Aynen öyle :) :icon_tup: :D
Printable View
onu bunu bilmem bildiğim şuan czt de yazılım yok serhanında dediği gibi kablo sıkıntısı var neden bu cztler gidince bi polemik oluyor anlamıyorum. yarışan araçlara maşallah ama geçilmişler yapıcak birşey yok serhan başarını kutlarım sanada aracınada kocaman maşallah
Peki yazilimsiz bu araba kirmiyomu ya basinci falan nasil ayarliyosunuz afr ler nerde bi aciklarmisiniz?
2560 !
Buyuk turbo ve buyuk cooler ve yazilimsiz.bu ilginc deilmi sence.bu islemler yazilimsiz sıkıntı dogurmaz mi ?
Bu arada fazla yazilan 106 specleri eksik yazilan czt specleri deistirilerse en azindan milletin kafasi karismamis olur ;)
İns daha bsyler cikmaz bu czt den :D
Bakin bi art niyetle yazmadim sadece daha once hic gormedim ve duymadim.orjinal yazilimi hangi basinca gore hangi afr ye gore simdi cooler ve turbo buyumus e basinc afr vs hep aynimi kaldi?czt neden kirsin tabiki czt icin degil ayni olay benim aracimda olsa kendim icinde diyim cupra nasil kirmiyor diye. gazlanan bir arac bu sekilde merakimdan sordum bi zarar vermiyomu vermezmi diye.Ben acikladim yanlis olabilirim ama merakim var sizde aciklarsaniz sevinirim.Buarada masallah czt ye yazilimida olsun bence bukadar ugrasilmisken hem cok daha temiz ve hizli olur bence.kazasiz belasiz tekrar.
saka yapmistimda jeton koseliymis galiba.. arkadaslar cztdeki intercooler 6 litre. cztlere intercooler takilmasinin en buyuk sebebi stock intercooler sidemount ve 5 litre. frontmount yapinca cok daha efektiv oluyo. yazilimli bir czt 220 beygir ve 1000 kilo allah icin mantiginiz eriyomu gecilicegine. yazilimi duzgun bir cztnin 100-200 13 saniyelerde. 2560li cztde 330-350bg oluyo bu arada.
Yaw neyi tartışıosunuz. CZT yazılım yaptığı anda nokta olur hala geçti geçemedi muhabbetindesiniz. adamın arabası stock yazılımla sizin arabanızdan daha ağır olmasına rağmen yakınında yürüyor. Bide o arka koltuklar 60 kg gelsin ben Megane ı yakarım. En fazla 30 kg gelir. Megane ın kiler külçe gibi ağır 56kg gelio. Kendinizi kandırmayın.
Arka koltuklarimiz 40 kilo abi. Kizakli olduklari icin cok agirlar.
Maşallah cztye çok güzel yürümüş filitre eksozla böyle yazılımla uçak olur
Büyük colır yazılım olmadan pek artı sağlayacağını düşünmüyorum kanımca
Bu aralar gerçekten cztye merak sarmaya başladım
MAŞALLAH
bence czt yazılımlı=)
Czt"nin reçetesi belli artık czt"lerin yürümesi neden bu kadar şaşırtıyor anlamadım :)
Yazılımdan sonra kimlik değiştircek , maşallah dd czt"ye
yahu bu czt lerin nasıl gittiğini sadece czt sahiplerimi bilio sanki ? zamanında kimsemi denemedi bu speclerde czt ile yani bu czt ya çok gidio gibi gösterilmiş videolarla (106 ların iyi yürüdüğünü farzediyorum)
bana sorarsanızda UL ye 2 boy zor atmış çokmu gitmiş bu şimdi ? anormal olan zaten zm ile yürür gibigösterlmişki zm o speclerde delik deşik etmesigerek o czt yi
Colt CZT : Büyük İntercooler,yazılım,Komple Egzos,Downpipe (tahmini 220 ve üstü hp)
Clio RS : filtre,egzos
CZT UH 4311 Clio RS SS by fuatuba - Car Videos on StreetFire
http://www.streetfire.net/video/uh-c...rs_2027414.htm
stock bir rs le bu speclerde bile yürüyemeyen bir czt den şahaneler yaratmayı beklemeyin.. ki videodaki czt konudaki czt den epey bir hızlıdır speclerdende anlaşılır ztn..
Okan sana en güzel örneği selcuk ayıkın denemesinden örnek veriyorum bir ara mnd ile kendi clio rsinin denemesinin videosunu izletsin aracta o zaman bonalume kit (180-190hp) vardı bahçelievlerde oturan bir arkadaşta iken hamit mi hamdi mi aklıma gelmiyor. Senin denediğin arabadan daha az extralı bir araçtı mnd czt selcukla nasıl yürüdüğünü izlersin umarım