User Tag List

Sayfa 5/11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
200 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Jet stİ , tu İbİza cupra , sus polo gtİ

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben alptgu geciyorum o nasil olcak sti kaldiran ben degil sen 2.5 arabayla 1.4 e kaldirdiin neyse uzatmaya gerek yok haftaici dener goruruz

ahmetuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakUckun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen bu mevzuları kimin yarattığını biliyosun benı hıc konusturma burda konusursam arabanı satarsın sen segmentinle dene denedinde gördük alptugla sıktın senı gectı sen once alptugu gec segmentini geç benı sti geçerse sıkıntı yok evo geçerse sıkıntı yok hiç olmassa kendi grubumla denemiş olurum ama bu şey oluyo benım gırtlak gtr le denemem gibi bişey
    bence sende fazla bel altı yapıyosun,klasman neye gore oluyo madem klasmanın degıl o zaman hiç denemeseydın

ayrıca ben ıkınızın arasındakı fark,senın gırtlak gtr la denemen arasındakı fark kadar hiç bi zaman olacagını dusunmuyorum

cem_subasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah iki aracada bi tatsızlık gergin durumu var ama sonuçta herşey yolda belli oluyo, hafta içi bir daha denersiniz herşey daha net belli olur...
    CUP Edition

Finansinvest

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu 1.4 tsi ler gerçekten boyundan büyük işler başarıyor. tebrikler.
    Alptuğ kanka senin arabada sökülümü polo gibi?

BurakUckun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Söz hakkı düşmeyen çok kişi var burda konuyla alakası olmayan üstüne alınan neyse akşam gel diyorum işim var diyosun beni müsait zamanında ara deneriz.
    Evo 9 Evde Yokuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben calisiyorum burak.dukkanim yok haftaici denicez sen go prpnu ayarla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi kac parca daha tak ama stock turbo stock enjektor dyno gonderip 20g turbo 1000cc enjektor yapip geliyosun bi kac bisey daha yap biz denemeden)

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakin olun biraz gencler olmuyo boyle. Ayrica kimsenin babasinin dukkani filan gerek yok boyle laflara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakUckun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    150 Shout kolay olmadıgnı emın olun bende ıyı bılıyorum ordan bırı ağzından kaçırdı bızde oha dedik madem konusu geçti yazalım dedik

Sercanın arabasını yapan adam ecufast erdem abi bile söyledi kimin geçebiliceğini ama 4 gündür arabayı sökmekle ugrastıkları ıcın ne olursa olsun deneyecegimizi söyledi bende onu kırmadım denedim.
    alptuğa gelince benim alptugla bı sıkıntım yok deneyelım dedı denedık ama sonucları kımse hazmedemıyo ondan dolayı bu hafta tekrar denıycez go prolu sekılde alptugun arabasında ne oldugunu cok ıyı bılıyorum ona gore hazırlanıcam yaklasık 6 7 kere denedık hepsınde ıkı tarafıda geçtim cupra 4 e atana kadar kafa çıkarıyo 4 den sonra ne olduğu önemli zaten rolling 4 de bitiyo nasılsa sercan hiç tutunamıyo zaten Bu hafta goprolu deneriz videolar HD olur herkez tekrar tekrar açar izler sikinti yok yaş mevzusu yapanlar yaşım orda yanlış yazıyo özgün abi halleder birazdan

Çoluk çocukla sıkma denmiş Yaşını başını almış bi adam yolda bi çocukla trafik yapar çocuğu kaza yaptırır ve durup öldümü kaldımı bakmaz bile Sakın adamlıktan bahsetmeyin
    Trafik yapar dediğin yerde hangi arabanın sağından solundan geçmişiz Kime kaza yaptırmışım. Benimle sıkan sensin. Geç fren yapıcam diyerek virajın içine giren virajı alamayıp bariyerlere vuran sensin. Ben seni sıkıştırdım mı hayır. Tam tersine ben düzgün giderken oynaşmak isteyen sendin. Bariyerlere vurdun bende durdum. Siz arabadan inince bende devam ettim bişeyiniz yok diye. Bişeyiniz var mıydı yoktu? Hala neyin lafını ediosun. Ben merak etme yolda kaza gördüğüm zaman durum kötüyse her türlü yardımı yaparım. Düzce de istanbulda da önümde gözümün önünde ölümlü kaza oldu. Yakıt dökülen arabaya girip sıkışan insanları da çıkardığım da oldu. Yolun ortasında kafasının yarısı olmayan yerde can çekişen adama da yardım etmek için TEM in ortasında da durdum merak ediosan.
    IN BOOST WE TRUST

