bence bu olayları fazla büyütmemek lazım totalinde 1 ton cıvata geçmek geçilmek bunlar problem olmamalı sonuçta bu olayların sonucunda herkes hobisini yapıyor olaya egoyu sokmamak lazım deneyen arkadaşlara tebrikler bu kadar basit
bence bu olayları fazla büyütmemek lazım totalinde 1 ton cıvata geçmek geçilmek bunlar problem olmamalı sonuçta bu olayların sonucunda herkes hobisini yapıyor olaya egoyu sokmamak lazım deneyen arkadaşlara tebrikler bu kadar basit
sus a tebriklerakıtmayı gorunce basmamış en doğrusunu yapmış. ordan gelmş yok zevkine die düşünülünce böyle sonuçlar çıkıyo işte
anlamadığım bi nokta ise hadi s2k ile brakeboost yapararken akıttın falan ama diğer araçlarda turbo ne gerek brakeboost a? turbo-atmo denemesinde anlarımda turbo-turbo denemesinde brakeboost bence araca yapılan eziyetten başka bişi deil
araclara masallahjhhh antalyaaaa bızım fakırlerı gecmıs uzuldummm ah tc typerım satmamıs olsaydımmm denerdıkkk arkadaslarlaaa yenı sahıbıyle ırtıbat ıcındeyım bıdaha boyle olurssaaa ucana kacana sıkan tc harun olarak mutlaka orda olcam buarada hıc bır typerın gelıp denememesı cok hayal kırıklıgı evde muze olsun dıyemı aldınız arkadslar opuyorum sızı colt czt yee masallah adam herkesle sıkmıss helal olsun kendımı gordum bıan ama yorumlara dıkkat edılsın tabı bırbırınıze sapladım yok sunu yaptım su olduuuuuu bunlar olmasın butun araclra msallah
Konuda saçmalıyor herkes olayın son noktasını hd typer Yasin abi koymuş.
İçi dışı bir olan insanlar burdada belli oluyor ve sonucta o akşam tanıştılar, objektif olarak yazmıs Yasin abi.
Yüzüne maşallah deyipte burda atıp tutmak delikanlı işi değil , 1 hafta öncesinden Ümit abiyi arayıp öyle geççem böyle geççem diyenler sonucu gördü daha bişey yazmaya gerek yok.Araba bu teneke sonuçta ; o gelir bu gider.
Önemli olan yarın öbür gün karşılaştığında başını önüne eğmek yerine bir merhaba diyebilmek!!
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
DIŞTAN CEKIMLER
07 DDL CZT VS CVL TYPER
07 DDL 55 VS CVL TYPER - YouTube
07DDL CZT VS ES IBIZA CUPRA STAGE 2
07 DDL COLT CZT VS ES IBIZA CUPRA STAGE 2 - YouTube
Video 2
07 DDL 55 COLT CZT ES IBIZA CUPRA STAGE 2 - YouTube
07 DDL CZT VS DE s2000
07 DDL 55 CZT VS DE S2000 - YouTube
Ümİt arkadaŞimiz antalyadan buralara kadar gelmİŞ konu Şukİ yan yatti Çamura batti lastİk patladi gİbİ konuŞmalara bu saatten sonra gerek yok yenİden denemek İsteyen varsa gİder paŞa paŞa antalyada kapiŞir relax
kimse czt ye yavaş demio onu anlamıosunuz arkadaşlar. Sadece sıkıntı şu denemeler adil değil. Akıtarak arkadan basan araba her zaman avantajlıdır. Momentum denen şey var. Ben normalde 3 boy geçtiğim arabayı vites kaçırdığım anda 2 boy gerisine düşüp yeniden yakalayamıyorum. Ne kadar fark edecek diyen arkadaşlar için söylüyorum bunu. 0 momentumla ivmelenmeye çalışanlar momentum yüklü arabanın yürümesi aynı olmaz. O anda da denemenin heyecanı ile diğer sürücüler bunu anlayamamış olabilir. Ama videolarda açık olarak belli. Bunu istanbulun arabası Antalyanın arabası olarak düşünmüyorum hepsi bu ülkenin arabası. Hepsi gurur kaynağımız olur ama gerçek bu.
IN BOOST WE TRUST
Tebrikler arkadaşlar.keşke tüm denemelerin iç çekimleri olsaydı.
Ayrıca akıtarak basılmış diyenlere karşı çıkmışsınız ama bence de her denemede akıtma var.
Kardeşim maşaallaahh güzel olmuş yarışlar ddl ye kocaman MAŞALLAH .....
DDL de yürüyor tamam,ümitinde maşallahı var soluk almayan vites geçişleri hakkaten müthiş,o gece istanbulda olmak vardı..ordaki tüm araclara maşallah..
2 kere 2 kaç eder sorusuna;pek bişey etmez diyen çocuğun kafasını yaşamak istiyorum
minik evoya kocaman maşallah .
kardeşim sanada maşallah o nasıl bir vites atmaktır biran araçta dog box var sandım![]()
başta yarışan tüm araclara ve sahiblerine tebrikler. maşallah araclara
ümitim czt bomba güzel bir gün olmuş senin için
taa ant istanbula denemeye gitmek zor iş
Maşallah ddl maşallah Ümit ....
Hiç yorumları okumadan direk videoları izledim bencede akıtma var ama olmasa bile czt geçermiş valla maşallah czt ye
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)