simdi oldu:D
Printable View
zm coltu geçtımı geçtı a6 senı geçtımı geçtı boy boy colt benı geçtı kabul edıyorum gel ıstersen bıde s3 geçsın de tam olsun sen budurma getırdın bızı burda rezıl etmeey çalıştın sen rezıl oldun yorumlardan anlaşıldıgı gıbı sen ne anlarsın gtı speclerınden emme polıshlıymıs hee ya 10 boy aldık plastık emmeye ıkı zımpra attık dıyee sen erkenden bırak bu işlerı
Yarın yüz yüze bakacaksınız konuştuğunuz kelimelere iyi bakın, fatih sende milleti kekliyorsun ğeçilip geçilip gectim diyorsun :D
Sen neyi ispat etmeye çalişıyorsun anlamış değilim.
Masallah deneyen araclara kutsal megy rs nerde ozledik evladi roll gecelerinde gormek istiyoruz :D
megy rs i çıkarmıyoruz çarsamba gununden sonra kısmetse oda gözukur kameralarda :)
Hadi bakalim bekliyoruz :icon_tup:
Deneyen araclara masallah ama fatihin ve metinin araclarin gideri belli tek video ile yorum yapmamak lazim fatihin bana dedigide aracinda sikinti olmasina ragmen denemesi ki fatihin teneke parcasina yalan soyleyecek adam degil. Yorum yapilirken diger videolar da izlenerek yorum yapilmali az cok zm'ninde ul'ninde nasil gittigini herkes biliyor.
Videolar çekilirken canli canli izleyen birisi olarak sadece sunu söylüyorum.Benim bildigim stok araba denildigi zaman filtre eksoz yay dahi olmaz fabrikasyon olur.Ama bizim Fransizcilarin stok anlayisi filtre, eksoz, düz boru, yazilim, emme-kelebek port polish, kisa transmisyon'dan basliyor demekki...
Czt koyulan tüm videolarda hep gecmiş maşşallah
Rüyalarimiza giriyordu niye yazmadilar diye... ((:
maşallah 106 bu dicek bişey yok czt colt iyi olabilir ama o 106 tılar izmirde istanbulda ankarada olsa bence bundan cok daha fazlası olurdu başarılı bi deneme olmuş maşallah eskişehirdeki imkanlarla meto en hızlısııı sensin king stok!!! maşallah
metin bak koyduğun videolara gir bak bunlar senın yazıdıgın specler, ayrıca zm ile denenirken ekzanrik olduğunu sende fatih yiğitde biliyor. yarıstıkdan sonra istanbula eksantrikleri çıkardınız. Ayrıca videonun başında colt geçti vs bir şey yazılmadı iyi okuyun!!! speclerde eksik veya fazlalık varsa düzeltilir, video basında czt böyle geçti filan yazdıysa bana göster. Volvo dediğin arabada 210-220 hp değil :heyoo::heyoo: istersen araştır bak stock 200 hp :)
Merak etme rezil olanın kim olduğu bu ortamda kimin ne senin ne olduğu herkes cok iyi biliyor metin :heyoo::heyoo:
106lari bilemicemde cztnin masallahi var
ul gtı dd colt czt buda olanı bıtenı ızleyelım 190 gıbı geçıyoruz
ul gtı vs dd colt czt - YouTube
araçların giderine denilen bir şey yok bu iki denemede kendileri arayıp deneyelim dediler kimseyi aramadık deneyelim aksine deneyelim dediler. Fatih yiğit benim yarışıp beni geçtikden sonra sorduğumuzda arabana yazılım mı yaptırdın sorusuna hayır dedi. Ama birkaç ay sonra biz sizi nasıl kandırdık aslında yazılım yaptırdık dedikden sonra bu dediklerinize inanmak biraz güç...