typer bi burun farklı ile önde gördüm maşşallah araçlara.
çok çok iyi maaşallahküçük ama etkili
![]()
serkanla konuştum sen aracları karıstırmıs olabılırsın..hatırlamıyor boyle bır
olay ama neyse anladım anlatmak istediğini ...
konu farklı![]()
neden ? senden gereklilik belgesimi alıcaz vıdeo koymak için...
ben çektim sahibide rica etti videoyu koymamız için...
bizde koyduk ve gerekli yerlere cevabımızı vermiş olduk...
yani bu videodan anlayan anlayacağını anladı...
sen anlamasanda olurr..
STİ
typer sahibi ben olsaydım bu videoyu koymazdım ayarı olmadan özgünün dyno da 253 beygir almış bir typer olarak czt kabus olmuş yukarda arkadaşın biri yazmış boy boy gecmiş .....bir yürüyen arabanız o var o gece için bence sevinilecek birşey yok???? czt 195 hp filan !!!!!!!
serkan abi hatırlamıyor olabilir.hatta motor arıza ışığın yandı falan da demişti birlikte shelle girdik sonra çıkıp yeniden denedik hatta benim yanımda kuzenimde vardı
hatta o videodan sonra birdaha konuşmadım kendisiyle bir kaç kez aradı gitmedim denemeye falan
Y plakalı 106 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
konu dağılmasın
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
eee tabiki var dostum..???? ben senin aracının videosunu cekicem senden izinsiz video koyucam öylemi ??? istanbul tayfasının cektiği videolar var araç içinden onları bulduk koymuyoruz koyarsak kendi araçlarınıza nasıl koydu laa boy boy sapladı czt kelimeler geciyor mesala ama biz aralar bozulmasın diye bunu ypamıyoruz
Serdar CVL nin ayarsiz oldugunu daha bastan umite soyledim.ama serkan problem degil yinede deneriz muhabbetine..ayar tam olduktan sonra sonuc daha farkli olurdu..desigin gibi bahanen varsa bastan soyliceksin.sonradan o oldu bu oldu olmuyor.bence umit cogu arabayi baska turlu kullansada gecerdi diye dusunuyorum.
araçlara kocaman maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)