim
Alptuğ neyse yazar fitne ve fesatlığı olmadığına kefil olucağım sayılı adamlardandır. 40 ı bilmediğinden yada duyumla duyduğundan yazmıştır.
birader adamın yaşıyla ilgili sıkıntın mı var ? burdan ufaklık falan diyorsun
kendi seviyende görmüyorsun madem ufaklık falan diyorsan ne diye bu adamla sen denemeye çıkıyorsun ?
Bu nedir herkes adama ufaklık , yok küçüksün bilmem nesin yaşla ilgili sıkıntınız nedir ? durmadan herkes yaşla ilgili öne çıkmaya çalışıyor kendinize güveninizmi yok ?