ya burak neyin kafasını yasıyosun.ben niye 2.5 sti a deneyelim diyeyim.ayrıyetten ben arabamı otoparka koydum yaza kadar yatsın diye sen deneyelim diiynce bakımını fcartını curtunu yaptım.o gün ordada söyledim.
Printable View
lan nekadar zaaman geçirdinde arabanı tanıosun :D hueuhehuehuehuehuahauhaahuahuahua
su karıştıranı da getirin :)
tanışalım :)
bak güzel kardeşim hala arkaya bakmadan diosun. Ya okuduğunu anlamıosun ya da sana biriler başka bişey söylüyor. Birimcisi ben durdum mu durdum ileride . Arabadan inmelerini bekledim mi bekledim. Burada arkaya bakmamak ne demek. Şimdi ben durucam oradan o arkadaşların o adrenalinle bir laf edecek iş büyüyecek. Sence gerek var mı. Bence yok. O nedenle bana adamlık dersi vermeye kalkışma. Ben nerede durulması gerektiğini nerede durulmaması gerektiğini iyi bilirim ki durmadım. O arkadaşlarla da kanlı bıçaklı falan değilim. İki kişilerdi arabadan burunları bile kanamadan indiler. Dursam ne fark edecek bana bunu bi açıkla.
Sercan sen bana standart Turbo dedin vf43-48 diye konuştuk hatta :)
Sti gelmiş 400+ setupla :D
neyse ya deneriz bidaha görürüz kim geçiyo kim geçmiyo :D
Biz saklamadik kaldiranda sensin.bizimde bsey yapmamiz lazim.nosu bizden baska herkes ogrenmis zaten.arabmin fotolari sende var bende bile yok
turboyu bende saklmadım saklamasm powershopda olmazdım ;)
Kimseyi klavye dışında tanımıyorum ama 2,5sti ile aşık atabilen 1,4tsi'lara helal olsun.
Nos olsun olmasın, caddeye cıkıp roll yapabilmek bile bence büyük cesarettir.
Güzel, keyifli ve mümkünse egonun daha az olabileceği nice denemeler dilerim...
Gönlüm sti'dan yana :) İlerleyen günlerde kaliteli ve zevkli videolar izleyeceğimizi düşünüyorum.
Tabi saklamasin araba promekada toplandi dimi.powrshopda yanina geldim sordum varmi boyle bisey yok dedin tamam dedim.erdem abiyle bi kere daha glmesem yinede soylemicektin
Sercan, tebrik ederim, tarzını seviyorum ;)
o konu hakkında da buraya hiçbir plaka belirtmeden jetta tdi maslak fsm çıkışında önünde benimle oynaşırken kaza yaptı. Bariyerlere vurdu diye yazdım. Plaka vs hiçbişey belirtmedim zaten de dikkat etmedim plakasına. Geçmiş olsun dedim.Sen ne yazdım diye hatırlıosun. Bi de benimle düzgün konuş masal okumaya gerek yok falan. Yaşınızdan büyük laflar etmeyin. OK.
Üye olucaklar yaşlarını en az 30-35 olarak ayarlamalı ki.18 yaşında ki arkadaslara
Farklı muamele yapılıyor. Böyle gereksiz yaş muhabbeti de ortadan kalkar böylelikle.
ya kardesim muabbetler disindayim uzatilasi seylerde degil bana kalirsa
o degilde mirkelam da cumartesi aksam polis geldiginde tesis cikisinin otobanla birlestgi aradaki su kanalindan atlayan senmiydin kirmizi gtc kemik sesi geldi aractan icim sizladi umarim bisey yoktur