benim amacim tartisma degil aman diyim, bence cztler hep gecsin:) severek kullandigim bir arabaydi..
Ben 2-3 senedir videolari izlemiyorum bile,genel konustum.
Printable View
benim amacim tartisma degil aman diyim, bence cztler hep gecsin:) severek kullandigim bir arabaydi..
Ben 2-3 senedir videolari izlemiyorum bile,genel konustum.
tüm rollerde czt akıtma yapıyor, iyi gidiyor geçer geçilir sıkıntı degil, yorumlarin basında akıtma yapıyor diyen arkadasa hemen yandaslardan yok oyle yok boyle arac sahibi de yazar mazar vs denmiş, araç sahipleri de cıkmıs yazmıs zaten akıttığını ve durumu.. geçer geçmez dedigim gibi sıkıntı degil koymussun videoyu gözüküyor hersey,yok youtube yapıyor yok brakeboost birakın bu çakallıklari..
araçlara maşallah kazasız belasız
tşk ederim semi
tşk ederim selçuk
tşk ederim kardeşim
aynen abi arabam üzmedi beni sağ salim gittik geldik tşk ederim
tşk ederim görkem orda sordular zaten nasıl diye durum dedim ben geçiyorum kimse beni geçemedi dedim ses yoktu şimdi burdan yazıyorlar işte
dostum kimseye açıklama yapmana gerek yok herkez görmek istediğini görür tşk ederim serhan
çok nos basınca tekleme yaptı :D tşk ederim efe
tşk ederim ben goproyu açıp kapatma olayını yapmayı unutmuşum oda süerekli çekim yapmış haliylen hafıza yetmemiş dışardan çekimler var ama net deyil
tşk ederim
tşk edeerim ismailim czt şakasını yaptı :D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
tşk ederim koltuklar yok 1.1
tşk ederim abiii
tşk ederim kardeşim
tşk ederim
tşk ederim
yazılımsız cztleri geçip yürüse ne olur diyenlerde biraz şok etkisi yaptı erkan usta:D
tşk ederim
tşk ederim göksel
kopuk uçurtmaaa :icon_tup::icon_tup::D:D tşk ederim
tşk ederim
ya sercan bu kadar sorun etme ne zaman yarışsan arabanda bir sorun oluyor zaten subaru ile basarken sıkıntı yoktu hadda sonra a5 bobinleri taktın arabana yanlış hatırlamıyorsam nos senin arabanın başını döndürdü sanırım:D sıkıntı etme gel antalyaya burda da deneriz sıkıntın varsa geçerim sonra yolcu ederim seni söz
ya murat zaten sordular bende gereken cvp verdim sonra ant geldik başladı herkez yazmaya herkez kimin geçtiğini iyi biliyor yarışanlar herşeyin farkında kendilerini kandırlar sadece o kadar
tşk ederim
seninle dört kez bastık 3ünü ben geçtim 1 de araba çıktı bıraktık senin nasıl devrindeyil 50 yada 60 senin araban farklı bir ibizamı çözemedim 80-90 basalım diyorsun bende diyorum ki basar basmaz korumaya alıyor arabam bunu sana orda izahını yaptım demi 2-3 araba arkamdan geliyorsun zaten yarıştan sonra sen demedin mi 2.3.4. yarışta niye bu kadar fark oldu evc mi var basınç mı açtın diyee ben yok olsa açardım dedim hadda bu videoları koyacaksan bir daha deneyelim dedin ama fark hiç değişmedi video olsaydı inan koyardım
tşk ederim
tşk ederim
tşk ederim emir :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
abi arabasında sıkıntı varsa denemicek bu 1
koşarak o geldi bu 2
tşk ederim herşey için buda 3 :D:D:D:D:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
tşk ederim
tşk ederimm mustafa sabah olduydu biz hala gazlıyorduk :icon_tup:
geçildiğini kabul edemiyor abiii sıkıntı varsa basmıcan geçilincede bahane üretmicen bu kadar basit
tşk ederim inş devamı gelecek
ne tarafa akıtayım :D:icon_tup::icon_tup::icon_tup: tşk ederim
tşk ederim
