Bizdede mevcut 1 adet![]()
Link : Leon TDI Exhaust Sound - YouTube
Bizdede mevcut 1 adet![]()
Link : Leon TDI Exhaust Sound - YouTube
benimkinde orjinalden az cok kesiciye giriyo bu hızlandırılırmı launch control eklenebilirmi
AR OLD KANGOO KESİCİ... - YouTube
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
mehmet abı naptın oyle ya arkadakı adam baya afalamıs gıbı duruyo masallah aracapsa gurubu ıcınde gecerlımı bu launch kontrol 1.4 hdı
Clioya gece oldu kısa bi süre ((: Rev Limit 6000rpm, orda patırdamaya baslar. 200rpm daha döner..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Bu rev limiti nasi ayarlioruz. Polonun patirdama sesi harika olmusLaunch control takilirsa rev limit ayari faln varmi
Mapped by DR.ECU
arkadaşlar launch control fiyatları nedir satan filan varmı dci a yapıcam
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
Yalnız laınch yapcam diye egzantriklerinizi eğmeyin arkadaşlar
En azından ben öyle biliyorum bir numaralı düşmanı demişlerdi bana![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Launch boşta / debriyajda kesiciye girmeyi engelleyen sistem. Ve o devir kafadan sallanarak değilde en az patinajla en iyi sıçramayı yapacağı devire göre ayarlanıyor diye biliyorum.
Arkadaş belki haklı olabilir ben launch yapıyorum diye kesicide araba kaldıranıda gördüm..
Aracımda launch control sistemi yok fakat drag yaparken deneme yanılma yoluyla bulduğum devir 5000 . Üstünde sarıp kalıyorum, altında istediğim şekil kalkamıyorum. Bu devirde kaba tabirle ok gibi fırlıyorum.
Dizel araçlarda launch control olayını ben de bi kaç haftadır araştırıyorum ek olarak bi elektronik sistem takılarak değilde beyinden ayarlanıyor sanırım yapanlar bilgi verirse harika olur 1.6 tdi aracıma düşünüyorum ben de
Bu arada dizelere oluyor mu bilmiyorum ama ayrıyetten takılan bee-r rev limiter var devirini dilediğiniz gibi değiştirebileceğiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)