Merhabalar,
Geçen cumartesi Ümit'in geldiği gün denenmiştir.
Speclerini araç sahipleri yazar.
Typerın daha ayarı yoktur!!!
İyi seyirler,
CVL Type-R - DDL 05 CZT Kopyası - YouTube
Merhabalar,
Geçen cumartesi Ümit'in geldiği gün denenmiştir.
Speclerini araç sahipleri yazar.
Typerın daha ayarı yoktur!!!
İyi seyirler,
CVL Type-R - DDL 05 CZT Kopyası - YouTube
Kafası önde gördüm CVL sadece sonuç ilerde filan ne oluyor.. nedirt biri net bir açıklama yaparsa iyi olur
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
nasıl bir yorum yapmak gerek şimdi buna 10 sn video 5 sn si boş iki araba gidiyor..
benimde buna benzer bir videom vardı video çekilmeyeceği söylenen bir akşam 10 sn koymuşlar adamlar yazdı çizgi ezdi geçti oyüzden çok takıntılıyım bu tarz videolara
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
CVL ye maşaallah eksikleri giderilince dahada iyi olacak dahada göremicez kendisini
tabi cvl nin sürücüsünede ayrı maşaallah arabanın hakkını veriyor..![]()
STİ
fazla takılma dostum videoyu ben çektim herkesin biribirini çektiği gece habersiz
çekilen bir video değil..hem araba kullanıp hemde vıdeo anca bu kadar oluyor..
bu video 90 sn normalde kesipte koyduk buraya sebebiyse ddl akıtarak yürüttüğü için
cvl 2 kere bırakıyor 3. de basıyorlar uzundada ***** zaten çok birşey söylemeye
gerek yok..
STİ
Bence cvl gibi bi typer için bu video kıstas alınamaz km ne kacta bastılar colt ile dewir tutumu kaça kadar basıldı ??? Detay werilirse iyi olur
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
elimde değil takılıyorum.çünkü sitede yancı çok
bahsettiğim gece bende CVL ile iki kere denedim f-h-e typerımla geçmiştim kendisini ama dediğim gibi video çekmedik ama kendileri benim bir 106 ile denememin videosunu çekmişler ben önde olmama rağmen..oyüzden takıntılıyım bu tarz videolara dedim. O geceden sonra da çıkmadım birdaha zaten
edit..benim videomu serkan değil arkadaşları çekmişti
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
cvl ayarsız güzel yürümüş merak edenler yakında görecekler son durumunu masallah
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Maşallah araçlara
araçspecleri nedir ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)