tşk ederim yasin abi sen biliyorsun ne dedim nos deyil rokette taksalar denerim dedim alt tarafı geçilirim dedim azına sağlık sorunu olan keşke gelmeseydi bırak denemeyi. seninle ist tanıştık sadece 2 -3 saatlik bir muhabbetimiz ve arkadaşlığımız var objektif konuştuğun için tşk ederim iyiki varsın
kardeşim alnına silah dayamadık kimsenin bırakma sebebi kesme yapması imiş
ama 3 kere denemek istedi ben olsam 2. basmam sıkıntı varsa
diğer araçlarda brakeboost yapamazsın çünkü kesme yapıyor otomatikman gazı kesiyor sıkıntı yok araba benim balatayıda yakarım debrajıda sorun yok :D
keşke olsaydın harun kardeş cvl typer ve hd typer başka basan olmadı zaten tşk ederim
gördük beni çok geçerlermiş boşa geliyormuşum arabamdan soğuyacakmışım gördük kim kimi geçti bu sözlerim herkez alınmasın onlar kendilerini iyi biliyor lafa geldimi kardeşim kanka demesi kolay
görkem kardeşim başımız hep dik karşımızda başını yere eğecekler düşünsün
tşk ederim abi gele gelme demem kapımız herkeze açık düşmanım da olsa
tşk ederim DBS de olaydı iyiydi
tşk ederim
keşke olsaydı koysaydık ben kapatıp açmayı unutunca hafıza dolmuş
tşk ederim
sağol sabri başkan tşk ederim
tşk ederim boracım
tşk ederim yusuf kardeşim ÇAKTIRMA dog box vardı bir günlük :hahaha::D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
tşk ederim sercan kardeşim çıkar artık şu canavarı ininden de ortalık şenlensin
tşk ederim
cesur tşk ederim
tşk ederim kardeşim
tşk ederim
tşk ederim
tşk ederim
tşk ederim
geçerdi :icon_tup:
ozan abi tşk ederim artık bişeylerin farkındalar :icon_tup:
zaten sabit hızda giden aracın yanından basarak geçersen ilk önce o sabit giden araç senin yanından geçtiğin andaki hızı yakalaması lazım bu noktaya kadar zaten en az 2 boy ileri gidersin üstüne birde bu arayı kapatması için hızın dahada yükseklere çıkması lazım yani sen bu şekilde bastığın halde 2-3 boy attığın arabayı geçtim sayma kısa ve net yok breakboost zartbust zortboost bırak yani bunları hepsinde aynı şeyi yapıyorsun ve bilerek yapıyorsun bahane üretmene gerek yok burdaki insanlar bunu anlamayacak kadar salakmı hergün onlarca video konusu konuluyor buraya iççlerinde grpo yanıltıo dediğin grpo çekimli olanlarıda var neden o konularda akıtma kelimesinin a sını tek bir kişi sölemioda senin konunda bu kadar olay oldu kafamızdan uyduruoz yani biz bunu ? sen giderken burda yazan çoğu insan dönüyordu bunu unutma !
şunuda açık ve net söylüyorum o gece 2-3 boy dan fazla atamadığın araçların hepsi adam gibi bassaydın seni geçerdi. Ne seni nede onları tanırım ve sen hala bu videolarda akıtma yok diyorsanda sana başka bişi denmez ztn
http://www.youtube.com/watch?v=LAimA3k3rJs#t=28
27. saniye kornaya bastığın yere bak s2000 ilk kornaya bastığında 1 boy önünde arkası komple gözüküo amaç ne denge sorunumu var yandaki arabayla aynı hizada kornaya basamıyormusun ? yani bunun açıklaması basit ya sende bi anormallik var yada bildiğin baba gibi akıtma yapıosun
Tüm videoları dikkatli bir şekilde teker teker izledim.
'L Colt, S2000, HD Polo, Siyah Polo'
DDL bu arabalarla yarıştığı tüm videolarda akıtma yapmış,araç sahibi ister kabul etsin ister etmesin resmen kasıtlı olarak akıtma yapıyor.
Kasıtlı olarak diyorum çünkü her videoda bunu yapıyor,diğer videoları bilemem ben yüklenen bu videolar için konuşuyorum.
Araba zaten güzel gidiyor,akıtma yapmak çok gereksiz olmuş.