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sticı kardesimiz geçtim diyor ki normal olanda geçmesi yani bu başarı degildir ama 1.4tsilar başa baş gidiyorsa yada tutunabiliyorsa nosla bu bir başarıdır

gaza basmanın yaşı olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sticı kardesimiz geçtim diyor ki normal olanda geçmesi yani bu başarı degildir ama 1.4tsilar başa baş gidiyorsa yada tutunabiliyorsa nosla bu bir başarıdır

gaza basmanın yaşı olmaz
    gaza basmanın yaşı olmaz ama denemeden sonra bu tip muhabbetlere girmek istemiosan da herkesle sıkmayacaksın.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cupra nin sadece koltuklat sokuk en ufak ic aksamda sokme yoktur ama aracini hazirla biraz daha basinc bas yarin deneyelim bence fazla uzamasin 80 km de basarim video cekicek herkeside cagiririm
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik yapar dediğin yerde hangi arabanın sağından solundan geçmişiz Kime kaza yaptırmışım. Benimle sıkan sensin. Geç fren yapıcam diyerek virajın içine giren virajı alamayıp bariyerlere vuran sensin. Ben seni sıkıştırdım mı hayır. Tam tersine ben düzgün giderken oynaşmak isteyen sendin. Bariyerlere vurdun bende durdum. Siz arabadan inince bende devam ettim bişeyiniz yok diye. Bişeyiniz var mıydı yoktu? Hala neyin lafını ediosun. Ben merak etme yolda kaza gördüğüm zaman durum kötüyse her türlü yardımı yaparım. Düzce de istanbulda da önümde gözümün önünde ölümlü kaza oldu. Yakıt dökülen arabaya girip sıkışan insanları da çıkardığım da oldu. Yolun ortasında kafasının yarısı olmayan yerde can çekişen adama da yardım etmek için TEM in ortasında da durdum merak ediosan.
    mesaj yerine gittiği için sevdim benden yaşca büyüksünüz kazayı yapan ben değilim arkadaşım ama insanlık ayıbını gördüğüm için konuya deyindim kanlı bıçaklı bile olsa insan en azından yanına gidip bişeyin varmı diyebilir arkaya bakmadan gitmek olmaz değilmi ?
    Evo 9 Evde Yokuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı @Lp2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cupra nin sadece koltuklat sokuk en ufak ic aksamda sokme yoktur ama aracini hazirla biraz daha basinc bas yarin deneyelim bence fazla uzamasin 80 km de basarim video cekicek herkeside cagiririm
    herkezi çağırıcanıza tek gelip keyifli bi deneme yapsak videomuzu çeksek nası olur ?
    Evo 9 Evde Yokuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım arkadaş yazmış konunun ilk başında 1,4 TSI beni şaşırttı maşallah hepsine diye
    rica üstüne alt sekment ile denemesi suçmu ?
    sonuçta alt sekmentteki arkadaşlarda üst sekmentler ile denemek için araba yapıyor bunun neresi mantıksız
    konuya sonradan dahil olan arkadaşlar kırıcı olmamalı bence ..

bi tarafta rica üstüne aracını denemek isteyen var,diğer tarafta üstsekment ile yürümek isteyen arakadşalra var
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesi cagiran biz dgliz ztn ***** yere ctesi gidince oyle bi durum oldu kendi aramizda konusuruz ayarlariz
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım arkadaş yazmış konunun ilk başında 1,4 TSI beni şaşırttı maşallah hepsine diye
    rica üstüne alt sekment ile denemesi suçmu ?
    sonuçta alt sekmentteki arkadaşlarda üst sekmentler ile denemek için araba yapıyor bunun neresi mantıksız
    konuya sonradan dahil olan arkadaşlar kırıcı olmamalı bence ..

bi tarafta rica üstüne aracını denemek isteyen var,diğer tarafta üstsekment ile yürümek isteyen arakadşalra var
    yada söyle diyelim hızlı ve motoru daha güçlü bir arabanın daha hacimsiz bir arabaya kaldırmasının mantıgı nedir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı @Lp2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesi cagiran biz dgliz ztn ***** yere ctesi gidince oyle bi durum oldu kendi aramizda konusuruz ayarlariz
    doğrusuda bu aynen numaram sercanda var ne zaman denemk isterseniz ben gelirim
    hiç problem değil doğruları yansıttığımız sürece hiç sıkıntı yok.

şunuda söyliyim ben bu arabayı rolling kovalıycam diyede yapmadım ben bu arabadan zevk almak için yaptım sercanın arkadasları bız sızı gecıcez falan dedıler denedık hala nos basmadım demelerine ragmen ben bıdaha deniycem konu kapanıcak

Ben geçsemde geçilmesemde problem yok arabamı tanıyorum sadece o kadar
    Evo 9 Evde Yokuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yada söyle diyelim hızlı ve motoru daha güçlü bir arabanın daha hacimsiz bir arabaya kaldırmasının mantıgı nedir

Benım sana kaldırdıgımı düşünüyosun erdem abi seni geçer dediğinde erdem abinin uğraşları boşa çıkmasın diye deniyorum sakın yanlış anlama

Deneyelim diyen ben değildim Sen ve senin kankaların bunuda unutma
    Evo 9 Evde Yokuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)