ismim okan abi
sen denememişsin ki hazır almışsın
bu işler dediğin ne anlamadım aracına performans anlamında ne yaptın da neyi biliosun sen ?roll yaptınmı desem o bile meçhul
) bi cooler söktürmüşsün usta kesildin başımıza valla turbo falan değiştirsen ne olacak düşünmek bile istemiyorum biz anlamıoz bu işlerde yeniyiz jant takıp resim çekilioz falan öle sadece o yüzden tartışamayız biz senle pardon abi saygılar
![]()
Maşallah deneyen araçlara.
şunuda belirtmek istiyorum büyük coler demişsiniz czt için yazılım olmadan nasıl dolduruyor o turbo büyük colerı anlamış deilim.
ya okan sen ne biliıosun amk turbo arabalar hakkında. Yok turbo büyütmeden intercooler a gerek yok falan. Yazılım yapıosan her türlü intercoooler a ihtiyacın var. Yoksa iki denemede şişersin avans vurmaya başlar araba otomatik ya geri çeker ya da korumaya alır. AMK geçen hafta czt buradaydı deneseydin. Sanki videolardan önce czt nin akıtarak bastığını biliomuşsun gibi onunla ne deneyecem akıtarak basıo demişsin bide. İlah mısın arkadaş geleceği görüosun o yüzden denemeye çıkmıosun.
IN BOOST WE TRUST
Alper abi type r s2000 falan onlari izlemedim de senin bildigin zv plakali meggy rs i yakin bi abime aldik.kac hp oldugunu sen net olarak biliyosundur.
O araca gore bakarsak okan bariz hizli.onu da gecelim arac sahipleri istemedigi icin koymadigimiz bi dunya video war.bi yalan yok yani ortada.
İnstagram:
guven_arabacioglu
yaw git konuyu iyi oku sonra bişiler yaz. bu söylediğini ben söylemiyorum zaten konuyu özet geçmiyim sana şimdi çok biliosun sen
czt olayındada o gece orda olsam denerdim ama akıtma olayını anladığımda bırakırdım denemeyi dedim sende anlama sorunumu var ?
şu kış lastikleri balatam bitik bahanelerini bırakıp elin arabasını ortaya atacağına gel kıçı boklu bir f7r la deneyelim senin megane rs i de bu işlerin forumda atıp tutmayla değil icraatla yürüdüğünü göstereyim sana..
evet benim araç abi ilanı keyfi olarak açtım buralarda denemeye pek araba yokta ilanı okursan aslında asıl amaç denemeye araç bulmak![]()
haa şimdi aklıma geldi doğru zamanında şu meşhur 260hp lik zv megane rs benim f7r a boşa benzin yakar falan diodu kelapler dimi harbiden çok anlıyor bu adam bu işten ya harbiden dediği gibi boşa benzin olurmuş
sorsan şimdi zv megane rs stock typer a kaç boy atar diye en az 20 der.. neden çünkü o megane rs ilahhh araba..
ama biz kelalperin düşüncelere göre 10 boy bile atamayız zv den hızlı olsakta atamayız neden çünkü kıçı boklu atmosferik f7r birde demezmi hey Allahım hey diye koptum1-2 boy atıp öpüp başımıza koyalım biz dimi kelalper hatta geçemeyiz bile bence stock megane rs i ne dersin engin ve dolgun düşüncelerine dayanaraktan
not : konuda piç oldu arada![]()
Birincisi onlar bahane değil gerçek. Benim balata bitik gibi bi bahanem hiç olmadı. Lastiklerim bitik bu haftada kar lastiğine geçiyorum. Keyfimin kahyası mısın aslanım? İkincisi senin gibi eziklerle denemiyorum. Ama bu tarafa gelmeye götün yiyosa bi sürü araba var ataşehirde. Ama sen yoksun. Neden yemio çünkü.
IN BOOST WE TRUST
ulan hıyarağası ben orada ne dedim. ZV megane eğer gerçekten düzgün yapılıysa senin uzun şanzımanlı halini elek eder dedim. ZV yi ben yapmadım. Ne parça kullandı nasıl yapıldı bilmiyorum. Bunlar hep eğer. Denedin de kaç boy geçtin ZV yi. Ben ZV için hiçbir zaman ilah demedim. Kıçından uydurma. Modifiye işinde de senin bildiklerini ben unutalı çok oldu. Arabamın yazılımı dışında herşeyini ben yaptım. Gidip senin gibi çözemeyip kadir i erkutu ankaradan çağırmadım.
IN BOOST WE TRUST
yahu hiç bişi bildiğin yok boş boş konuşuosun millet yüklü motora itb taktırmaya korkarken ben stock motora kendi başıma itb taktım olmaz dediler yaptım çalıştırdım üzerinede kendim yurtdışından direk adresime bi ton parça getirtip kendi ustamla kendi rektefiyecimle burgazda geceleri çalışarak topladık aracı hemde türkiyede örnek alabileceğim bir araç bile yoktu çünkü ilk kez bir f7r yapıldı TR de ben erkutla kadir abiyi sadece beyin için çağırdım ikisinden biride görürse buraya yazar zaten onlar burgaza gelmeden önce araç bitmişti zaten orjinal beyinle geziyodum rodajımın çoğunuda orjinal beyinle yaptım sonrada beyin alıp araca takması için erkut abiyi çağırdım. sen ne bilion benim hakkımda ve aracım hakkındada konuşuosun ? senin yazılım dediğin olayı yurtdışından alıp 300 liralık rstuner le kendimde atarım orjinal beyine aracında ne varda neyi yaptın burda konuşuosun bilmediğin konular hakkındada yorum yapma herşeye her konuya muhalefetsin zaten hayatında yüklü f7r mı gördün sen ama ben çok yüklü megane rs gördüm hatta çok denedim zamanında emin ol deneme konusunda da araç konusundada senden anca yorum alırım ben bilgi değil![]()
güven ve okan kardeşim konu sacma sapan yerlere geldi bizim eskişehirdeki arkadaşlarla olan sıkıntımız veya onların bizle olan sıkıntısı colt czt ciler ve digerleri mevzusuna döndü bu işi buralara yazarak değil deneyerek görürüz kimsenin daha fazla saygı ve sevgi cercevesini bozmasına gerek yok senın araba cıktıgında onlarında kabloları geldiğinde hepsiyle deneriz olur biter konu daha fazla uzamasın rica ediyorum...
oVerBoosT
nerede o yüklü megane lar ben onu merak ediyorum. Nerede gördün rüyanda mı. Rs tuner ile yazılım yapmadım ki. Yazılımı kullanmıyorum bile japon kafa. Rstuner ı ASR için aldım. Yazılımım özgüne ait. İki yazılım arasında da dünya fark var. İntercooler tamamen custom cutout u ilk ben yaptım megane a. Filtre kiti aynı şekilde. Türkiyede R26R baskı balata tek bende var. Belli görmüşsün sen megane. Yaptığım subaruyu da söyliim mi. O her şekilde hazır. Ama söyliim içinden geçer durur bi daha geçer.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)