Enteresan olan şey diğer arabaların bunu farketmemesi. Ben olsaydım bu şekilde asla basmazdım.
Zaten siyah Polo ile olan video'da araç sahibi durumu farkedip selektör yapıp en doğrusunu yapmış.
Valla yazacagim tek son öz şey denemek isteyen Czt ile antalyaya gelsin denesin ümit istanbula gitti denedi her saniye 1 korna vs ne şekil istiyorsanız öyle deneriz icerde kadran da gözükmekte çok arkadan gelip te 60 da denencek 30 da brake boost yapa yapa 60 a gelmiyor ki adam brake boost u sabitlemek kolay birşey degil sonuc olaraktan 60 ta yan yana iken brake boost u korumak icin yapılan konum farklı tartışmaya gerek yok sonuc ortada neyse
Adam geldi 13 araçla denedi ve 13 aracı geçti artı diger araçlar fark etmedi oda güzel dedigim gibi arkadaşlar Antalya da denemek isteyen var bekleriz
Bütün araçlara maaşallah. CZT gayet güzel yürüyor ama yüklenen videoların hepsinde akıtarak gelmiş net..
Adil bir şekilde basılsa yine bir çoğunu ya geçerdi ya kafa burun yürürdü araç ciddi yürüyor belli gerek yokmuş bu şekilde basıp bu diyalogları yaşamaya..
senin araban ne orda yarıştınmı sen kimin yandaşısın kimin çakalısın ??
boş boş konuşma herkes gördüğünü yazabilir ümitte tek kelime yazmamış sizde akıtsaydınız elinizden alanmı oldu size yapma diyenmi oldu ....veya başta yarışmadan önde akıtma korna adaletsizliği yapılmıyacak diye konuşuldumu hayır herkes en iyi yaptığı şeyi yapar yarışan kişide bunu farkettiyse ya yarışmaz yada uyarır...
Antalyadan oraya bu adam yarışmaya gitti ;) Hadi onuda geçtim Siz daha ümiti tanımıyorsunuz Yanınızda bassada geçemezdiniz o adamı çok dert etmenin manasıda yok. Atarı gideri olan gelir antalyaya paşalar gibi dener geçer ve ya geçilir gider. Yarışta herşey mübahtır arkadaşlar. Nos takılıp gelinmiş arabalar vardı onlara aa vay tü kaka pis araba nos takmış olmaz mı denecekti ?
Elbetteki hayır o zaman bu akıtma olayını büyütmenin manası yok. Bizde Ümit Çalışkanı tanıyorsak eğer. O adam sizi orada yanınızda da bassa hani akıttı diyorsunuz ya. Her türlü geçerdi daha önce biz defalarca yarıstık nette bi tane videomuzu bulamazsınız. Bu yüzden bence uzatmayın artık.
Ayrıca çakallık Bize göre meziyetler değil dikkat edilsin konuşmalara. Tartışma ortamı yaratılmasın.
Maşallah araçlara..
yola çıkmadan önce herşey konuşulcak
yola çıktıktan sonra mazeret olmamalı
akıtılıyorsa sağa çekersin denemessin anlaşmaya bakarsın olmassa gazlamassın zor bişey değil
CZT ciddi yürüyor maşallah ümit
varmı böle bişi ya her denemeden önce akıtma olmucak denmek zorundamı ? ne için araba deniosunuz siz arabanın durumunumu görmek amaç yoksa antalyaya gidip ordan nasıl sapladım alayınıza akıtarak diye övünmekmi?
bu denemelerde araç sahibi sadece kendini kandırmış bunların hiç biri olması gereken sonuçlar değil yani bunu yapıosanda noluo ? kendini geçtimmi ilan ediosun inadına her denemede bunu yapıyor bariz isteyerek ve farkında ne yaptığını kendiside çk iyi biliyor yine söylüyorum 3 boydan fazla atabildiği bir araç yoksa o gece hiç birini geçemezdi bu czt diğer araç sahipleri aradaki farkı yazarlarsa anlarız gerçek sonuçların ne olacağını ..
keşke adam akıllı yanyana düzgün bir şekilde basıp sonuçları görseymiş bu videoların hiç birinin anlamı yok değdimi acaba bu yaptığı işe ?