Ben alptgu geciyorum o nasil olcak :) sti kaldiran ben degil sen 2.5 arabayla 1.4 e kaldirdiin neyse uzatmaya gerek yok haftaici dener goruruz ;)
Printable View
Ben alptgu geciyorum o nasil olcak :) sti kaldiran ben degil sen 2.5 arabayla 1.4 e kaldirdiin neyse uzatmaya gerek yok haftaici dener goruruz ;)
Maşallah iki aracada bi tatsızlık gergin durumu var ama sonuçta herşey yolda belli oluyo, hafta içi bir daha denersiniz herşey daha net belli olur...
bu 1.4 tsi ler gerçekten boyundan büyük işler başarıyor. tebrikler.
Alptuğ kanka senin arabada sökülümü polo gibi?
Söz hakkı düşmeyen çok kişi var burda konuyla alakası olmayan üstüne alınan neyse akşam gel diyorum işim var diyosun beni müsait zamanında ara deneriz.
Ben calisiyorum burak.dukkanim yok haftaici denicez sen go prpnu ayarla
Bi kac parca daha tak ama stock turbo stock enjektor dyno gonderip 20g turbo 1000cc enjektor yapip geliyosun bi kac bisey daha yap biz denemeden:))
Sakin olun biraz gencler olmuyo boyle. Ayrica kimsenin babasinin dukkani filan gerek yok boyle laflara.
Trafik yapar dediğin yerde hangi arabanın sağından solundan geçmişiz Kime kaza yaptırmışım. Benimle sıkan sensin. Geç fren yapıcam diyerek virajın içine giren virajı alamayıp bariyerlere vuran sensin. Ben seni sıkıştırdım mı hayır. Tam tersine ben düzgün giderken oynaşmak isteyen sendin. Bariyerlere vurdun bende durdum. Siz arabadan inince bende devam ettim bişeyiniz yok diye. Bişeyiniz var mıydı yoktu? Hala neyin lafını ediosun. Ben merak etme yolda kaza gördüğüm zaman durum kötüyse her türlü yardımı yaparım. Düzce de istanbulda da önümde gözümün önünde ölümlü kaza oldu. Yakıt dökülen arabaya girip sıkışan insanları da çıkardığım da oldu. Yolun ortasında kafasının yarısı olmayan yerde can çekişen adama da yardım etmek için TEM in ortasında da durdum merak ediosan.
sticı kardesimiz geçtim diyor ki normal olanda geçmesi yani bu başarı degildir ama 1.4tsilar başa baş gidiyorsa yada tutunabiliyorsa nosla bu bir başarıdır
gaza basmanın yaşı olmaz
Cupra nin sadece koltuklat sokuk en ufak ic aksamda sokme yoktur ama aracini hazirla biraz daha basinc bas yarin deneyelim bence fazla uzamasin 80 km de basarim video cekicek herkeside cagiririm
Sanırım arkadaş yazmış konunun ilk başında 1,4 TSI beni şaşırttı maşallah hepsine diye :)
rica üstüne alt sekment ile denemesi suçmu ?
sonuçta alt sekmentteki arkadaşlarda üst sekmentler ile denemek için araba yapıyor bunun neresi mantıksız
konuya sonradan dahil olan arkadaşlar kırıcı olmamalı bence ..
bi tarafta rica üstüne aracını denemek isteyen var,diğer tarafta üstsekment ile yürümek isteyen arakadşalra var
Herkesi cagiran biz dgliz ztn ***** yere ctesi gidince oyle bi durum oldu kendi aramizda konusuruz ayarlariz
doğrusuda bu aynen numaram sercanda var ne zaman denemk isterseniz ben gelirim
hiç problem değil doğruları yansıttığımız sürece hiç sıkıntı yok.
şunuda söyliyim ben bu arabayı rolling kovalıycam diyede yapmadım ben bu arabadan zevk almak için yaptım sercanın arkadasları bız sızı gecıcez falan dedıler denedık hala nos basmadım demelerine ragmen ben bıdaha deniycem konu kapanıcak
Ben geçsemde geçilmesemde problem yok arabamı tanıyorum sadece o kadar :icon_tup: