Yazılım cihazı geldiği zaman ben dahil olmak üzere diğer arkadaslarımızın rollerinin bol bol videolarını seyretmiş olursunuz
Printable View
Yazılım cihazı geldiği zaman ben dahil olmak üzere diğer arkadaslarımızın rollerinin bol bol videolarını seyretmiş olursunuz
Mnd ile videoyu nette bulamadım zr czt ahmet abide iken techteki deneme linkini paylaşmak istiyorum. Zr czt clio rs ile denemesi
http://www.techturkey.com/forum/vide...c-leon-fr.html
İlk czt sahipleri bu araçları yürütmüşler ,sonrasında yazılım yapılacak kablo arızalı olması ve belli sebeplerden gelmemiş ve bu talihsizlikler daha halen devam ediyor .
Tr de toplam 2 tane hakkı ile yürüyen czt var ,şu anda tüm czt sahipleri araçlarını yapmaya başladı, kusura bakmayın araçlarımızın avantajlı turbolu motoru ve hafifliği ile aynı bg ve fiyat segmentindeki tüm araçlardan daha avantajlıyız....!!!
Biliyorum nerden çıktı bunlar diyorsunuz !! Ama kabul etsenizde etmesenizde bu yarışta CZT' lerde var artık...!!!!
Yazılcak çok şeyi yazmıssın abi kabloda eli kulağında inşallah bu hafta içi çözülür :)
Ondan sonra hodri meydan
valla kardeşim ne alacağın beni bağlamaz biz geçtik videolarını koyduk
nasıl ki şuanda bu videolara bakarak yorum yapıosun bizde zamanında çekip koyduk
czt leri bilmiyorsunuz siz uçuyorlar şuanda eskiyle alakaları yok ayaklarında takılanlar için bir cevaptı yazım anlayan anlamıştır zaten şimdide kıçı boklu bi atmosferik f7r ım var 10 liralık bununla deneyelim en iyi giden turbo czt yi ama sonra demeyesin f7r alcam diye ?
top speed e kadar basmışlar nerdeyse en fazla 2 boy önde yürümüş bu benim için bir kıstas değil benim ve ile denemelerimde arada 7-8 boy attıklarımda var ki bu bahsettiğiniz czt lerin speclerine göre 220 üstü olması gerek ki benim denediğim siyah 230 civarlarında diyorlardı yanlış hatırlamıosam dynosu yani şuan hangi czt 300hp verioda eskiden yürümüodu tesisatta sorun vardı falan deniyor ?
Güzel giden bahanesiz bir czt ayarlayın deneyelim en kısa zamanda benim şimdiki ss ile..
ben enayimiyim akıttığı öküz gibi ortada olan bir araba ile denicem ? içlerinde zaten yediği haltı anlayıp denemeyi bırakanlar bile var o saydığınız araçlar içinde.. emin ol bende aynısını yapardım
akıttığı halde stock s2000 e 2 boydan fazla açamayan czt den bahsediyoruz dimi ? bu mu güvendiğiniz czt
Kablo max 1 haftaya gelir ilk benim aracım yapılacak ,kabul edersen senin aracınla f7 ile denemek isterim.
Sen musait olmazsan bende gelebilirim.....!
görkemcim akıtma nedir nasıl yapılır bunları burda bu işin içindeki insanlar biliyor zaten konusundada boşuna 35 sayfa tartışılmadı denemeden çok akıtma konusu konuşuldu yani kısacası uzatmaya gerek yok varsa adam akıllı denemek isteyen bahanesiz czt en kısa zamanda istanbula gidince haberleşelim bakalım değiştirmişmi seneler bu czt leri yoksa hızlı bi czt uzatmaya gerek yok altı üstü atmosferik bir f7r ile denicek görelim şu uçan cztleri..
Görelim bakalım ozaman Özhan abi kabloyu biz getirtelim en kötü
ne kablosu bu
Gorkemcim czt lere kimsenin bsy dedigi yok.oldukca saglikli ve yuklediginde cok verim aldigimizi hepimiz biliorz.
Simdi senin aracin stock ve cogu stock czt den hizli (burgaza giren 3 farkli czt icin konuusorm) ben gidip 2 farkli aracimlada denedim ul 106 senin aracindan bariz hizli.bunun sende farkindasin belki.senin czt ne ve ya baska bi czt ye bsy dedigim yok.
Simdi biri cikio turboda var dio biri yok dio.dielim ki yok benzin pompasi ve cooler buyuk(coolerinda bi faydasi oldugunu sanmiorm bu sartlarda) simdi bu czt seni 5-6 boy gecme ihtimali war mi bu ilginc speclerle ?